Pufi de ian-feb 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

salut voios!
bf mami draga...ce zi ai avut si tu!ce mi-e vineri,ce mi-e marti... tot ceasuri rele se zice ca sunt...btw...cum e manichiura aia ,ca mor de curiozitate

sorinacand va mai aud cu una alta din romanica,imi mai trece nostalgia...sper sa fie totul bine cu iris!

nynyam crezut ca ai si venit de la salon...succes cu patratelele!

dece si alexutzzza sa va fie bine intalneala

din categoria hop si eu...alex are 10 kg si 78cm...tanti aia a comentat de jiji care are 11,5 kg...cred ca pe noi nici nu ne-ar fi onorat cu vreun cuvant

edit ca am gandit una si am scris alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Noi tocmai ne-am intors de la policlinica, de la pneumologie...uhhh, i-am facut lui iris testarea idr, si vineri mergem inapoi, sa-i masoare reactia... Mie personal mi s-a cam luat de sistemul sanitar....Pai, cum , oameni buni?! Ma cheama la testare, si in sala de asteptare evident ca erau persoane cu tbc, care tuseaauuuu!

Ma scuzati pentru rabufnire, dar chiar mi se pare deplasat sa tii un bebelus(neimunizat, ca de-aia eram acolo) sa astepte pe hol la pneumo-ftiziologie,unde asteapta si alte persoane (bolnave) care nu au macar bunul simt sa tuseasca in batista.

Reviu, dupa ce ma racoresc.

Sorina, mami de Diana si Iris

nu prea cred ca erau tbc-isti! si eu am fost saptamana trecuta pe la neumoftiziologie si a ajuns pe acolo si o tbc-ista, slaba de o batea vantul, insotita de o prietena. Dupa ea au iesit toata lumea afara, inclusiv medicii si au dat cu dezinfectanti. A revenit probabil dupa internare amica ei, ca probabil pacienta are restrictii (cred).
De ce crezi ca erau tbc-isti si nu tabagii de-ai nostri?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput