Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*
Raspunsuri - Pagina 9
laurajr spune:
Fetelor, am ajuns si noi sambata din Cuba...am mers pana la urma la Santa Maria la Barcelo Colonial ...ne-a placut tare mult...resortul bun,mancare buna si distractie , plaja libera . Am ales perioada cam proasta ca batea vantul si nu am putut face snorkeling insa am avut parte de niste valuri fantastice. Copiii au stat numai in apa la ocean, noi am alternat valurile si coctailurile non-alcoolice :).
Am avut emotii cu David cu alergiile insa ne-am descurcat tare bine cu mancarea, bucatarii si chelnerii au fost de folos si am evitat o criza. In schimb a facut o criza de astm, pe care am tratat-o urgent...deci am supravietuit la prima vacanta.
Duminica asta am avut in Kitchener sarbatoarea romanilor-deci fetele de Ontario, sorry ca nu am venit in parc la intalnire, dar noi nu lipsim niciodata de la sarbatorile romanesti.
a fost tare frumos, multi romani, noi ne-am imbracat in ii toti (sotul in tricou cu Romania), am dansat si vorbit cu o gramada de romani.
si am castigat si o croaziera la tombola, acum sa vedem care e catch-ul...
Si acum cateva raspunsuri:
Anda Panda, -ce-mi place nickname-ul tau, cred ca te-am citit si pe alte pe DC -eu zic ca daca ain posibilitatea, mai lasa-l pe baiatul tau la SK un an...David al meu de ex a inceput la 3 ani si 9 luni si se simte diferenta, ne-a luat o gramada pana s-a obisnuit cu altele, plus ca era ff obosit...nu-i strica si lui un an de huzureala ?
Lore;aim, felicitari lui Gabi pt centura portocalie si distractie maxima de ziua ei !
Podeanu, hai la mine la o cafea turceasca, am aragaz pe gaz, ibric luat din Turcia si fac si o cafea buna :)
Donia,noi am adus un tablou din Ro inramat ( dar era de 40 pe 60 cm , cred) si l-am bagat un covorul impaturit si intr-o geanta. A sosit intact...e o icoana veche de 100 de ani, o am de bunica mea.
Pt orice eventualitate, du-te la patrimoniu sa-ti dea hartie ca nu e tablou de patrimoniu, nu se stie ce le vine in cap la controlul vamal. Cel mai usor ar fi sa faci tabloul sul, ocupa putin loc in bagajul de mana.
va doresc vacanta placuta si poate dupa ce va intoarceti ne intalnim.
cge spune:
Donia, da, asa e, noi am avut declaratie de la notar din Ro cum ca tabloul nu face parte din patrimoniu romanesc.
Lauraj, ma bucur ca v-a placut la Barcelo si a fost ok vacanta in formatie completa.
Si noi am fost la Barcelo, dar parca la sectiunea Beach. Si tot asa ne-am indragostit de valuri.
O sapt. buna,
Donia spune:
Multumesc mult pentru toate raspunsurile, ar trebui sa ma descurc de acum Sa vad doar daca gasesc ceva frumos.
Despre lapte fara lactoza am inteles ca as putea sa gasesc la farmacie. Daca nu si nu, asta e.
Noi ieri am avut parte de o zi atat de frumoasa in parc, vremea excelenta si participantii tot asa, copiii s-au jucat, au umflat baloane, au suflat baloane, au fost pictati si tatuati, a venit si doamna clovn, nici nu stiu cand a trecut timpul!
escu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia Nu sunt logata, asa ca mai bag un raspuns in loc sa editez. Vroiam sa spun ca duminica serbam Ziua Copilului in Toronto si avem si clovn! Sper sa fie vreme frumoasa. Ah, mi-am amintit ce vroiam sa va povestesc. O conversatie auzita recent intre doua mame care se intorceau in Romania, dupa vizite la copii in America de Nord (nu stiu exact unde, sper sa nu fie nimeni cunoscut). - Doamna, ginerele meu e numai cu mancarea organica, si asa de scumpa e! Da` stiti ce faceam cu fata mea? Mai pastram pungi din alea pe care scria ``organic``, le spalam, si apoi cumparam mancare normala, iar acasa o schimbam in pungile alea pastrate! Repet, sper sa nu fie nimeni cunoscut! |
Si cand face fi'sa cancer zice ca asa a fost sa fie, asa a vrut dumnezeu, un ghinoin. Trist, mai ales venind din partea unei mame, care se presupune ca ar trebui sa fie de partea ta.
Ce sa zic... taica-miu vroia sa dea cu pesticide la mine in gradina
delia79 spune:
Merci mult fetelor care m-au incurajat : Dana, Lorelaim, Simonna, Iselin si Alina.
Dana, ce mult ma bucur sa aud ca ti-e mai bine cu spatele! Din pacate, aud tot timpul de la sotz povesti de groaza legate de probleme fizice, indiferent de meserie (chiar azi imi zicea de o clienta care de la 13 ani sufera diverse cu coloana, are 46 de operatii si doar metodele alternative o ajuta sa supravietuiasca problemelor de sanatate).
Lorelaim, multe felicitari fetitei pt reusita . Ce scumpa e cu proiectul ninja .
Donia, vacanta placuta in ro si bafta cu tabloul , vad ca ti-au sugerat fetele multe variante.
Lauraj, sa va fie de bine vacanta, ce bine suna ce ai povestit tu acolo. Poate ai timp sa ne trimiti ceva pozici .
Diana, mai poti omule bun cu atatea cursuri? Eu una sunt uimita de puterea ta de a invata. Ce mai fac copiii? Ah, felicitari printesei pt mersul pe bicicleta, mare chestie domle .
Simonna, OMG! 7 otite? Multa sanatate la scumpa mica. Oare am declarat public ca urasc dintii si ca visez la momentul cand dantura fetei va fi completa? (am promis ca dau pe gat o sticla de vodca )
Escu, tot trista am gasit si eu povestea cu mancarea ''normala'' versus cea organica.
Iselin, deci esti femeie de cariera in ultimul timp, bravo tie
Eh, ma striga puiuta
va pupa fata
Anda Panda spune:
*emoticon care plinge* (ca nu stiu unde e) - eu nu cred ca merg in nici un concediu anul asta, pen ca am fost anul trecut in decembrie si din nou in aprilie (ca asa am gasit oferta) si acu toata vara o sa stau pe linga casa omului.
mersi de urari tuturor, nu, nu sint tardive, puteti sa continuati, ca imi place
Aici nu trebuie sa fac nici o cerere speciala ca sa il amin un an cu cls 1, tb doar sa anunt scoala, ca m-am razgindit pt ca acum o luna parca am anuntat scoala ca o sa continue in cls 1 el fiind deja la scoala asta in prog de kindergarten.
daca il amin o sa atraga alte belele, gen cautat alta gradi, ca asta unde e acum virsta maxima e de 6 ani. eu sint in prag de a cauta serv, fi-mea abia am dat-o la gradinita, iar sotul e in job nou de o luna, cu alte cuvinte, tot clanul e incercat
mai am in vizita si o matusa, care cind a venit incoa am descoperit ca este extrem de repezita, foarte ametita, nu aude si uita aproape tot timpul (ce vrea). la telefon "parea" ok.... doar ca nu intelegea de ce nu am timp sa o sun mai des (mai des de o saptamina/doua). nici acum dupa doua sapt de stat cu noi nu a inteles cum de nu am timp, pt ca v-am zis ca uita "ce vrea".
tineti-mi pumnii sa nu ma enervez pt ca e in virsta si saraca si-a luat inima in dinti sa vina incoa singura, pt care o admir extraordinar, ce sa fac...numar pin la 10 si respir adinc.
am facut pasca si cozonac de Inaltare, imi pare rau ca nu am facut poze, a iesit marfa!!!!! matusa-mea aproape ca ar vrea sa ii fac un cozonac sa plece cu el , iar pasca a zis ca "a iesit ca la biserica".
daca vreti reteta o postez.
mi-am schimbat instructorul de gym, e o tipa care mi=a facut un program care dureaza 2 ore, ies lesinata, o sa fac tot ce pot ca sa il tin.
DONIA - modul in care il trasporti (tabloul) e in fct de marime si asta o sa hotarasti tu la fatza locului. daca e mic, merge transportat in bagaje inramat. daca este mare fa-l sul. banuiesc ca stii unde ai putea sa il pui, si in consecinta ai idee despre marime. daca vrei sa il aduci sul, da o raita la magazinele care fac rame, si cere un "quote", alege o rama ieftina si una scumpa si presupunind ca ai deja o marime stabilita, vezi cit costa rama + intinsul pe rama. eu am venit cu 2 tablouri maricele din cuba si am fost dezamagita cind am aflat ca tb sa platesc pt o rama cit am dat pe 2 tablouri acolo
va pup si va doresc o saptamina linistita
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi
Dana, Iselin, Laura, Delia - Multumesc frumos pentru felicitari!
Laura - bine ati revenit si sa va fie de bine vacanta
Delia - si pe mine ma distreaza enorm chestia "vreau sa devin ninja" dar o iau f in serios si o incurajez... musai tre' sa faca un sport ca altminteri se face rotunda (ca mamica ei ) si o dau de-a dura ca pe un balon
Doina - drum bun si sa aveti o vacanta frumoasa
Simona - multa sanatate micutei
AndaPanda - bafta la gym wow - 2h e muuuuuuuuuult...
Iselin - sa nu uit sa-ti spun de ce am ales karate In primul rand: DISCIPLINA, apoi focusare (memorarea corecta a miscarilor de la kata - de ex), buna coordonare (avand in vedere ca e ochelarista - ca si parintii ei - si "talenta" la sport - ca si mamica ei), dupa care urmeaza miscare (alergare, flexibilitate), si - the last but not the least - posibilitatea ca, mai tarziu, sa fie capabila sa se apare daca - Doamne fereste - e in situatia de-a o lua pe coaja (in sc suedeze bullyingul e o probl uriasa...). Si NU as dori sa renunte (dar sunt perfect de acord sa-i accept alte activitati in plus - ca de ex badminton, dans - daca vrea) deoarece face progrese (se vede ca NU e talent - dar munceste si se straduie si cand e atenta face bine) si obtinerea unor rezultate bune (centura - de ex) ii da si ei o anumita satisfactie si ajuta la ridicarea nivelului de self-esteem (vede ca poate - cu un pic de munca, de efort - bineinteles - e mai sigura pe ea, e mandra de rezultate).
Va tzuck cu drag si o zbughi sa pregatesc amiazul!
Podeanu spune:
Donia vacanta placuta si sa va distrati bine. Cu tabluol si eu zic ca Anda. Am luat si noi din Dominicana un tablou care ne-ar fi costat aici mai mult decit pretul lui initial ca sa-l inramam. Asa ca S l-a facut singur, s-a asigurat ca are tot ce-i trebuie , lemne, aparat de capsat, capse, dar tabloul imbraca rama de lemn deci nu e traditional.A iesit super si ne-a costat mai nimic.
Anda pune reteta aici, poate o copiaza Rox pe prima pagina. Eu gasesc f utile retetele postate acolo, din Ro am intrat sa-mi iau reteta de cozonac uitata in Ca.
Laura sa va fie de bine vacanta, de aia erai tu asa frumos bronzata in poza. Tu esti in Kitchiner? Vom trece pe acolo prin august, poate am timp de o cafea ca tot mi-ai promis.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Prin august mai dupa jumatate ca pana tunci bea cafeaua cu mine |
Moi sau laura?
Tu vii cu ibricul dupa tine?Poate mi-l lasi mie souvenirIti fac la schimb capucino.