Sezatoarea canadiana (213) *Bun venit Emma Ioana!*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Buna Anda, ma bucur ca suntem "vecine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Intru si eu scurt sa va spun ca pe 12 iunie s-a nascut pitica noastra, Emma Ioana, care a avut 3400g si 50 cm. Suntem acasa acum, in plin proces de adaptare.

Laurajr, ce alergii are baiatul tau si cat de severe sunt? Ca eu nici nu indraznesc sa ma gandesc la o excursie in Cuba, la all inclusive, cu alergiile lui Andrei la lapte si oua. Eu trebuie sa merg undeva unde am bucatarie. Dar daca la voi s-a putut, poate exista speranta si pt. noi...

Diana, frumos va distrati cu Sonia :) Am vazut-o si eu cat e de independenta.

Doloress, cum mai suntei?

Am fugit

Andy, mami de Andrei si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Diana ai deja de furca cu Miss a ta!!

gabid eu nu prea stiu nici unul din cartierele enumerate de tine in amanunt, dar cum iti spunea si Doloress cred ca cel mai bine este sa te plimbi in zona si sa vezi unde-ti place mai mult, ce oferte sunt in zona, parcuri, locuri de joaca, etc.

Marcella777 bun venit la Sezatoare!

Andy08 felicitari pentru Emma Ioana!!! Ce repede a trecut timpul! Recuperare rapida si bebe mancacios! Andrei ce zice de surioara lui?

Un week-end frumos tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

SA TRAIASCA EMMA IOANA !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani,Emma Ioana!
Bine ai venit! sa fii sanatoasa, iubita, frumoasa, norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Salutare!

Intru si eu scurt sa va spun ca pe 12 iunie s-a nascut pitica noastra, Emma Ioana, care a avut 3400g si 50 cm. Suntem acasa acum, in plin proces de adaptare.

Laurajr, ce alergii are baiatul tau si cat de severe sunt? Ca eu nici nu indraznesc sa ma gandesc la o excursie in Cuba, la all inclusive, cu alergiile lui Andrei la lapte si oua. Eu trebuie sa merg undeva unde am bucatarie. Dar daca la voi s-a putut, poate exista speranta si pt. noi...

Diana, frumos va distrati cu Sonia :) Am vazut-o si eu cat e de independenta.

Doloress, cum mai suntei?

Am fugit

Andy, mami de Andrei si 34+

Felicitari D. ! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita, ca restul se rezolva. Cum a fost nasterea ? a stat ceva la caldurica, ai depasit termenul ? Ce zice Andrei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Felicitari pt. strumfitza!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Felicitari si din partea mea pentru minunea ce a intrat in viata voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

EMMA-IOANA, bine ai venit pe lume! Abndy, felicitari, sa ne trimiti poze!

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Felicitari Andy, bun venit Emma Ioana!

Simonna, intru pe fuga sa-ti spun ca am fost in bloc, blocul e tot acolo, scara tot asa, si mai sunt niste trandafiri frumosi in fata blocului. N-am stiut numarul de apartament sa vad daca si apartamentul e tot acolo :)) Si Saguna e tot acolo, cel putin asa se vedea de pe Tampa si asa mi-au spus nepotii mei care invata acolo:)
(Poze cand termin turneul)

Mergi la inceput