Dovleceii veseli se bucura de soare (24)
Raspunsuri - Pagina 16
gagga spune:
Buna seara dragelor,
M-am intors si ma tin de cuvant. Here iz the surpriza .
Aaa, La multi ani Fram, a fost ziua ta?
Sincerely, yours.
Sa o ajutam pe Raisa!
lutoniana spune:
va salut
Ce poze frumoase am vazut si ce copii mari avem deja
Stie cineva cum se intarca un copil de aproape 2 ani ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
gagga spune:
stii, dear luto, dear , v-ati cam invatat asa, mura in gura, stii? ce e locul asta, spatiu virtual de impartit sfaturi, sau cum?
daca ai fi dat o simpla cautare pe gugl ai fi aflat raspunsul, este atat de simplu: se pune ardei iute pe san.
cica mai merge lasatul la bunici, dar in cazul vostru, e cam peste mana (hotare)
deci, raspunsul meu anticipat este: da
va pup, da?
Sa o ajutam pe Raisa!
lutoniana spune:
Citat: |
deci, raspunsul meu anticipat este: da |
pai asa simt si eu dar aveam nevoie de sustinere
diamar78 spune:
citat din mesajul lui lutoniana va salut Ce poze frumoase am vazut si ce copii mari avem deja Stie cineva cum se intarca un copil de aproape 2 ani ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri |
Salutare!
Daca-si facea cuibusor Sara la tine in burtica se intarca singur. Asa nu stiu ce sfat sa-ti dau.
La multi ani fragutza si monique! Ce petrecere dovleceneasca ati tras voi la casuta de la tara. Bravo! Sunt tare draguti dovleceii!
Irina, tu nu mai zici nimic? De fapt sunt foarte multe fete care nu mai scriu si tare mi-ar placea sa stiu de ele si de dovlecei.
Katty, ma bucur ca v-a iesit treaba cu clinica din America.
Azi de dimineata mi-a venit sa-l pup tot pe Mateias. In timp ce eu inca dormeam, el s-a dus in baie dupa olita a venit cu ea in camera a facut kk si s-a dus si a aruncat la wc productia. M-am mirat, mai ales ca el kk cam facea pe el de jumatate si apoi il puneam pe olita pt partea a 2 a.
Am inceput sa mai conduc dar sunt super stresata mai ales ca inca nu m-am invatat cu masina si mai scap ambreiajul si mi se opreste motorul.
Sa auzim de bine!
kawaichan spune:
Fetelor va pup,sunt si eu in zona dar am avut o perioada mai dificila-am fost plecati intr-un mini-concediu,Josh a imprumutat un virus nasol de la prietenul lui de joaca,venit acasa-bolit la greu cu febra mare si infectie in gat,nu dormit deloc aproape,nu mancat,stat doar in brate de suntem prastie amandoi.Parca nu l-am vazut niciodata suferind atat,cred ca si-a luat saracul portia pt cativa ani:((
Asa ca urez si eu cu intarziere Fragutei,mi-ar fi placut sa fiu pe faza pt ca mi-e tare draga Dar sper sa mai primeasca urari si cu intarziere,asadar- La multi ani fericiti si plini de bucurii mamica fotomodela,sa ramai la fel de echilibrata si frumoasa! Te pup si imbratisez cu drag!
Luto,nu stie fata ce sfaturi sa-ti dea ca la noi a fost altfel,dar iti tin pumnii sa aveti o intarcare lina& without troubles.Las ' ca stiu ca Davidelu' e baiat de comitet Auzi,dar minge i-ati cumparat? Daca nu,ii imprumuta Josh una din colectia lui,spune-i ca poa' sa-si aleaga orice forma,culoare..
Bai deci noi avem magnet acum la mingi si la masini,cum intram intr-un magazin-pac,i se lipeste ceva de maini..iar mami se straduieste sa-si tina buzunarele pline,ca altfel e vai si-amar:))
Uky,ce mai face Carinu nou?
Si felicitari lui Mateias,baboo,baboo!! cum ar zice Josh:) Ai baiat mare de-acum, Dia
gagga spune:
citat din mesajul lui kawaichan Uky,ce mai face Carinu nou? |
..febra
Sa o ajutam pe Raisa!
kawaichan spune:
Fetelor,ia sa va vad,ghiciti cine naste maine? Mary a noastra Asa ca luati pompoanele din cuier si puneti-le putin la treaba
Nastere usoara Mely si bebe sanatos.Ne gandim la tine,ok?
diamar78 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Fetelor,ia sa va vad,ghiciti cine naste maine? Mary a noastra Asa ca luati pompoanele din cuier si puneti-le putin la treaba Nastere usoara Mely si bebe sanatos.Ne gandim la tine,ok? |
Nastere usoara mami!
Dar stiti ce am uitat? Pe 23 iulie 2009 Lisa Maria a spart gheata si s-a hotarat sa fie primul dovlecel. La multi ani !
Uka, sanatate pisicutei! Ce este, o raceala de vara?
pt Josh. Sper ca acum i-a trecut infectia in gat.
Si acum am vazut ca astazi o serbam pe Lull. La multi ani mami!
[font=Comic Sans MS
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13) [/font=Comic Sans MS]