Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

fetelor ,m-am intors de la dublul test ! superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! sant asa de fericita ! am petrecuto jumatate de ora extraordinara in cabinetul doctoritei mele ,cu imagini splendide 3d si 4 d ,am vazut fiecare organ in parte ,am masurat pe toate partile si rezultatele sant f bune .un copil linistit ce a stat cuminte la masurat si pozat .am primit si foto 4dcu micutza mea bebelina de 7,1 cm ! so asa pare a fi FETITA !! ,dar nu e 100% .mi-a explicat ca clitorisul poate fi inca mare si de fapt sa fie un cuculetz .mai exact ne poate spune pe 10 iunie cand am alta programare la eco .sant extrem de fericita .ce sa mai radiez toata .mi-a luat si sange si urmeaza sa ma sune zilele astea daca e ceva in neregula.i-am zis ca imi curge des sange din nas si o sa verifice si valorile fierului ,daca va fi nevoie voi lua supliment sau o sa merg sa fac o amanuntita analiza a sangelui sa vedem cum stau cu trombocitele .la sarcina anterioara am avut trombocitopenie ,adik nr scazut .hematomul meu e tot acolo,dar redus .il tine sub observatie si usoare scurgeri maronii o sa mai am probabil ,dar nu afeteaza bebelina.

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Albert felicitari pentru bebelina! Sa ai parte numai de vesti d'astea pana la termen !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna burtici

La multi ani piticilor, sa cresca mari si sa va aduca numai bucurii

carola de incurajare, o sa fie bine
legat de preturi..nu stiu ce sa zic

Albert ma bucur tare..si urmatoarele eco sa fie la fel..si felicitari pt bebelina

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

albert, felicitari pentru vestile bune!

corina, multumesc.

14+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eheheheee, prima fetita a odiseei, felicitari, albert!! Deci, balanta e echilibrata pana acum.

ralu -merci. Am gugalit intre timp si m-am lamurit cine e personajul .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ma apuc de capitol nou.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 21

Mergi la inceput