Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si de la noi ...

La multi ani, picilor de ralu si diana!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!

In rest, nimic nou de la noi ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
La multi ani Tudor si Stefan! Sa cresteti mari si frumosi si sa va iubiti surioarele !

Nici eu n'am noutati...astept ecografia lui peste..numar zilele Z-9..
Felicitari fetelor care au avut vesti bune!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetelor....

sunt chiauna de somn am avut un weekend plin de activitati si ma cam dat pe spate

acum incerc sa ma montez sa ma duc la treaba...sunt fericita ca e super cald afara si pot sa imi iau si eu o rochita ceva

mai avem inca putin pana pe 19 si ne vedem bebelinul si sper ca ne arata si ce e

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Noi tot wkd am stat mai mult pe afara si am colindat parcurile profitand de vremea buna

Despre eco de sambata ce sa va mai spun, ca bebe are 2 cm si sunt indragostita de el Trebuie sa imi fac si eu analizele, iar urmatoarea intalnire cu bebe este pe 11 iunie pt Dublu test

In rest, mi-e in continuare rau...

La multi ani, puiuti sarbatoriti zilele astea! Sa cresteti mari si sanatosi!

Incerc sa citesc din urma

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumim fetelor pentru urari.
Felicitari pentru cele ce si-au vazut puiutii, abia astept si eu sa merg. M-am cantarit si eu dimineata...si spre fericirea mea nu am decat 1 kg in plus fata de greutatea de la inceputul sarcinii. Zilele trecute aveam 2 kg...dar nu am slabit..doar am eliminat din apa.
PS. Ati auzit de Nicoleta Luciu ca asteapta tripleti?! Wow! La odiseea lui Stefan am avut o mamica cu tripleti (de fapt triplete, ca sunt fetite). Cred ca e foarte frumos, dar si foarte greu in acelasi timp!

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cine-i Nicoleta Luciu asta? Tot pe-aici am mai citit ca a pus vreo 10 kg in 4 luni si, la alta sarcina, 40 kg. in total.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor nu mai tin minte daca v-am intrebat: nu ati intrat nici una ion risc maternal? Sau sa aveti in plan asa ceva?

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

eu la ambele sarcini sunt colega de burta cu madame luciu?!
multumim de urari fetelor
tocmai ce m-au sunat de la gradi sa ma duc sa-l iau ca e gripat si tuseste rau, nu reuseste nimeni sa se inteleaga cu el. el se comporta ca un leu in cusca cand e bonlav, parca ar fi ta-su, nimic nu-i convine, critica tot, plange din orice ma asteapta zile grele si voi fi si singura acasa, domnul tata pleaca in delegatie

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

anna felicitari pentru fasolica de 2cm
brambu nu pierzi nimic daca nu stii cine e luciu, e o vedeta locala. s-a ingrasat la prima sarcina 40kg si le-a slabit in 3 saptamani...ma lesi...le-a slabit pe masa de operatie, nu la cezariana, la liposuctiuni ma refeream

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

fetele, eu miercuri dimineata ma internez. urmeaza sa mi se faca serclajul. nu mi-e teama de ceea ce inseamna serclaj cat mi-e teama de anestezia generala. au avut grija cei de pe langa mine sa ma sperie.

aveti idee cam cu cati bani sa ma pregatesc pentru anestezist si medic? nu cunosc scorurile din spital si nu imi place sa dau spaga, dar mi-e teama sa nu am parte de vreun tratament aiurea daca nu cotizez. sunt cam cu morcovul...

14+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput