Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!
Lorena imi pare rau ca nu a fost luna asta bebe,dar ma bucur ca esti optimista si sper sa se rezolve din pRoblemele tale ,sa nu mai fi suparata si stresata ca sa poata veni bebe la mami bine dispusa si fericita.
Paula tinem pumni stransi sa fie bebe la tine in burtic .Hai PAULA cu testul pozitiv
ELENUS CE SPUI TU ACOLO DRAGUTA?Daca sa vazut o umbra de liniuta ,mai ales ca a fost facut seara si inainte de a aparea intarzierea eu zic ca e bebe la tine,asa ca ea fa tu maine dimineata inca un testulet din alta marca si bucurane si tu cu 2 liniute.HAI ELENUS
LUCIANAsa speram ca dracul nu e chiar asa de negru pe cat pare la prima vedere.Asteapta sa vezi ce spune dr. ,sunt sigura ca exista tratament pt problema sotului si dupa rezolvarea ei va veni si bebele mult dorit.
Despre mine:azi sunt in ziua 25 din 28-29,am vazut in jurul orei 12 o pata micuta maronie,semana mai mult ca un firicel cam de 2 cm,pe chilot si de atunci nimic.Sper din sufet sa fie nidarea Se spune ca fetitele te "inseamna",sper ca ce am vazut eu azi sa fie fetita noastra care vrea sa ne spune ca este deja la mami in burtic.As face un test de sarcina dar stiu ca este prea devreme,data trecuta mea iesit f.slab pozitiv in prima zi de intarziere si in a 2 a zi mea iesit clar pozitiv.Asa ca data ma ajuta Bunul Dumnezeu si pina marti seara nu imi vine menstra,miercuri dimineata fac un test.DIN TOT SUFLETUL SA FIE POZITIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele, va tin pumnii la toate. Pe mine ma paste butoiul. Vad ca au reinceput durerile in timpul.... si senzatia de uscaciune a vaginului. Imi e teama de o infectie. Al meu sot banuie o infectie urinara la el asa ca si-a facut analize, posibil sa fi luat si eu. Luni vedem ce are. Daca nu ies bine analizele, o sa-mi iau si eu trimitere sa-mi fac, mai ales ca cu E-coli eu am mai avut probleme.
A, nu v-am zis, o ruda de-a mea este insarcinata si eu ca sa fac o gluma ii zic "hai sa te pup, poate se ia si la mine"si ea mi-a raspuna ca tb sa fac altceva daca vreau copil. de parca eu nu stiu ce am de facut. Of............ Sa stiti fetelor ca doar cine asteapta de mult timp bebele il poate intelege pe cel care si-l doreste si nu-l are.
Elena hai ca sigur vi cu II. Bafta multa.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, eu nu am mari sperante...poate mi s-a parut cea de-a doua linie si oricum era asa de pala de parca nu era...am vazut-o la lumina naturala! o sa-mi mai fac maine dimineata un alt test de alt tip si va spun!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

deci fetelor ce sa ii mai dau sotului pentru repararea gigeilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

fetele,
pe mine de dimineata ma doare capul,parca ar fii inceput sa ma lase mai pe la ora 2,dar vad ca iar a revenit
ce medicament sa iau?

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

luciana imi pare rau ca nu a iesit bine analiza sotiorului
dar totusi fiti optimisti ca se poate rezolva problema si o sa apara bebe una-doua

_

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Paula eu stiu ca algocalminul pastila nu influenteaza sarcina.Mie mea dat algocalmin ca sa imi scada febra cand am fost graviduta.Algcalmin fiola nu e bun in sarcina dar o pastila poti sa iei ,zic eu. sa speram ca trece cat mai repede durerea de cap.

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

fetele,
pe mine de dimineata ma doare capul,parca ar fii inceput sa ma lase mai pe la ora 2,dar vad ca iar a revenit
ce medicament sa iau?

_

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Mergi la inceput

Paula ia no-spa.

Mergi la inceput

Moni branca ursului e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

eu ies, plec acasa,

Mergi la inceput