Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 5
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht Luciana, imi pare tare rau, dar nu disperati! trebuie sa existe un tratament! iata ce am gasit eu: oligozoospermie = capacitatea redusa de a produce spermatozoizi maturi. Ca si tratament: Proviron si Undestor, dar doctorul ii va spune exact ce sa ia! Repetati peste o perioada analiza si poate o sa iasa bine! Sa-i fii alaturi si gandeste-te ca medicina a evoluat foarte mult si trebuie sa se rezolve si veti avea copilul mult dorit! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!!vreau si eu un ![]() |
Sper
MultumescDoamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_loca
In legatura cu HSG-ul asta, dr meu Silviu Predoi mi-a spus ca ei nu fac HISTEROSALPINGOGRAFIE ci HISTEROSONOGRAFIE, injecteaza tot o substanta de contrast dar urmareste la ecografie, nu la raze X. Spune ca ar fi mai putin daunator, dar nu am intrebat pretul, ar fi bine daca ar fi asa, nu? |
mai ar cam fi...cred
dar ...depinde de pret iarasi
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Deci am spermograma si din cate am priceput eu e nasoala tare ![]() ![]() ![]() ![]() volum 2.6 ml 1.5-6 ml ph 7.4 consistenta vascoasa 7.2-7.8 aspect opalescent , alb-galbui timp de lichefiere normal concentratie 13 mil 20-130 mobilitate a rapid progresiva 38% a+b>50% b lent progresiva 20% c vibratii pe loc sau m.retrograda 8% d imobili 34% spermocitograma 45% elemente normale minim 30% tipice celule germinale 4% leucocite 8-9/(aici nu inteleg ce scrie) concluzii : oligospermie (semne de inflamatie) Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
hehe Luci
spermograma sotului meu zice: astenoteratospermie.....
Monique77 spune:
si noi ar trebui deci sa mai facem cate ceva.....in sensul asta
dar dupa ce termin eu cu HSG....
lorena_86 spune:
moni, dar de ce crezi ca ai si tu probleme
de ce nu crezi ca e doar problema la el
eu zic ca odata ce ai descoperit-o trateaza si apoi daca nu ramai iti mai faci si tu ceva investigatii
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, dar de ce crezi ca ai si tu probleme de ce nu crezi ca e doar problema la el eu zic ca odata ce ai descoperit-o trateaza si apoi daca nu ramai iti mai faci si tu ceva investigatii ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
pai el cu ce ar putea sa trateze? ca doctorul lui i-a dat spermotrend, produs natural si atat
ce ar putea sa ia?
ii dau acuma spirulina...poate il ajuta..
mihacor spune:
eu am dormit ca purcelul...acum m-am pus la oala...vreau sa fac o ciorba de perisoare...chiftele cu cartofi prajiti,inca nu stiu ce sos sa fac...
vine matusa la mine...
luci imi pare rau draga...si moni...dar si eu zic la fel...sa tratati intai problemele lor si dupa daca nu ramaneti sa mai continuati cu analizele...
cand vad cate analize ati facut voi deja ma ia putin groaza...eu nu am facut deloc si nici sotul...am fost doar la control la gineco si mi-a zis ca nu as avea de ce sa nu raman...adevarul e ca noi am prestat prost de tot lunile astea...de aia zic sa mai astept sa vad ce se intampla luna asta...
Vreau si eu un
...
Katy82 spune:
Buna fetele! Ce faceti? Eu sunt f. stresata ca am intrat pe ultima suta de metri inainte de inspectia finala de grad.
Cixinica am vazut ca suntem in aceeasi zi.
Fetelor, greu mai e sa ai copil.
Sa va povestesc.
Sambata am fost cu sotul in Herastrau si am vazut o fetita cam de 4 anisori care s-a apropiat atat de mult de apa incat ne-am speriat, eram aproape siguri ca o sa cada in apa. Bine ca s-a plictisit si a plecat singurica de langa apa. Ne-am tot uitat pe unde o fi maica-sa. Ma-sa, o zuza de femeie, era la o distanta buna de ea, fara nici o grija. Apoi vazand-o pe fata, incepe sa urle "Hai mai repede". Fetita, careia nu-i stateau deloc bine pantofii in picioare (cred ca erau prea mari pt ea) a inceput sa alerge si bineinteles a cazut drept in nas pt ca isi scapase pantofiorul. No comment. Ne venea sa o ciufulim pe maica-sa.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

!!!