Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia,...este tare mancacios...si daca reusim sa trecem de 3 ore jumatate papa 150 ml...nu-i mult?

Irinuca, Lp papa bebele meu! Pai ziua doarme in cateva reprize dar pe durate scurte(1 ora, max 1 ora jumate) , seara cand vine tati iesim la plimbare si stam 1 ora, o ora si ceva(timp in care nu doarme deloccccccccccc) apoi venim, mai stam putin...pe la ora 21.30 baita+masaj+papa si hop direct in patut in camera lui. De la ora 22.30 aprox. doarme pana la 4 - 4.30 doarme dus.

Alina.n,...Alex ce mai face? El este ”veteranul” odiseei .

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Nu stiu cand a fost modificata prima pagina referitor la culoare numelor (la mamici) din galben in verde dar vroiam sa MULTUMESC pt ca a facut o treaba tare buna cea care s-a implicat.

Si eu. Mult mai frumoasa e acum pagina, multumim!

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

deci portocalie cum o facusem eu, nu v-a placut, ha? Era nashpa, nu?

mda....

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Voi cum pastrati laptele muls la congelator? In ce sa-l pun? Am vazut ca exista pungute speciale, dar sunt cam scumpe (70-90ron). Altfel cum se poate? in biberon?
Si daca ma mulg dupa o masa, are timp sa se faca alt laptic in 6 ore? (presupunand ca la urmatoarea masa mananca de la celalalt san)
As vrea sa fac depozite de lapte ca urmeaza o perioada cu nunti in fiecare weekend si sa o pot lasa acasa cu cineva si sa-i dea laptic din biberon
Dar mi-e frica sa ma mulg, ca poate nu se produce lapte la loc destul si nu ma mai inteleg cu fomista mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefana dupa prima nastere am inceput la 4 saptamani important e sa fie multtaaaa dorinta , dragoste si conditii propice.....

mamica implinita de fetita si baietel

Si noi am inceput la 5 sapt, da ma doare rau, de parca m-am revirginat
Si am nascut cu ceza, adica nu s-a atins nimeni de alea ale mele...

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

da, stefana, vroiam sa-ti raspund si ieri dar nu am mai avut timp. si eu la fel m-am simtit dupa fiecare nastere..revirginata . E nasol 1-2 dati dupa aia iti revi. Dsca nu insisti nu se mareste de la sine, tot asa mic ramane
Da-i inainte cu incredere

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Buna fetelor!
Intru si eu rapid sa ne laudam!
Am fost ieri la doctor si fata mea a luat 1100gr si 5 cm in 1 luna si 4 zile

Partea proasta este ca noaptea trecuta am plans (la propriu) de durere de maini. Nu puteam dormi de durere. Mi-a mai trecut abia dupa ce m_am dat cu fastum gel (care nu e recomandat in alaptare, dar nu mai puteam de durere). Nu am plans nici la nastere, nici din cauza durerilor de hemoroizi, cum am plans acum de durere de maini pt ca o tin tot timpul in brate. Si astazi m-am hotarat sa negociez cu gogoshica mea sa imi lase macar cateva ore cu mainile goale. Si nu a fost atat de greu. Ne-am jucat, am vorbit, ea stand pe perne, inclinata spre mine.
Nu stiu cum s-a intamplat, dar a si dormit singura, fara sa fie in brate.
Mai trebuie sa lucram la partea de seara, ca de exemplu, acum stau cu ea in brate continuu de la ora 7. Dar vine baita si sper sa se potoleasca
Mandreeac multumim pt complimente
Fug, ca nu e de ajuns sa o tin in brate, trebuie sa ne si plimbam prin casa
Pup toate fetele. Am cam citit pe sarite

mami fericita de Daria (8.04.2011)

felicitari pt kg acumulate de pitica. Tu cred ca esti deja fotomodel la atata miscare zilnic

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Maduza,, ba da, imi place dar, aproape ca nu se vedea numele...nu te supara ca nu e bine nici pt cei din jur nici pt tine !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07
[
Vreau sa va intreb ceva:
1}oare cantaritul inainte de baita este relevant???Caci noi l-am cantarit mai mereu pe bebe inainte de baita si pare ca incepe si el sa ia cum se cuvine in greutate..dar nu vreau sa-mi fac sperante caci ma gandesc ca poate fi si ca papa toata ziua..Ce ziceti??
2} voi aveti colacei din aceia pt baita??Pe mine ma tenteaza sa iau unul,dar nu mai gasesc nici un filmulet cu actiunea propriu-zisa..
Madutza..parca tu vroia unul??Ai comandat pana la urma??
3}cum ziceati ca masurati lungimea lui bebe cu metru de croitorie??

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Important este sa-l cateresti saptamanal la aceeasi ora. Daca tot timpul l-ai cantarit inaite de baita e ok. Si eu la fel o cantaresc: seara ca e linistita inainte de baie, oricum o dezbrac pt baita si o cantaresc dezbracata sa stiu sigur cat a luat, sa nu mai aproximez scutecul sau body-ul.
Eu nu iau colacel...sunt un pic sceptica...nu prea imi place pozitia aia sugrumat...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefana dupa prima nastere am inceput la 4 saptamani important e sa fie multtaaaa dorinta , dragoste si conditii propice.....

mamica implinita de fetita si baietel

Si noi am inceput la 5 sapt, da ma doare rau, de parca m-am revirginat
Si am nascut cu ceza, adica nu s-a atins nimeni de alea ale mele...

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

e adevarat. Colul e mai uscat dupa nastere...si mai ales dc alaptezi. Mie drita imi daduse niste ovule pt elasticitate/lubrifiere...dupa prima nastere..Nu stiu cum le zice, am uitat. Noi acum inca n-am inceput..nici n-am avea unde..sunt copii in toate camerele si nu pot...Si eu nici chef nu prea am sincera sa fiu...El mi-a batut cateva apropouri, inca de cand eram nasol cu epiziotomia....dar nici nu concepeam..

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

la noi solutia a fost: mult lubrifiant Durex , plus prezervativ, plus una bucata Cristi trimis in "tabara" la mamaie , mers treaba..ca unsa

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Neata fetele

Noi tusim in continuare, eu am inceput antibioticul si trebuie sa arunc laptele vreo 5 zile pana il termin.

Ally ce baietel cuminte ai tu!! Bravo lui ca va lasa sa va odihniti.Sa stii ca si Alex ziua mananca ff des,asta este.
Ailed intr-adevar musetelul este ff bun pt constipatie.II poti da zilnic pana isi regleaza tranzitul.Mai bine ceai decat supozitor/termometru...

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

eu stiam ca poti alapta chiar daca iei antibiotic

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

vai ce ciuda imi e cand va aud vorbind de sex!!!!!! eu fix cand ma epilasem peste tot, fix cand eram gata de impresionat, m-am trezit cu mega surpriza: imi venise!! horror...bine ca se termina acum si o sa ii dau si eu bataie! dar am un feeling ca tot virgina din nou sunt si eu pai cand am fost la controlul de 6 sapt si mi a facut doctorita control manual am zis ca ma urc pe pereti s-a sudat bine de tot treaba

Mergi la inceput