Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Am lasat copilu' la gradi. A plans putin. Cred ca asa o sa faca tot timpul.

I-am spus ca eu plec, ca am treaba (in timpul asta s-a dat jos de la mine din brate), a inceput sa bazaie putin (asa de alint), s-a dus cu educatoarea, i-am facut PA si am plecat.

Acum e la lectii. E bine! S-a acomodat repede si partea buna e ca nu s-a imbolnavit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai am uitat sa ma minunez in direct de cat vorbesc fetele din club : Eva, Ada si Ilinca. Vorbitul ca vorbitul, dar textele sunt tari rau de tot.

Vladimir, ca si David, se demachiaza si el si pe maini si pe picioare, pe unde apuca.

OLGA, cum adica s-a umflat putza? Nu inteleg. Adica inteleg ca e umflata, dar cum arata. Cum ti-ai dat seama? E rosie si marita? Inflamata ca la infectie? Chiar vreau detalii ca ma intereseaza problemele putzologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pentru Bianca si alte mame de baieti...Duminica pe la pranz cand a facut treaba mare, m-am dus la baie sa-l spal. L-am spalat la fund si cand am inceput sa-i spal si puta a inceput sa urle ff tare. Nuintelegeam ce are. La iceput am crezut sa este iritat la fund. M-am dus in camera cu el. un continuare urla...Mi-am dat seama ca este de la puta, caci nu ma lasa sa o ating. Puta nu era rosie sau ceva de genul acesta, dar era mai umflata spre baza (sper ca intelegi). M-am dus la urgenta cu el, au tras un pic de put, caci mai mult nu le lasa pe doctorita, si se vedea ca are ceva alb inauntru. Putulica era plina de smegma inauntru. Ne-au dat comprese cu rivanol, caci era tare imflamata, si i-am tot pus comprese vreo 3 zile. Pe parcurs s-a curatat singura.

Trebuie neaopart sa rezolv chestia cu decalotatul caci se poate umfla iarasi oricand. Am fost ieri la doctorita care era la urgenta duminica si mi-a zis ca trebuie operat caci nu mai merge manual. Eu aseara, dupa baita, am incercat sa mai trag de ea si a mers un pic, insa mai am mult de munca. Parca totusi nu l-as opera si as mai incerca singura acasa. Vreau neaparat sa merg si la dr Basca, care este un dr chirurg fff bun, de la Grigore Alexandrescu. Am trimis-o pe Miha cu Mariuca la el si a rezolvat-o pe loc, desi dr din Galati ziceau ca trebuie operata. In plus este si tare simpatic. Cu siguranta voi merge la el si daca chiar va trebui sa-l operez o voi face cu el oeratia. Daca te intereseaza iti dau si tie nr lui.

Cat am scris despre o puta :)

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Olga, multa sanatate lui David, sa rezolvati rapid problema cu putica!Te rog da-mi si mie detalii cu ce ar trebui sa contina pachetul. Sper sa ma incadrez si eu pentru 1 iunie.Domnisoara mea si-a gasit un iubit . Langa biroul nostru este o florarie iar proprietarii au un baietel de 3 ani, pe care il cheama Razvan, si dupa care Eva e innebunita. Intr-o seara s-au alergat unul pe celalalt vreo 40 min, erau amandoi leoarca, si s-a lasat cu bocete la despartire. Cand am ajuns acasa, la somn, Eva m-a cuprins si mi-a zis: "Mami, Lazvan e un flumusel!" Culmea e ca are in cartier un baietel, David, care e innebunit dupa ea, de cate ori o vede, vine alergand spre ea sa o pupe, dar ea il cam ignora. Ce sa-i faci, preferintele astea...Mai vroiam sa mai zic ceva, dar am o ora de cand scriu si mi-am pierdut ideile.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Anamariame, super tare Eva ! Ada are deocamdata doar prieteni

Olishka, ma bucur ca ai mai intrat si tu pe aici !! noi cred ca trimitem pachetele joi ca sa ajunga pana luni, e ok ?

Ada a facut azi noapte putina temperatura si avand in vedere ca in gasca noastra de pici e un caz de varicela, asteptam cu deoasebit interes evolutia viitoare dar presimt ca avem si noi cam prea se potrivesc toate datele ! asta e , speram sa treaca repede ce o fi !

Azi noapte s-a trezit pe la 3, a facut kk si apoi am stat la povesti pana pe la 5, timp in care imi tot cerea sa o incalt pt ca pe ghesie e iece si sa ma apuc de facut baloane

Chatonel, multumim pt recomandarile literare !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame ce tare Si eu am observat ca au preferinte. Desi are multe prietene cu carea se intelege bine, prietena lui de suflet este Ada Cand stau la calculator vine si-mi zice sa-i arat poze cu Ada

Anamariame pachetul trebuie sa contina in primul rand o jucarie, ca doar este 1 iunie, si in rest ce vrei tu...carti, creioane, produse de igiena etc. Nu trebuie sa fie de o suma anume. Poti sa faci un pachet mai mic sau unul mai mare, cum poti tu.

Iti trimit pe PM lista

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, cred ca stii cat de greu este sa aleg un nume dintr-o lista...L-as alege pe baietelul de 17 ani, pe el mi-au cazut prima data ochii...dar e dificil tare sa aleg ceva pentru el. Ma gandesc si iti spun! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Desi are multe prietene cu carea se intelege bine, prietena lui de suflet este Ada Cand stau la calculator vine si-mi zice sa-i arat poze cu Ada

Daaa si Ada e super incantata de poze si nu numai cu Doughie de la Bucuiesti cum il alinta ea pt ca mai avem un Doughie si local

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

tufete
luni,cel tarziu marti va "prezint" ce am "buchisit " in aceasta perioada.

Noi(eu si copii)suntem mucosi si cu dureri in gat(mai mult eu)
Azi am traseu:
-ridicat certificat de incadrare in gradul de dizabilitate
-dus o copie intr-un loc
-celelalte copii saptamana viitoare "le plimb" caci azi n-au program cu publicul
-luat hartia de la dr de familie si de la primarie pentru somajul meu
-depus cerere la fisc tot pt somajul
PS:uitasem sa las si
O zi minunata va doresc
cam asa va arata ziua mea...lunga,cozi si eu cu doi copii dupa mine

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Dodo, abi aastept buchiseala

Sanatate maxim#259;.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

sanatate si de la noi! si spor la alergat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Anamariame, m-a dat gata fie-ta :)

Olga si Ela, unde vazurati poze cu Monvas la Parigi?

Novus si sanatate Adei!

Mergi la inceput