Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
MIe-mi suna bine si Vladimir chiar mananca tot.

Sper sa va fie sursa de inspiratie.

Si Adelei i-au dat o data la gradi lapte cu Nesquik... nu-sh de unde ideea asta... noroc ca nu l-a baut! Din fericire cu Actimel nu au incercat!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Sa nu exageram.
Ca nu e verde de Paris si nici soda caustica.

Nu cred ca Cheerios sau alte cereale, laptele praf sau iaurturile cu fructe, carnea de porc in cantitati rezonabile, varza calita (fara grasimi) sunt atat de grave pentru un copil de 2 ani.

Meniul este modificabil in functie de optiunile parintilor. Il primesc la inceput de saptamana si spun ce imi convine si ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, cucuiete!

Am vazut si eu meniuri diverse de la gradi....mmmm..bunatati, insa eu nu stiu ce as face daca Nicholas ar frecventa o gradinita in Romania...cred ca ar ramane flamand, ca nu stiu daca ar manca ceva de acolo, poate doar laptele, insa gol fara nimic in el sau pe langa el....ori poate mi-ar face vreo surpriza si in colectiv sa se schimbe sa manance cu toti copiii laolalta, mai stii?
Etare mofturos, refuza orice din start, fara sa guste si imi zice un NU categoric, intoarce capul si inchide ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Monnvas- urata, dar comica intamplarea...auzi vreun bilet pe sub banca...noroc ca a avut spirit de observatie acut sotul.Bine ca ati recuperat rucsacul.Am vazut poze de la Paris...surpriza lui Andiaroro, ce frumosi erau picii, m-a impresionat toboganul acela larga pentru doua trei persoane...era intr-un parculet normal de joaca?Si apoi celalalt tobogan ca o caracatita cu mai multe coborasuri. Frumos. Pupam familia intreaga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Si Adela este mofturoasa, dar, fiind nevoita sa frecventeze o gradinita din Romania, se pare ca mananca destul de bine impreuna cu copii, poate kiar si lapte cu Nesquik.

Btw, Cheerios kiar ii plac si mi se par ok.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dragi tufete

citesc acum o carte a unui psiholog jungian, cred ca este cartea de capatii pentru noi, parinti... ca sa stim sa decriptam deja relatiile pe care le avem in cuplu, dar si, si mai ales, sa stim sa mergem pe poteca fragila a relatiei cu copilul (copiii) nostri si sa nu derapam.

Deci, cartea este : www.humanitas.ro/humanitas-multimedia/exista-iubiri-fericite" target="_blank">Guy Corneau. Exista iubiri fericite

Am gasit-o si in format electronic, daca te intereseaza, bianca, www.librarie.net/carti/86359/Exista-iubiri-fericite-Audiobook-Guy-Corneau" target="_blank">aici iar rezumatul este mult mai bine facut decit la primul link (humanitas).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
luni,cel tarziu marti va "prezint" ce am "buchisit " in aceasta perioada.

Noi(eu si copii)suntem mucosi si cu dureri in gat(mai mult eu)
Azi am traseu:
-ridicat certificat de incadrare in gradul de dizabilitate
-dus o copie intr-un loc
-celelalte copii saptamana viitoare "le plimb" caci azi n-au program cu publicul
-luat hartia de la dr de familie si de la primarie pentru somajul meu
-depus cerere la fisc tot pt somajul
PS:uitasem sa las si
O zi minunata va doresc
cam asa va arata ziua mea...lunga,cozi si eu cu doi copii dupa mine

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Novus, M-a terminat Ada ce texte are Adevarul e ca nu-i poti rezista si nici refuza cand te roaga asa frumos si cu argumente

Denisamada, si lui Ianis ii dau la gradi lapte cu cacao, noroc ca Ianis nu bea In prima saptamana s-a stricat la burta, sint sigura ca le dau si altceva decat a mancat in bebelusie, dar acum s-a adaptat OK. Si eu ii mai scap cate un pic de ceva "interzis" pana acum...

Chato, ce frumos de tine ca ai timp pentru lectura, bravo! N-am reusit sa deschid cartea..., nu ca as avea timp s-o citesc

Dodo-Pui, sanatate tie si puiutilor si sa terminati repede toata alergatura!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

tufete
luni,cel tarziu marti va "prezint" ce am "buchisit " in aceasta perioada.

Noi(eu si copii)suntem mucosi si cu dureri in gat(mai mult eu)
Azi am traseu:
-ridicat certificat de incadrare in gradul de dizabilitate
-dus o copie intr-un loc
-celelalte copii saptamana viitoare "le plimb" caci azi n-au program cu publicul
-luat hartia de la dr de familie si de la primarie pentru somajul meu
-depus cerere la fisc tot pt somajul
PS:uitasem sa las si
O zi minunata va doresc
cam asa va arata ziua mea...lunga,cozi si eu cu doi copii dupa mine

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Dodo, abi aastept buchiseala

Sanatate maxim#259;.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragi mamici!!!

Daca ati sti de cand imi tot propun sa va scriu si mereu intervine cate ceva...

Vreau sa o felicit in primul rand pe Nicky pentru frumoasa familie. Am vazut pozele. Este tare frumoasa mica printesa, iar tu arati ff bine.

Bianca acomodare rapida la gradi Sa stii ca David si acum plange, dar doar cand in las. Cum fac 3 pasi de langa usa se si linisteste.

Mada sa te faci bine repede, sa new vedem la o plimbare cu bebeii

Am vazut poze din strainataturi cu fete dragi. Foarte frumos ca v-ati intalnit

Dodo sanatate multa si voua

Noi suntem cat de cat bine. David este la gradinita, dupa 3 saptamani de stat acasa, caci a fost racit. Avem insa problema cu putica. Nu a fost decalotat si duminica i s-a umflat puta, asa ca am fugit cu el la urgenta. Ieri am fost la dr sa incerce sa-l decaloteze, dar n-a mers, asa ca v-a trebui sa-l operam. Am de ales intre anestezie locala si totala Sa speram ca o sa trecem repede si cu bine si peste asta.

Carla am uitat sa te anunt, a ajuns pachetul. Iti multumesc tare, tare mult

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ce ma distrez cand aud ce perle scot dragii nostri ghioceii Anamariame cand povestesti de machiat si demachiat impreuna cu Eva, parca imi vine si mie sa fac o fata Si lui David ii place sa se demachieze si se supara tare daca incerc sa-l fraieresc si nu-i pun si lui demachiant

Sper sa nu va suparati, dar va mai rog inca o data aici sa ma ajutati cu strangerea pachetelor pentru niste copilasi minunati. Ma gandesc ca data trecuta am scris la sfarsitul capitolului si nu au au apucat unele fete sa vada.

Initiativa este aceasta: strangem pachete pe care le vom duce de 1 iunie unor copii bolnavi de cancer. Pun link cu pozele copiilor, facute de Paste https://picasaweb.google.com/olgagireada/CadouriCopiiPaste#5598149600763655698

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput