Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***
Raspunsuri - Pagina 12
pisigri spune:
Cocufan, trebuie sa ai multa rabdare si sa explici iar si iar si iar. Banuiesc ca nu-i convine cind plecati din parc, deci chiar daca veniti si miine, gestul ei de a lovi copii are o consecinta negativa imediata.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Neata !!
Aseara am tras o sperietura groaznica, am mers toti 3 la un loc de joaca, mai nou, unde nu cunoastem exact ce si cum este amplasat deci si eventualele pericole, Ada cum ne-am apropiat a si tasnit de langa noi si s-a indreptat in fuga catre calutii care se invarteau
; evident ca intr-o fractiune de secunda am ajuns langa ea dar deja o atinsese unul (nu stiu nici acum exact cum s-a intamplat), noroc ca a cazut sub ei si s-a ales doar cu o sperietura zdravana si niste nisip in gura iar noi cu tensiunea dubla !nu mai spun ca respectivii caluti care se invart destul de tare sunt din fier
Asa ca i-am explicat apoi ajunsi acasa ca nu e voie sa fuga catre caluti deoarece se poate lovi lacare replica ei a fost : am cazut ca o placinta ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Novus, tare fiica-ta ! Din nou !
A mea si-a descoperit veleitati de microbista (peste alea de fotbalista, cultivate intens de tati, care a invatat- o sa declare "Am un stang devastator")
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri A mea si-a descoperit veleitati de microbista (peste alea de fotbalista, cultivate intens de tati, care a invatat- o sa declare "Am un stang devastator") _ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
woww, tare Ilinca
anamariame spune:
Ce m-am distrat cu Ada...tu ii tineai teorii cum ca nu e bine sa...iar pe ea o fascina faptul ca a cazut ca o placinta
Dodo, vreau sa stiu si eu pretul la caciulite si la bluzita aia multicolora pe care a ales-o Chatonel, te rog!
Aseara, ne-am demachiat impreuna, eu si Eva, iar ea, dupa ce s-a mangaiat pe fata cu discul demachiant, ma intreaba foarte serioasa: "Mami, iti place cum m-am facut? Ca o maimutica!" si pentru ca eu radeam cu pofta, a insistat cu discul si a pus din nou intrebarea:"dar acum iti place cum m-am facut? Ca o fetita!"
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Anamariame, am citit de doua ori, credeam ca nu vad bine ,demachiat imp[reuna ?? wooow din nou
!!
Seara de seara faceti asta ? noi suntem inca la faza cu spalatul pe fata si pe dinti , alte produse nu am incercat inca, nu e atrasa de asta, se distreaza in schimb cand se rujeaza mama ![]()
anamariame spune:
Pai dimineata ne machiem impreuna
Glumesc, asta inseamna ca ea ma intreaba: -Mami, acum vlei mascala?-Da!-Losie?(exteriorul e rosu)-Nu, neagra!Si tot ea imi alege cu ce culori sa ma dau pe pleoape, in functie de preferintele ei din ziua respectiva (oricum, e fan verde)Sigur ca am avut dimineti in care am gasit-o neagra pe toata fata, pentru ca a vrut ea sa se dea singura cu mascara...Iar de demachiat, ea se sterge doar cu discul, fara crema, uneori ii mai pun crema de-a ei de fata, dar de cele mai multe ori aceasta operatiune se desfasoara in baie, cand nu e ea prin jur.Deci suntem si noi in acelasi stadiu, al spalatului pe dinti si pe fata, inainte de somn
Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Si mi-a distrus pana acum doua rujuri, pentru ca s-a prins ea cum se rotesc sa se deschida, dupa care a pus direct capacul. Noroc ca nu imi placeau cine stie ce nuantele...Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Daca tot esti prin preajma, novus, mai tii minte cam cat ajunge o asigurare de raspundere civila fata de terti? pentru o pers juridica? Aproximativ, ca procent din suma eventual...Ana-Maria, mami de