Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Cine-i Romeo? ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/slideshow/580211261fPCqth?mediaPosition=18 ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
injineru Romeo! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
injineru Romeo! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
|Sunt chiar simpatici impreuna. Una bucata domnisoara blonda cu zulufi si una bucata cavaler "tuciuriu" (ce n-as da sa am si eu pielea lui Cristi).
Super. Sa intelegem ca a venit MOnn la Paris? sau Parisul la MOnn?
Bianca2503 spune:
Sa va dau raportul de gradi. Eu zic ca e de bine.
Cand ne-a vazut (pe mine si pe Robert) s-a apucat sa ne prezinte masina pe care era urcat. Daca ar fi fost nasol ne-ar fi luat de mana plangand si ne-am fi indreptat spre poarta.
A mancat tot la pranz (ciorba de loboda+spaghete milaneze+limonada+biscuiti digestivi) iar cand s-a trezit iaurt cu briose.
A dormit mai mult la educatoare in brate si vreo ora jumate singur.
Maine s-ar putea sa fie mai jale de dimineata, dar va fi bine.
A spus ca i-a placut, ca s-a jucat, ca mai vrea la gradi....
Floric spune:
Injineruuuuuuuuuuuuu
Ramona, urata patzanie...ai grija cu legea nu te pui, mai ales zona penala. Aveai sanse sa executi sub supraveghere
.
Lui Rares i se tot inroseste ochiul stg. Dimi se trezeste bine, pana dupa somnul de la pranz cand isi schimba aspectul, devine parca mai umflat si inrosit. Parca ma vad si la oftalmolog

.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Dodo-pui spune:
tufete
las
si 
...eu am fost"disparuta" din motive de pc inca"nediagnosticat" f corect
care facea figuri de saptamana trecuta.Iei am incercat sa va citesc de pe "jucaria" lui Bogdi...dar tare greu pentru miopi fara rabdare.
Acum e instalat cat de cat si va pot citi(sper)si scrie 

all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
cocufan spune:
| citat din mesajul lui pisigri cocufan, dar schimbarile astea au aparut odata cu noul membru al familiei? ... Nu vrea sa plece din parc...mai stam oleaca. De obicei, dupa alte 5 minute e mult mai dispusa sa colaboreze. Nu vrea sa manince? Na, o mai ispitesc dupa vreun sfert de ora... ...Dar daca ar lovi copii, as lua-o pe sus si as pleca, punct. Cu toate istericalele, si fara regrete. Apoi, la distanta de parc, as linisti-o si i-as explica de ce am plecat. http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
schimbarile comportamentale au aparut de vreo 2- 3 saptamani deci cam la 2 luni de la aparitia noului membru.
in parc exact asa actionez si eu insa nu am obtinut nici un rezultat. nu-i pasa ca plecam...probabil stie ca maine venim din nou.
cocufan spune:
| citat din mesajul lui Floric Rares e la polul opus. El i-a bataie in parc de la alti copii. Voi ce faceti in situatii d-astea? Pt ca, din nefericire, cosntat cat mai multi copii razgaiati, egoisti, si chiar violenti cu intentie in parc. Sunt convinsa ca si rares va deveni asa cand va avea contact permanent cu astfel de specii in mediul gradinitei. Asa ma dezgusta vremea ce va veni... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Floric, sa sti ca pana acum 2-3 saptamani ea era cea care incasa. ma enervam cand o vedeam asa de blajina ca ea saracuta tot incerca in continuare sa se impace cu respectivul copil si sa se joace impreuna si episodul se repeta pana o luam de acolo si mergeam la un alt topogan, sau la nisip, ma rog, schimbam pozitia.
sa stiti ca niciodata nu am sfatuit-o sa riposteze si chiar i-am interzis sotului sa faca asta. mereu i-am spus ca respectivul copil o fi suparat si mergem sa gasim alti copii. poate de asta tot insista sa stea pe langa ei...sa le treaca supararea.
oricum acum nu-mi place ca loveste si ea si vad ca plecatul din parc si explicatul ca nici ei nu-i placea, nu merge.
greu, tare greu sa patrunzi in lumea lor.
cocufan spune:
| citat din mesajul lui novus Neata si de la noi Cocufan ,eu cred ca e criza specifica varstei, cica la 3 ani e apogeul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
m-am gandit si eu la asta. anul trecut a venit in vizita pt 2 luni verisorul ei din spania, avea atunci 2.5 ani si era groaznic de rau. bataus, nu impartea nici o jucarie, nu asculta nimic...
cred ca asta e, o faza, pt ca pe Pati o iubeste si o ocroteste
cocufan spune:
magdyi2001, Sorina nu da semne de regres. ba dimpotriva, vrea sa faca totul singura, a facut si singurica la olita si asta in timp ce fugea de la schimbatul scutecului ca eu una tot aman momentul olitei pana intelege ea ceea ce se pare ca incepe sa dea roade.
eu asa i-am facut orarul micutei ca papa in acelasi timp cu Sorina caci am vazut ca asa ea e multumita. (ce e drept, nu alaptez)
nici eu nu am ajutoare decat rareori pt maxim 2 ore dar eu functionez dupa principiul - acord atentie celui care are mai mare nevoie.
cum bb2 e foarte cuminte, ea nu plange decat de foame, mai tot timpul il dedic sorinei si chiar o implic in activitatile casnice ca sa pot sa le fac si pe alea, bineinteles![]()
ea pur si simplu face crize si am observat ca daca incercam sa o impacam, mai urat face, asa ca de ieri o ignor pur si simplu si am observat ca functioneaza. chiar a adunat singura mancarea si a pus-o in farfurie cat timp eu eram cica la baie.
poate am gasit solutia...macar temporar![]()
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Cine-i Romeo? ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/slideshow/580211261fPCqth?mediaPosition=18 ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
super! foarte frumosi. vreua si eu calareNeatza!
iar fara meniu?pey azi ce consumam?
Avem mai nou breton de aseara, a apukat-o pe buni nr 1 ca se chinuie copilul meu si nu sta cu clame sau moatze, deci lasa mama ca-i creste la lok, asa ca zbang deja e cool fi-mea, sa vedem ce fata o sa faca tac-su, in afara ca o sa ma alerge pe mine...

in fine voi demonstra cu poze...zilele astea.
deci acum e vara afara? ca nu mai stiu...

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009