Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Mari, cea mai buna cafea este cea bauta in curte inconjurata de verdeata!. Multumim si pentru micul dejun.
Strumful meu desi l-am plimbat seara si l-am tinut mai mult in baita mi s-a trezit de 2 ori. La ora 4 disperata am plecat la picioarele lor si nu stiu ce i-a facut sotul de l-a adormit

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata fetelor!
Dau si eu un 3/1 cu paine si dulceata de afine.
IAZMINN - si eu zic sa mai ceri o parere. La Vladut al lui MARI e mai clara traba, la tine (adica la Eduard) ma indoiesc ca ar fi singura solutie.

E asa frumos afaraa.....si dr mi-a zis clar sa nu o scot pe Bia, macar o zi. La ce febra mi-a facut aseara si azi noapte chiar ca nu-mi vine...incerc sa-l scot doar pe Darian, sa vad daca reusesc.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna dimineata si de la noi.

Cu intarziere, va invit la o prajitura si la un pepsi, ca ieri puiul meu a implinit 8 luni. Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja atata timp.

La multi ani sarbatoritilor de astazi! Sa fiti sanatosi, frumosi si destepti!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori si putere mamicilor ingrijorate. Pupici pentru puiutii pe care-i chinuie dintisorii. Sa treaca mai repede. Si noi suntem in plina faza de maraiala cauzata de eruptia dintilor de sus. Se pare ca astia nu mai vin pe rand ca cei de jos, ci amandoi deodata.

Altfel, Alexandru e din ce in ce mai scump. E mititel, probabil cel mai micut de pe aici. Are 7, 400 kg, iar la ultima masuratoare avea 69 cm, probabil acum are un pic mai mult. E foarte activ, rade, vorbeste, se joaca, se taraste prin toata sufrageria. De fapt e in faza dintre tarare si mers in patru labe. Ar sta cat mai mult in picioare, se ridica singur din fundulet in picioare la margine patutului si se deplaseaza in lateral tinandu-se de gratii.
L-am testat in calatorii si e de cursa lunga, vorba sotului, "e-al nostru, clar". N-a avut nimic de comentat la o calatorie de 2000 km cu masina si nici la haladuit ziua intreaga pe acolo. S-a comportat exemplar. Ba chiar a parut foarte fericit. Cred si eu, bot in bot cu mami si tati non-stop. Mai greu a fost cu reacomodarea de dupa, ca vroia in continuare atentie continua, dar ne-am revenit.
Cam atat deocamdata despre noi. Sper sa reusesc sa pun si poze noi zilele astea. Deocamdata avem niste probleme tehnice.

Eu nu am mai scris de foooarte mult timp si imi cer scuze. Am incercat sa tin pasul cu cititul, nu am reusit intotdeauna. Nu stiu cum puteti voi sa va ocupati de copii (ce sa mai vorbim cand sunt mai multi), sa faceti curatenie, mancare, sa iesiti la plimbare si sa mai scrieti si aici. Jos palaria, sincer. Mie nu-mi prea iese. Dar ma voi stradui.

Va pup.

Adriana, mama lui Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Mama, ce placinta am scris!

Vroiam sa mai zic ceva. Nu imi mai amintesc cine intreba de transpiratie. Si Alexandru transpira foarte tare, mai ales la cap si in special cand doarme. Eu incerc sa il imbrac cat mai subtire si e un pic mai bine.

Adriana, mama lui Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Noi tot cu febra! Azi noapte a avut 38.6,am bagat supozitor si dimineata avea 37.6. Acu doarme,am tot pipait-o dar nu pare sa aiba iar temperatura. I-am dat body cu maneca scurta,pantalonasi f subtiri si am lasat-o fara sosetele,ca oricum e cald la noi.
Of,cat timp poate sa faca febra de la dinti? Adica poate sa faca 2-3 zile,pana iasa dintii?????Of,nu ma pricep si dr pediatra nu e la cabinet pana luni. A pus pe cineva in locul ei
toti bebeii bolnaviori !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neata
bebelinii bolnaviori sa treaca mai repede .
Domnisoara D , eu" cafengiuiesc " ....
have a nice day !

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Am scris un mesaj si am apasat usurel pe esc si s-a dus tot....

Din nou:

ANA - Daca nu ma insel Maia e la a 3-a zi de febra, sau la a 2-a??!! Eu in locul tau as duce-o s-o vada totusi un medic, macar cel de familie, sau cel lasat in locul pediatrei. Daca nu e de la dinti?? Poate are un rosu in gat, sau un inceput de viroza....macar sa te linistesti sa stii o treaba. Eu cu dintii nu am experienta in ale febrei deoarece nici Bia nici Darian nu au facut febra cand le-au iesit, si din ce povesti am mai auzit daca nu ma insel fac febra unii micuti atunci cand chiar iese dintisorul, cam o zi.
Oricum, e foarte bine asa cum o tii imbracata. Sa ai mare grija insa, s-o pipai mereu, sa nu i se raceasca de tot extremitatile si sa nu faca frisoane...am patit-o cu amandoi eu zilele astea. Deci pipaiala maxima
Maia, eu sper sa treaca repede repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eveline,nu pare sa aiba rosu in gat,papa,rade ,se joaca,e mai maraita putin dar starea generala e ok. Nu are muci deloc,doar gingia umflata si febra asta nenorocita. Luni dupa masa a facut prima data febra,apoi luni noapte nu a avut nimic si de ieri dimineata a inceput cu febra.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Uite asa a facut Bia: vineri dupa amiaza si sambata pana la pranz - febra; sambata seara, duminica si luni dimineata nimic; de luni seara incontinuu pana la 39 grade. Bine, la ea nu pot fi dintii, insa nu tuseste, nu are muci, mie mi s-a parut un pic rosie in gat dar dr a zis ca nu. E virozata cica, mare lucru nu facem, vit C si o pastiluta pt imunitate, dar macar m-am linistit.
Of de-ar iesi o data dintele ala sa-l vezi sa te lamuresti.
Bine macar ca e starea generala OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

pentru micii sarbatoriti, iar pentru bolnaviori multa sanatate
Hadrianae, nu sunteti cei mai mici, ca v-am luat noi locul ... dar sa fie ei sanatosi ca restul nu conteaza. Nici eu nu prea am timp de scris, caci am un mic umblator prin casa, care mai nou se catara pe unde apuca. Nu pot sa intorc spatele nici o secunda.

Mari, pai e bine daca Vlad nu vrea sa se dea jos din pat. La noi degeaba il iau langa mine, ca lui ii trebuie pe jos

Iasminn eu as merge la chirurg sa-i cer parerea si i-as spune ca nu vreau circumcizie. Se face decalotare fortata (nu-i o placere), dar in nici un caz circumcizie, daca nu sunt motive serioase.

Ma duc sa pregatesc fructele, ca acum se trezeste juniorul.
toti copilasii

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput