Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Sunt suparata foc. Am fost la dr pediatra si mi-a zis sa fac CIRCUMCIZIE la copil .Asa pur si simplu, fara nici o explicatie.Luna trecuta imi zicea sa umblu eu acolo sa o decalotez cat mai mult sa nu ma trimita la operatie( ceea ce am si facut) si acum...A plans puiul meu incontinuu si nu am apucat sa o intreb de ce este obligatoriu sa o fac. Dar o sa o intreb sambata ca eu nu-i fac asa ceva copilului meu. Am intrebat-o ce presupune si a zis ca e ff usor, ca intr-un minut se termina dar din ceea ce am citit eu pe nett este operatie in toata regula, fara anestezie ca e bebelus. Dar nu inteleg de ce trebuie facuta? Ca nu are nimic.Mi-a pus diagnosticul de fimoza. De unde a descoperit ea asta? Oricum putulica se desface destul de mult, urineaza f bine, org sexuale sunt bine dezv. Ati intalnit cazuri de copii circumcisi? Voua ce va zic dr?Eu sunt disperata ca nu stiu ce sa fac, ca joi chiar mi-a dat trimitere la un dr chirurg.In alta ordine de idei avem 9kg si 73 cm.
PS La multi ani sarbatoritilor zilei!

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Iazmmin, parerea mea este sa mergi si la alt medic pediatru.
Doi medici pediatri in varsta mi-au zis ca al meu copil are rahitism si el are calciu aproape de limita superioara.
Capul sus si mai cauta si alte pareri

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

iazmin, iarta-ma ca insist, dar sa stii ca nu are nimic bebe la putza. Daca l-ar durea, sau ar avea vreo jena, stai fara grija ca ti-ai da seama, ar plange. In nici un caz nu fa circumcizie baiatului, il mutilezi intr-un fel pe viata...Ai putina rabdare si asteapta o saptamana, ai sa vezi ca dupa baite repetate, se muta biluta de smegma in alta parte sau dispare. Cred ca n-are rost sa te legi la cap fara sa te doara...adica daca baiatul n-are nimic...
De fapt, cred ca daca il vede un chirurg, o sa te sfatuiasca cel mai bine. Nu cred ca o sa se avante la circumcizie direct.

ana - sa ai grija cu supozitoarele de paracetamol repetate, sa nu faci supradoza. ia in considerare si nurofenul, caci fiind si anti-inflamator, ajuta si in caz de un rosu in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna seara!!!
eu ieri am primit vestea ca trebuie sa merg pt cel putin o luna in Buc sa-mi sustin examenele si licenta si mi-era o groazaaaa, dar din fericire am reusit sa rezolv sa mi le dau de aici
pupam sarbatoritii si le uram muuulta sanatate!!!!
pupacim si pe cei bolnaviori sa le treaca si pe cei maraiti de la dintisori, sa iasa mai repede!
eu trebuie sa ma pun pe invatat si am o leneeee, as face orice numai sa nu invat!
iazmin, si eu zic, schimba neaparat doctorul! indiferent ce conceptie ar avea dr tau despre circumcizie, nu are dreptul sa-ti impuna nimic, eventual sa isi dea cu parerea, sa-ti explice avantaje/dezavantaje, ca tu sa poti lua o hotarare! iti recomand sa citesti aici si aici, si sa mai consulti cel putin inca o parere, inainte de a lua vreo decizie!
Mari, ce ma bucur ca ati reusit sa treceti peste neintelegere!!!!
Ana, cel mai ok in caz de temp e sa ii dai pt inceput sirop, iar daca nu scade sau creste mai mult, apelezi la supozitor!pupam iepuroaica dulce!!!si imi pare rau de teapa luata! offfff!!!
fier am dat de la 4 luni pana la 5 luni jumate si acum de vreo 2 sapt tot zic ca-i repet analizele dar nu-mi fac curaj, mi-e groazaaa sa-l intepe iar!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

fetele care au facut hemoleucograma... ati avut cumva probleme cu eosinofilele?

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Anca, eu nu mai am hartia cu rezultatele, dar nu-mi amintesc de asa ceva! vezi ca am pus carticica cu principalele analize pe mailu comun! iti trimit PM cu datele sau da-mi adresa ta de mail pe PM si-ti trimit direct acolo!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara!

of, ce multi bebei sunt bolnaviori in perioada asta! multa sanatate tuturor!
Ana, sper ca si voi sunteti bine si ati scapat de febra. abia asteptam zimbetul cel plin de dintisori al Maiei

Tudor are unul iesit, care a crescut cam jumatate, desi a iesit de aproximativ 2 saptamini. vecinul lui se vede in gingiie, ca va iesi strimb. are cu cine semana ca tac'-su a purtat aparat dentar vreo 7 ani cit a fost mic. in fine... si se mai vede si un incisiv lateral, tot in gingiie e, va sparge curind.
dar Tudor e vesel, nu face febra, iar cu mariielile se incadreaza in limite normale. slava Domnului, sper sa fie asa in continuare!

Iazmin, consulta si un al 2-lea pediatru, ca mi se pare anormala si exagerat de radicala recomandarea primului. auzi circumcizie! si eu care nu ma indur sa trag mai tare de pielicica...
Tudor are pielea lipita de jur imprejur, dar intr-un loc are ca un canal pe unde se elimina secretia albicioasa. il spal usor la baie cu apa si pa la revedere! ultima data pediatra a zis ca nu mai are mult si se dezlipeste de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

apropo de analize, si noi am facut in martie, dar din singe luat din vena. of, of ce a mai plins! luna viitoare repetam si la fel ni se va lua.taica'su nici nu stie, el a ramas cu impresia ca i s-a luat din degetel... a fost atunci plecat din tara si nu am mai insistat pe subiect, desi i-a vazut vinataia de la minuta si m-a intrebat.
pt recoltare am fost la budimex-spitatlul de copii M. Curie. oribil ce am vazut acolo!
mai mult decit durerile pt care te duci, te traumatizeaza suferintele copiilor internati. nimeni nu merita sa ajunga asa!
in consecinta am vorbit cu pediatra si o sa ne ia la ea in cabinet singe, cind mergem la vaccin. o sa ne ciuruiasca, dar asta e, nu prea avem de ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Va astept cu o cafea cu lapte, un ceai si oua fierte.
Vlad s-a trezit la ora 5, l-am pus in pat langa mine, eu am adormit iar el s-a jucat asa frumoooos, si-a luat jucarii din patut(de pe masuta de infasat) s-a asezat in fundulet cu fata spre mine si joaca de unul singur. Cand m-a vazut ca am deschis ochii, a inceput sa ,,vorbeasca'' si sa ma traga de nas, par, sa imi bage degetele in ochi...ca de, asa stie el sa mangaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Buna fetelor. Sunt suparata foc. Am fost la dr pediatra si mi-a zis sa fac CIRCUMCIZIE la copil .Asa pur si simplu, fara nici o explicatie.Luna trecuta imi zicea sa umblu eu acolo sa o decalotez cat mai mult sa nu ma trimita la operatie( ceea ce am si facut) si acum...A plans puiul meu incontinuu si nu am apucat sa o intreb de ce este obligatoriu sa o fac. Dar o sa o intreb sambata ca eu nu-i fac asa ceva copilului meu. Am intrebat-o ce presupune si a zis ca e ff usor, ca intr-un minut se termina dar din ceea ce am citit eu pe nett este operatie in toata regula, fara anestezie ca e bebelus. Dar nu inteleg de ce trebuie facuta? Ca nu are nimic.Mi-a pus diagnosticul de fimoza. De unde a descoperit ea asta? Oricum putulica se desface destul de mult, urineaza f bine, org sexuale sunt bine dezv. Ati intalnit cazuri de copii circumcisi? Voua ce va zic dr?Eu sunt disperata ca nu stiu ce sa fac, ca joi chiar mi-a dat trimitere la un dr chirurg.In alta ordine de idei avem 9kg si 73 cm.
PS La multi ani sarbatoritilor zilei!

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Nu stiu daca ai citit saptamanile trecute, dar problema cu decalotarea fortata/chirurgicala sigur nu ne ocoleste. La Vlad nu se desface deloc-deloc, nu stiu cum are nici macar varfuletul, dar sa mai vad si altceva . Zilnic il dau cu o crema si incerc sa fortez cate putin, poate-poate reusesc sa fac ,,interventia'' acasa, fara dureri si eventuale complicatii in urma unei incizii. Daca nu reusesc, imi voi lua inima in dinti si voi apela la un medic chirurg deoarece cunosc prea multe mamici care se plang de faptul ca la 16-18-20 ani, baietii lor au probleme din cauza ca ele au neglijat acest aspect cand i-au avut bebelusi.
Cere inca o parere, cauta informatii in cat mai multe locuri si apoi ia o decizie.
(si mult curaj in caz ca se ajunge la chirurgie)

Mergi la inceput