Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare ! Ne-am intors de la socri aseara, a fost foarte frumos, mai ales ca fetele si-au vazut si singura strabunica ramasa in viata.

La multi ani bebelusilor care azi mai adauga o lunita ! La multi ani Matei de Alynta !

Am citit destul de repede ce s-a scris de joi incoace, asa ca am si eu cate ceva de zis :

- premergatorul : daca bebe s-a ridicat deja in picioare singur, nu vad de ce ar dauna, mai ales daca nu sta cu orele;
- vertebrele care se simt/vad la coloana cand sta in fundulet : noi chiar joi seara am fost la pediatra si am intrebat, pentru ca si la Anca se vad; ne-a spus ca multi copii le au mai pronuntate, insa daca e dreapta coloana, nu avem de ce sa ne ingrijoram
- sotul : pe mine ma ajuta foarte mult, insa sunt si momente in care nu ma pot baza pe el, de ex. noaptea...doar eu ma trezesc, el uneori nici nu stie de cate ori m-am trezit; cred ca asa sunt ei construiti, nu prea pot fi schimbati...
- ficatel : eu ii pun un ficatel intreg in piure (fiert bine)
- socializarea in parc : eu sunt o fire foarte sociabila, dar nu suport persoanele care fac orice ca sa te descoasa ce si cum despre bebe sau familie

Uitasem sa ii spun lui Eveline ca ma bucur mult ca e totul in regula cu Darian ! O sa vezi ca se va inchide pana la max 2 ani gaurica de la inimioara.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Hop si noi!
Am si eu una bucata copil plangacios,miorlait si zabaluta! Plange mult,nu-i convine nimic,si-i curg balutzele la greu tot timpul e uda pe body! si creste dintisorul..!
Oramona wow,4 dinti odata! Elisa "dintoasa" !!
La multi ani Matei! Sa cresti mare si sanatos !!
Ficatel si eu i-am dat,unul intreg!(doua bucatele)
Doina pe Matei vaccinat,sa-i treaca supararea!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Merci de raspunsuri...eu azi ii dau prima data si am pus la facut juma de ficatel. De i-ar place si ii dau si mai mult....sora-sii nu i*-a placut deloc si nici noi nu ne prea omoram...

ANA - Pupam pe Maia balosita si nervosica...asa-i cu dintii, mama lor. DAr lasa ca ies ei indata si nu mai e nicio problema apoi, de colici am scapat, astia mai sunt piatra de incercare

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Pupam bebelusii bolnaviori si le uram multa sanatate !

Anca era mucioasa de saptamana trecuta, a fost surioara cea mare darnica. Insa de aseara a inceput sa faca si febra, nu mare, dar febra. As pune pe seama dintilor, pentru ca azi noapte am descoperit ca pe langa incisivul central din dreapta sus (in stanga ii iesise deja) a mai aparut si un incisiv lateral in stanga. De 3 nopti doarme foarte prost, se trezeste maraita la 2 ore, nu vrea nimic....

Cred ca se va intarca foarte curand. In ultimele 4 zile cred ca supt maxm de 5 ori, dar mai mult m-a folosit de suzeta, ca nu simteam ca trage ceva. A inceput sa bea si LP, cel mai mult a baut 180 ml, dar in vreo 40 min.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

MARI -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
dupa cateva zile de Ema bolnava, stat intre dormitor si sufragerie, stat numai in casa in fine a venit o matusa sa ma ajute sambata si azi, putina curatenie si calcat Azinoapte Pit m-a trezit din ora in ora nu mai mananca asa bine Ema s-a trezit de vreo 3 ori ca se infunda si nu putea sa respire si venea dupa mine ...asa ca azi
Pit se deplaseaza inainte in premergator...de ieriii place sa exploreze si ii place ca dupa usa e cosul cu jucarii si toaleta de d-ra...a vazut ca are si un jeep de la Ema, si e jucarie de baieti
sotul mes sta cu copiii cand vine de la job si eu merg sa fac cumparaturile de seara asa ma mai relaxez...cateodata se duce la tenis masa dar ...
la multi ani arbatoritilor zilei...inchei aici ca Pit vrea sa ne jucam
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna ziua si de la noi!
La multi ani si multe lunite sarbatoritilor!

iazmin, asa se aduna smegma, in 'pungute', la marginea pielii (in caz ca nu e decalotat complet). Noua asa ne-a zis. Vlad are in continuu cate o punguta de aceea, de vreo 3 luni incoace, si se tot 'plimba', dar nu a patit nimic. Ma gandesc eu ca daca era puroi, era de rau...cred ca avea urmari.

Ficatel am incercat si noi, dar Vlad nu vrea si pace. De fapt, la masa de legume, la mai toate zice pas in ultimele doua saptamani. Dam vina de dintisori, dar sincer ma iau cu mainile de cap in fiecare zi, cand il vad cum urla cand ma apropii cu lingurita. Dintre fructe, accepta banana, mar. Mai roade cate putin la biscuite, dar mai mult de distractie. Cred ca nu mai exista copil atat de mofturos. Perseveram, poate cu rabdare se da pe brazda.

Mari78, multumesc de info! Am sa intreb si eu la pediatru (dar nu pun mare pret pe ce spune ea, de asta v-am mentionat si voua, sa mai aflu cate o parere de la mamici).

Mariuk, bafta la discutii. Accepta compromisuri, mai tarziu poate sa-ti para rau daca faci lucruri definitive pripit.

Seara frumoasa!

Mergi la inceput

ANA - de curiozitate, mai stii ce valoare i-a iesit Maiei la hemoglobina cand ati facut analizele si i-a iesit anemie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor cum e cu febra??? Eu nu stiu nimic despre asta. Azi pt prima data a facut Maia febra. Are 38.3 . E mare? E grav? Eu nu ma pricep. I-am dat un supozitor pt febra,am incercat sa-i dau nurofen,dar i-a facut greatza si a vomitat. Nu a mai facut pana acum febra !!
Edit: Eveline a fost 10.9.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor cum e cu febra??? Eu nu stiu nimic despre asta. Azi pt prima data a facut Maia febra. Are 38.3 . E mare? E grav? Eu nu ma pricep. I-am dat un supozitor pt febra,am incercat sa-i dau nurofen,dar i-a facut greatza si a vomitat. Nu a mai facut pana acum febra !!
Edit: Eveline a fost 10.9.

Poze

Bazar umanitar

Ana, nu este foarte mare.Supozitorul este bun. Fa-i baita.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput