Pestisori... pestisori... (68)
Raspunsuri - Pagina 20
pufymic spune:
Buna dimineata de duminica sa aveti!
Nu am mai intrat pe acest topic de ceva vreme....sa fie mai bine de un an cred. Dar v-am citit, din cand in cand, recunosc...:)
Si m-au "atras" povestioarele lui Tethys...:) parca ma simt copil din nou, citind basme... foarte frumoase, multumesc!
Despre mine pentru toate sirenele din baltutza, fiindca nu stiu daca isi mai aduce careva aminte de persoana mea: am doi ingeri de copii (vezi lista), de 4 si 6 ani, pe care ii ador si de care imi e ingrozitor de dor...
In prezent sunt plecata hai-hui, si muncesc prin tari straine si nebune(mai multe detalii la semnatura...)....
Va pup si sper ca ma veti primi si pe mine din cand in cand pe aici....
Povestiprafuite
Tethys spune:
'Neata/ziua buna si de la mine!
Dany, multam de coffee si sa ai vreme frumoasa atat la gratar cat si la plaja .
Pufymic, bine ai revenit prin baltuta noastra si bineinteles ca te mai asteptam pe aici si altadata . Am frunzarit/citit prin bloguletul tau si m-au emotionat povestirile tale ... multa putere, rabdare si intelepciune iti doresc, ca sa poti face (cat de cat) fata dorului legat de copilasii tai frumosi, inteligenti, cuminti... .
Celelalte sirenete... o duminica faina si relaxanta sa aveti .
Tethys spune:
Si... un test rapid de prioritati:
<<5 lucruri care necesita atentia ta se intampla simultan...
1 - suna telefonul
2 - plange copilul
3 - suna cineva la usa
4 - ai lasat rufele la uscat afara si a inceput sa ploua
5 - nu ai inchis robinetul in bucatarie si a inceput sa curga apa pe jos
In ce ordine vei rezolva aceste probleme? Noteaza-ti ordinea pe o hartie si vezi ce decizie ai luat. Rezultatele sunt foarte interesante deoarece, fiecare din cele 5 probleme reprezinta ceva din viata ta. Dupa ce te-ai hotarat, mergi in josul paginii sa vezi ce reprezinta.
Asadar, ordinea pe care ai ales-o reprezinta prioritatile tale in viata.
De curiozitate, cine s-a decis sa opreasca intai robinetul?
1 - telefonul: munca
2 - copilul: familia
3 - usa: prietenii
4 - rufele: banii
5 - robinetul: sexul>>
...................
Tethys spune:
Plus o mica povestioara cu morala pt. cei ce vor sa fie sefi:
<<O companie se decide sa angajeze un nou director general pentru a-si imbunatatii productivitatea. In prima zi, noul director merge in inspectie pe teren, acompaniat de principalul colaborator. Constata ca, toti angajatii lucreaza in afara de un tanar care lenevea cu mainile in buzunar, sprijinit de un perete. Directorul gaseste ca, acesta este momentul prielnic sa le arate angajatilor filozofia lui de lucru. Astfel, il intreaba pe tanar:
- Cat castigi pe luna?
- 600 euro, - raspunse tanarul. De ce intrebati?
Directorul ii inmana 600 euro si-i spuse:
- Iata salariul tau pe o luna, ia banii si sa nu mai pui niciodata piciorul in aceasta companie.
Tanarul lua banii si executa intocmai ordinele directorului. Directorul, mandru de lectia data, intreba un grup de muncitori:
- Stie vreunul dintre voi cu ce se ocupa acest tanar?
- Sigur domnule, - raspunse mirat un angajat, el este baiatul care livreaza pizza!!!!
Morala: Unele persoane isi doresc atat de mult sa fie sefi incat uita sa mai gandeasca...>>
Gata . Ma duc la ale mele... .
Ninia81 spune:
Buna dimineata dragi pestisori! Nu stiu daca va mai amintiti de mine...dar sa stiti ca eu va citesc de cate ori am ocazia! Din pacate am avut o perioada mai agitata si nu am scris.
Va pup pe toate si va ofer !
Vin si eu cu un cadou pentru voi! Mie mi s-a parut fain, asa ca il postez si pt voi!
"Dr. Paulo Ubiratan - Porto Alegre , Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat ...
Întrebare: exercitii cardiovasculare prelungesc viata ?
Raspuns: inima ta a fost facuta pentru a bate un număr de ori ... Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul în cele din urmă se uzează. Accelerarea inimii nu va va face sa trăiti mai mult. Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii, daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Ia un pui de somn!
Î: Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne rosie si sa mănânc mai multe fructe si legume?
R: Tu trebuie să întelegi logistica eficientei ... . Vaca ce manânca? Iarbă si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastră. Vrei sa manânci boabe? Mănâncă pui.
Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool?
R: Categoric nu. Vinul se face pe bază de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnă că acestea trage apa din fructe, astfel încât să profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti lua!
Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exercitii fizice?
R: Filosofia mea este: Dacă nu aveti nicio durere ... sunteti bine!
Î: Fripturile sunt daunatoare?
A: Nu m-ai ascultat! ... Astăzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevărul este că acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dăunător pentru tine?
I: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
R: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face să creasca în dimensiune.
Î: Ciocolata face rau?
R: Esti nebun? ! E cacao! O alta leguma! Este o mâncare bună pentru a fi fericit!
Si tine minte: viata, nu ar trebui să fie o călătorie până la mormânt, cu intentia de a ajunge sanatos acolo, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia celalalt drum - bere într-o mână - chips de cartofi în cealalta - mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând ca .....
A MERITAT SA FACI CALATORIA! ! !!!!
Daca a umbla inseamna a fi sanatos, postasul ar fi nemuritor .....!
Balena inoata toată ziua, mananca doar peste si bea apa si totusi e TARE GRASA.....!
REMEMBER:
Un iepure alearga, sare toata viata si traieste15 ani, broasca testoasă nu alearga NICIODATA si trăieste 450 de ani."
Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.
Tethys spune:
Seara buna sirenete...
Gata cu plimbarile sau inca nu?
Ninia, multumim frumos pt. cadou si te mai asteptam pe la noi . Numai bine iti doresc .
Poznasul meu si-o betegit un genunchi de la unei fetite, asa ca in dupa-amiaza asta s-o motanit pe langa mine... plus ca, cu toata zapuseala de afara, el farnaie oleaca a raceala ... si au aparut si tantarii deja, offf ... no, ca in seara asta ma cam zmiorcai un pic ... da', (imi) trece ...
Ma duc sa "prepar" capitol nou...
Tethys spune:
Gata. Poftiti la piscinuta noua :
Oaza pestisorilor... |69|
Muuult spor la dat din innotatoare !!!