LMA Luca! Floricele de liliac mai-iun! (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multi ani Sebastian!
La multi ani Ema!
La multi ani Lena!

Multa multa sanatate puisorilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

La multi ani Sebi ! (sa cresti mare si sanatos si sa ne binedispui in continuare cu filmulete amuzante )
La multi ani Ema !

La multi ani Lena !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuza spune:

Sorana, Alina multa sanatate mititeilor bolnavi! Sa se faca bine repede, repede!

Alina fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Nu ii poti grabi. O sa mearga Justina cand se va simti pregatita. Si mie mi-a spus pediatra sa nu folosim premergator si am mai citit si niste articole care spun ca mai mult intarzie mersul copilului, decat sa il ajute. Inteleg ca ar fi totusi OK premergatoarele care se imping. Dar am testat unul la magazin si Eva nu e pregatita pentru ele. Merg prea repede pt. ea si nu tine pasul.

Cris frumos tare tortul, dar complicata rau reteta. Din pacate nu e de mine. Nu am nici indemanarea, nici timpul si nici rabdarea pt. asa ceva. Cred ca o sa-i las pe cofatari sa-si faca treaba de ziua Evei. Eu o sa fac o prajiturica de casa, ceva din care sa poata gusta si Eva. Asteptam poze de la party!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTI ANI PLINI DE FERICIRE....
LENA
SEBI
EMMA
LUCA STEFAN

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 30 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Luca

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienuza

Sorana, Alina multa sanatate mititeilor bolnavi! Sa se faca bine repede, repede!

Multumim!
Fetele sunt un pic m bine. Azi am fost si le-am impartasit.

Citat:

Alina fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Nu ii poti grabi. O sa mearga Justina cand se va simti pregatita. Si mie mi-a spus pediatra sa nu folosim premergator si am mai citit si niste articole care spun ca mai mult intarzie mersul copilului, decat sa il ajute. Inteleg ca ar fi totusi OK premergatoarele care se imping. Dar am testat unul la magazin si Eva nu e pregatita pentru ele. Merg prea repede pt. ea si nu tine pasul.

Diana

Tocmai, asta ziceam si eu: ca o sa mearga cand o sa fie pregatita.
Sunt unii care merg m repede cand sunt pusi in premergator, dar eu nu vreau sa o grabesc ci sa-si dea drumul la mers singura.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, Luca Stefan!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Sorana : tinem pumnii sa isi faca treaba tratamentul homeopat ! Cum este, mai bine ?

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Multumesc din suflet, eu nu prea intru pe forum va citesc f rar! Am intrat sa va multumesc ca va ganditi la noi si totodata sa zic La multi ani la toate floricelele!

Luca va pupa si va multumeste!
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215701_1795713825981_1633795378_1762481_1964595_n.jpg

Mergi la inceput

Ioanaact : da-le incolo de prietene, cunostiinte si babe care dintr-o data sunt experte in dezvoltarea copilului tau ... pana la urma instinctul de mama conteaza si daca tu esti de parere ca nu trebuie fortata , asa sa faci, cum simti tu nu cum zice x sau y ! De obicei evit discutiile astea in parcuri ca mereu ma seaca vreuna ba cu un ba cu alta !

Mergi la inceput