LMA Luca! Floricele de liliac mai-iun! (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

m-am trezit de dimineata sa va servesc www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.hotcity.ro/files/i/024/72/cafea.jpg&imgrefurl=http://www.hotcity.ro/cum-ne-simtim/rubrica/alimente-sanatoase/cafeaua&usg=luwSWR_Zwmg9xXuQajvCtyAgTa0=&h=265&w=325&sz=84&hl=ro&start=54&zoom=1&tbnid=HUZsUvuG8X967M:&tbnh=121&tbnw=148&ei=WQHOTYihOYOl8QOYxLz1DQ&prev=/search%3Fq%3Dcafea%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D1mR%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1280%26bih%3D707%26tbm%3Disch0%2C1138&itbs=1&iact=hc&vpx=615&vpy=261&dur=6892&hovh=203&hovw=249&tx=133&ty=138&page=3&ndsp=28&ved=1t:429,r:10,s:54&biw=1280&bih=707" target="_blank">cafea
si o feliuta de www.google.ro/imgres?imgurl=http://barbablu.ro/wp-content/uploads/2009/08/budinca_de_cafea_cu_piscoturi1.jpg&imgrefurl=http://barbablu.ro/dulciuri/budinca-de-cafea-cu-piscoturi/&usg=z0cCG4AW0vYBOOVafBeq7q4yY3w=&h=600&w=800&sz=209&hl=ro&start=54&zoom=1&tbnid=81pvBwIc2xdEVM:&tbnh=122&tbnw=163&ei=fgLOTZTmFdOr8APQvon0DQ&prev=/search%3Fq%3Dcafea%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D1mR%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1280%26bih%3D707%26tbm%3Disch0%2C1250&itbs=1&iact=hc&vpx=134&vpy=287&dur=3&hovh=194&hovw=259&tx=119&ty=130&page=3&ndsp=28&ved=1t:429,r:14,s:54&biw=1280&bih=707" target="_blank">tort

astazi fac doar 37 de ani,dar m-am trezit vesela,sper sa fiu toata ziua asa
va las sa serviti cafeaua si tortul(cred ca are cam multe calorii ,dar daca-l serviti de dimineata pana diseara le ardeti voi ,aveti si cu cine)
va pupa lena si bia

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
badealena-caciulitecrosetate.blogspot.com

La multi ani Lena !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani Sebastian!
La multi ani Ema!
La multi ani Lena!

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

LA MULTI ANI FERICITI SEBi SI EMA! CU OCAZIA ASTA VREAU SA FELICIT TOTI PUIUTII CARE IMPLINESC IN PERIOADA ASTA UN ANISOR, MULTA SANATATE FERICIRE SI BUNUL DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE VOI!

VA PUP!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani !!!!!

EMA

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani !!!!

LENABUM

M-am grabit dimineata..... si am uitat de ceilalti sarbatoriti...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

La multi ani Sebi!
La multi ani Emma!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, destepti, veseli si norocosi!

La multi ani Lena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fete dragi!

Eu nu am vesti bune despre noi, Matei are o otita foarte urata de data asta, pe dreapta e congestiva, pe stanga insa e infectie puternica, supureaza, timpan fisurat.
Am ajuns azi la pediatru si la orl, dupa ce aseara si azi-noapte a avut mititelul dureri ff puternice la ambele urechi, febra mare, spre 40, asa ca dimineata am fugit la doctor, care mi-a zis ca este ff severa otita si e nevoie de un tratament agresiv, minim 10 zile de antibiotic, picaturi cui cortizon pt nas, antiinflamatorii, insa vrea sa-l vada peste 3 zile oricum, cica daca nu da inapoi infectia la urechea stanga trebuie sa intervina si sa-l intepe acolo, sa dea drumul la infectie, care e cumva in spatele timpanului.
Cumparasem antibioticul, eram pe punctul sa incepem administrarea, speriata de ce mi-a zis dr, insa am sunat totusi si la homeopata, stiind ca suntem de cateva luni pe tratament homeopat, iar antibioticul ar strica toata munca noastra de pana acum si tot ce am castigat de cand ne tratam in felul asta.
Homeopata a insistat sa nu-i dau antibiotic sub nicio forma, nici picaturi cu cortizon, sa am incredere in remediul pe care mi-l da ea si sa-i acord o sansa sa se vindece fara antibiotic.
Nu va zic prin ce chinuri am trecut sa iau o decizie, am hotarat pana maine sa incercam cu tratamentul homeopat, din 4 in 4 ore, si maine hotaram daca intram sau nu pe antibiotic. Off, greu e sa decizi pentru altcineva, mai ales cand e vorba de fiinta pe care o iubesti cel mai mult pe lume si cand opiniile medicilor se bat cap in cap.
Sper sa fi luat decizia corecta.

Cam asta de la noi, nu avem cele mai bune vesti, sper maine sa fim mai bine!
Sanatate multa tuturor puilor, ca e cea mai buna dintre toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Sorana imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa o incercare.Sanatate multa puiutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

lenabum multumim pt tratatie!
Iti urez si aici: LA MULTI ANI!
Multa sanatate si fericire alaturi de sot, copii si de toti cei dragi tie!

LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti: Sebastian Mihai si Emma!

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Super articolul, insa cred ca fiecare mama ar trebui sa-l citeasca de sute de ori ca sa ii intre in cap macar jumatate din ce e scris acolo, caci tare greu e sa poti aplica din prima, pentru ca da, frica de febra e o realitate si miturile construite in jurul ei sunt imense, inca din copilaria noastra...si culmea, azi am fost la un seminar intitulat "decodarea bolilor si mesajele din spatele lor"...
O sa mi-l salvez, sa il citesc pe indelete cand sunt apele si limpezi, nu musai tulburi!

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Ce era sa fac eu, ieri, avand amandoua febra? (au racit cobza amandoua, au nasul curgator si infundat - pacat ca n-avem farmacie sa fi luat si eu Pulmex Baby, taty_ana daca zici ca e bun, dar, poate ajungem Luni in CT si voi lua)
Sa le tin 3 zile, cum scrie in articol? (nu m gasesc mesajul Corinei cu articolul si nici link-ul nu l-am salvat) cand Justina, azi noapte pana la 1:30 se trezea si la 5-10 min. Inainte de culcare avea 37,9, nu i-am dat nimic, la 1:30 avea 38,8 si n-am putut s-o las asa, ca nu putea sa doarma.
Ioana pe zi avea 38,6.
Am reusit sa le scad febra.

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Si ca veni vorba, azi, o mama e copii de 20 ani, ma intreaba: a inceput sa rupa? Ce sa rupa, zic eu? Adica sa vorbeasca. Ii spun ca da, zice mama, ta, papa, pa, da, bua (bunica si masina:)) cred), si alte citeva inventii de-ale lui.
A, zice doamna, fetita mea a vorbit foarte clar de la 1 an si 2 luni, intelegeam foarte clar ce spune. Nu zau?! I-am creat impresia ca o cred pe cuvint, si gata, si ulterior m-am gindit: oare de ce se purta asa, de parca si-ar fi dorit sa ma faca sa ma simt prost (dar n-a reusit:)) ) ca al meu copil nu vrea sa o intrebe, la mai putin de un an " doamna, ce mai faceti":))??? Mi se par disperati unii parinti, sincer.

Mary, lui Mateo,

Alaltaieri m-am intalnit cu o prietena , avand doua fete: una de 3 ani si 5 luni si cea mica de 1 an si 5 luni.
Ne plimbam, Justina in carut, la un moment dat Justina incepe sa maraie si sa intinda mainile, s-o i-au sa mearga si ea ..numai ca ea merge de manutele.
Ii zic Justinei: vrei si tu sa mergi? dar ti-e frica sa mergi singura. La care prietena adauga: dar, chiar are un an si o luna, ar tb sa mearga, mai pune-o si tu in premergator ( nu sunt de-acord cu el, dar o sapt am pus-o 10 min /zi, cat ii dadeam Ioanei sa manance, apoi n-a m vrut sa stea). Uite Gabi (cea mica) mi-a mers la un an, si cea mare la 11 luni.
I-am raspuns: o sa mearga cand o sa vrea ea, n-am cum s-o fortez ca vreau eu sa mearga.
Si Ioana a mers m tarziu, la 1 an si 2 luni jum.
Si, e o nenoricire ca merg m tarziu?
NU! Vor merge cand sunt pregatiti, la fel si cu vorbitul.
Ioana a vb si m tarziu, la aproape 3 ani facea fraze...asa, cuvinte zicea.
cris superb ti-a iesit tortul si cred ca si bun!
O sa salvez si eu reteta, sa vad daca imi iese.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Onana sanatate multa!
Dealtfel tuturor care sunt bolnaviori le doresc insanatosire grabnica!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput