Mai-Iun2011-BV Vali,Ralu,Carmen,Dia! HAI Ramo!(23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PICO- ma bucur ca sunteti bine, ca bebelina doarme noaptea si ca tu faci fata cu brio tuturor provocarilor zilnice. Pe asta mica o alaptezi?

SILVY-iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu si sa puteti pastra pisicile.

Voua vi se umfla picioarele?Ale mele iar au luat-o razna. Unul se umfla mai mult decat celalalt. E drept ca iar am avut parte de 2 zile nebune si am stat in picioare... dar nu-si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Buna mamicutelor! Abia azi am ajuns acasa. Vineri, 13 mai, de ziua mea s-a nascut David Andrei, un baietoi frumos foc, brunet cu ochi albastri, 3500 gr si 54 de cm. Maine promit ca va povestesc mai multe ca sunt franta de oboseala.
Va pe toate si va multumesc de urari!

39+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am fost si eu ieri la control
In general vesti bune: bebe a mai crescut, a ajuns la 2.7 kg, cordonul era pe burtica si intre picioare, deci nici o problema cu el, lichid amniotic suficient.
In schimb la testul tns s-a vazut ca am contractii dupa contractii, bebe e ffff jos si doctoritei i-a fost frica sa-mi faca control pe masa sa nu cumva sa-mi provoace nasterea mai ales ca colul meu e scurt.Mi-a zis sa ma mai duc dupa ziua fetei la control (dar din ton eu o simteam ca nu prea crede ca ajung pana acolo - eu vreau sa-i demonstrez ca se inseala pt ca vreau sa-i sarbatorim ziua fetei inainte de-a aparea fratiorul )
In schimb aseara am crezut ca a avut dreptate doctorita si va trebui sa ma intorc la spital pt ca am inceput sa am niste dureri de burta urate rau de tot care nu pareau sa cedeze la no-spa.Cam intr-o ora au trecut si-am adormit.Se vede cand stau mai mult in picioare ca in zilele respective am contractii.

ramonella ce ma bucur ca ai mai trecut pe-aici.
Eu stiu de ceaiul de zmeur tot de la tine cand ai mai scris pe forum de el, dar mie mi-e frica sa beau pt ca si asa am colul scurt-scurt, si fiind si la a doua nastere eu zic ca ma voi dilata mai repede decat prima data.
Eu merg la Florescu si voi naste la Gynia.
Eu inca nu vreau sa nasc pt ca mai am treaba de facut(spalat carucior, calcat hainute, facut ornamente pt tortul Juliei, etc...).Nu stiu cum se face, dar tot fac cate putin, si tot mai am.
Tu cum mai esti? Stai mai mult in pat?

ralucis eu am secretii de care zici tu din sapt 30 si inca n-am nascut

daii felicitari pt vestile bune.

ramo_b bine ati revenit acasa.Acomodare usoara si David sa fie sanatos, papacios si cuminte.

Lilly 36+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ramo, felicitari! sa fiti sanatosi cu totii. asteptam povestea!

amr 6 zile

--------------------------------------------
Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

lilly, si eu am asa o presimtire ca nu ma tine pana la data stabilita dar pe de alta parte nici nu vreau sa ma gandesc ca nu apuc. mai am treaba si pana nu bifez toata lista ca si executata nu am de gand sa nasc
insa mai cunosc pe cineva de aici care era f hotarata si in cateva ore dupa ce a scris a nascut (somleac)

Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Marina, Lilly, ma alatur si eu voua. Am aceleasi temeri ca nu apuc sa termin tot ce am de facut, inainte sa vina bebe. Plus ca dr. mea si-a gasit acum sa plece 10 zile din tara... si mi-a zis sa nu ma dau jos din pat pana vine ea, ca nu cumva sa nasc...hahaha...ce gluma "buna"!

35+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roe_oana spune:

Buna mamici si burtici!
N-am mai intrat de foarte mult timp pe aici Ma mai primiti?

In primul rand sa felicit mamicile care au nascut... sa aiba bebei sanatosi, fara colici, mancaciosi si frumosi!

Lilly79 - si eu nasc la Gynia, cu d-na Rotar. Eu implinesc sambata 38 de saptamani, deci cred ca o sa nasc inaintea ta Vineri ma duc si eu la monitoarizare. Am o gramada de emotii mai ales ca sunt la prima nastere.

Noi n-avem nici pat, nici carucior am tot amanat sa le cumparam. Acuma vreau sa sun la bebedesing sa vedem in cat timp ne livreaza patutul, macar pe acesta sa-l am Hainele sunt spalate, calcate, pregatite, macar atat

Acum o sa incerc sa citesc din urma

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

FELICITARI SI DIN PARTEA NOASTRA, FLORETRONELA SI DIA! REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI SI LINISTITI!
BINE-AI VENIT ACASA, RAMO! ASTEPTAM POVESTEA, DACA BEBE ITI PERMITE!
mamicutelor curajoase, ce mai faceti? cum va descurcati cu bebelusii? ati descoperit ceva solutii miraculoase pentru un somn mai lung pentru bebe? ceva anticolici? voi mancati fructe si legume crude cand alaptati? eu pe asta ma bazez acum, dar imi amintesc ca la ema, vreo 2 luni tare tematoare incercam cate un mar...
unde eu ma linistisem, zicand sa nu ma mai gandesc dinainte ce si cum va fi, vine sotul ieri sa-mi zica ca are de facut 2 delegatii la sute de km si ce voi face daca m-apuca, cum o sa ma descurc si cu ema... iar m-a intors! of!
silvy, alegerea iti apartine in legatura cu pisicutele! mare grija insa la par, ca e tare periculos si sa nu devina geloase! nasa mea era terorizata de pisa ei, care se transformase vazand cum bebe i-a luat locul in casa. eu am avut un cocker, dar din sarcina cu ema, l-am mutat la tatal meu, de care era oricum atasat si-l scotea frecvent. il periam zilnic, spalat saptamanal, insa la doua zile eu adunam cate doi pumni de par din casa.
daii, si medicul meu se minuneaza ca am ajuns pana aici cu sarcina, ba e si contrariata de starea colului meu...
ramonella, si eu am baut in sarcina trecuta ceai de frunze de zmeur si am nascut intr-o ora si un sfert. de aceea, ca si lilly, am aceeasi temere acum, la a doua nastere si cu colul scurt si intredeschis.
am tot amanat saptamana trecuta sa merg la control, asteptand si rezultatul analizelor si cand sa merg saptamana asta, dr e plecata. ne vedem abia luni.
sper ca a mai crescut si nasturel, nu numai eu. oricum burta are alta forma ca acum 10 zile. comparam ultimile poze si nu-mi venea sa cred ce diferenta e. bebe e miscacios, contractii rarute si nu mai iau nici macar no-spa, ma simt bine. psihic stau bine, Ii sunt recunoscatoare Celui de sus ca am ajuns pana aici si nu vreau sa ma plang de nici un disconfort.
va pup!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

roe_oana nu fi asa sigura ca nasti inaintea mea Daca bebele tau sta pana la 40 saptamani si al meu pana la 39, ne intalnim in gynia
Ce iti duci ca si bagaj? Conform listei de la ei trebuie doar cartile de identitate, trusa de igiena si haine bebe pt externare.Oricum e o diferenta f mare fata de ce am avut in bagaj acum 3 ani cand am nascut la stanca.
V-ati hotarat la nume? Ca noi inca nu
Spor la cumparaturi.
Sa ne anunti cum a fost la control

marina eu sunt hotarata-hotarata sa-l mai tin pe bebe macar 2 saptamani sa mai creasca putin si sa treaca si ziua Juliei.Acuma sa vedem daca bebe ma asculta.
Am mai bifat acuma ceva de pe lista si pt ca m-am odihnit putin pe net ma duc sa continui cu altele de pe lista.

Era sa uit, ati cumparat recent carusel muzical pt bebe(cu baterii)? Ma bate gandul sa cumpar ca cel vechi era dinala cu cheita si nici nu mai functiona.Deci mai am ceva de trecut pe lista (de cumparat carusel ; nu stiu cum se face dar in loc sa se termine lista, tot se mai adauga altele noi ).Am plecat la treaba

Lilly 36+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Scuze fetelor,nu am vrut sa zic ca nu sunt bagata in seama,ca e normal daca am intrat mai rar,sa nu prea vorbim...dar ma gandeam ca v-am zis ceva interesant legat de ceaiul de zmeur si atunci nu a reactionat nimeni...
Lilly,Oana eu am citit despre ceai ca e bun si pentru nastere prematura,adica o impiedica.Acuma voi stiti mai bine.
Lilly eu la fetita am avut si carusel cu cheie si cu baterii.Cel cu cheita m-a inervat teribil,ca tot trebuia sa ma scol sa invart de cheita.Noroc ca s-a rupt arcul si am luat unul cu baterii si tele comanda.Super bun.Asa ii dadeam drumul din pat,nu trebuia sa ma mai ridic.
Offf,eu nu mai am rabdare,miercuri ma duc la monitorizare.Ma doare destul de des burta,dar nu imi pot da seama daca sunt contractii sau nu.Si asa am niste junghiuri jos,de zici ca acum nasc.Si bebe parca isi baga mainile in colul meu si scormoneste.
Eu pentru bebe 2 am mai luat de la DM o plosca in care se pune apa,si se pune pe burta copilului cand il doare.La fetita am folosit o sticluta mica de spirt in care puneam apa calda si i-o puneam pe burtica,apoi o infasuram intr-un prosop sa-i stea lipita de burtica.Si nu prea am avut probleme cu durerile de burta.Stiu ca si mie imi trec durerile menstruale daca imi pun apa calda pe burta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 36+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput