Converse All Stars cat costa in Ro?

Converse All Stars cat costa in Ro? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

M-a rugat cineva sa-i cumpar de aici, pt. adolescenti ("bashchetzi"). Am vazut azi intr-o vitrina, cam 35$ (nu stiu unde-s facuti).

Imi puteti, va rog, spune cat sunt in Bucuresti? Pt. mine, pt. comparatie.

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

http://www.converse-online.ro/converse-online/eshop/1-1-Tenisi-Converse/0/5/13-Tenisi-Converse-All-Star-OX

Cam tot atat sunt si prin oras, depinde de magazin ca pot fi si mai scumpi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

M-a rugat cineva sa-i cumpar de aici, pt. adolescenti ("bashchetzi"). Am vazut azi intr-o vitrina, cam 35$ (nu stiu unde-s facuti).

Imi puteti, va rog, spune cat sunt in Bucuresti? Pt. mine, pt. comparatie.

asa ceva : http://www.converse.ro/index.php?route=product/product&path=18&product_id=51 ,costa 210 ron....scumpi !!

dar eu i-am luat fetitei mele pentru sport ,niste tenisi chinezesti,mult mai ieftini,de 20 ron,si sunt buni vad ca pentru ce are nevoie

http://img01.taobaocdn.com/imgextra/i1/365668763/T2Ka4GXeVbXXXXXXXX_!!365668763.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

intre 1 mil in outlet unde ii gasesti pe cei clasici si 2-3 mil in functie de model

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ce la moda au devenit acesti pantofi sport, si cand ma gandesc ca inclusiv la nunti se poarta acum acesti tenisi, de care "pe vremuri" radea toata lumea, iar daca-i purtai...erai considerat sarac lipit pamantului :) ce curbe mai face moda asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc, fete !

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

ce la moda au devenit acesti pantofi sport, si cand ma gandesc ca inclusiv la nunti se poarta acum acesti tenisi, de care "pe vremuri" radea toata lumea, iar daca-i purtai...erai considerat sarac lipit pamantului :) ce curbe mai face moda asta !

Ha, ha si eu am ramas cascata cand am priceput ce-s acesti Converse. Mie imi fierbea piciorul in ei vara la bunici plus ca, vorba ta, imi era rusine sa ma vada careva cu ei in picioare (de asta au si ajuns la tara ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML
Mie imi fierbea piciorul in ei vara la bunici

Si ce, crezi ca acum sunt altfel, daca scrie pe ei Converse?
Lamureste-te ce vrea, tenesi sau bascheti...si da o fuga in Turcia; sunt maxim 20$. Si arata la fel!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ha, nu-mi fac iluzii, basca sunt tot in China facuti. Ba chiar cred ca-s mai prosti azi daca ma uit la prosoapele chinezesti cu ratuste pe care mi le dadu mama de la pastru pt. ai mei copii.

Am sa-i spun fratelui meu de varianta cu Turcia, nu cred insa sa ajunga pe-acolo. Multumesc totusi de idee.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ML

Multumesc, fete !

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

Ha, ha si eu am ramas cascata cand am priceput ce-s acesti Converse. Mie imi fierbea piciorul in ei vara la bunici plus ca, vorba ta, imi era rusine sa ma vada careva cu ei in picioare (de asta au si ajuns la tara ).

Combinatia de panza + talpa de cauciuc inca mai este cum este,ma refer la ce ziceai ca iti fierbea piciorul in ei.....cei mai nasoli sunt insa pantofii de sport din imitatie de piele + talpa de plastic,in aia chiar ca iti transpira piciorul nu gluma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui ML

Lamureste-te ce vrea, tenesi sau bascheti...si da o fuga in Turcia; sunt maxim 20$. Si arata la fel!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ma gindesc ca drumul pina in Turcia costa mai mult decit o pereche de bascheti

ML, sint la mare moda acesti "gumari" (eu asa le zic)...baiatul meu mare numai asa vrea sa umble incaltat chit ca-i iarna sau vara...na, pofte de adolescent (cam cum mergeam si noi pe friguri cu minijupe).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui ML

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ma gindesc ca drumul pina in Turcia costa mai mult decit o pereche de bascheti

ML, sint la mare moda acesti "gumari" (eu asa le zic)...baiatul meu mare numai asa vrea sa umble incaltat chit ca-i iarna sau vara...na, pofte de adolescent (cam cum mergeam si noi pe friguri cu minijupe).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

si a mea vroia Converse,dar n-am sa dau 200 ron pe incaltari de panza,asa ca am dat doar 20 ron si sunt la fel de ok,doar isi fac treaba la fel,numai ca nu sunt de vreo marca cunoscuta,atata tot...

Mergi la inceput