Converse All Stars cat costa in Ro?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si io mi-am fiert de buna voie picioarele intr-o pereche contrafacuta cumparata acum multi ani de la metrou. Ce vremuri...
Si am si acum o pereche pe care de fiecare data cand o descalt amenint c-o arunc la gunoi!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Si io mi-am fiert de buna voie picioarele intr-o pereche contrafacuta cumparata acum multi ani de la metrou. Ce vremuri...
Si am si acum o pereche pe care de fiecare data cand o descalt amenint c-o arunc la gunoi!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

a mea se declara foarte satisfacuta cu astia :

http://www55.babidou.com/pic/2009/8/29/19710101/%E5%8F%8C%E6%98%9F%E8%AE%AD%E7%BB%83%E9%9E%8B/%E9%87%8D%E5%90%8D1_DSC01528.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mah, daca un adolescent vrea tenisi converse, ma indoiesc ca il poate lamuri cineva ca nu-s faini.
daca parintii nu-si permit, e alta poveste, dar nu cred ca e cazul sa ne dam cu parerea despre moda lor. ca si daca ii intrebam pe ei despre moda noastra ... s-ar putea sa nu ne placa ce auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Hey parca sunteti o adunatura de mosi si babe. Conversii sunt super misto, si nu e nevoie sa-i porti pe 50 grade vara. Si zau daca as vrea sa-mi iau Conversi si vine mama cu tenisi chinezesti de 20 Ron i-as arunca in cos direct. Mai bine fara decat cu copii ieftine . Va sugerez okazii.ro sau outleturile Nike din Buc daca e chiar asa un capat de tara. In Turcia conversii originali sunt fix ca aici , copiile sunt mai ieftine normal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

mah, daca un adolescent vrea tenisi converse, ma indoiesc ca il poate lamuri cineva ca nu-s faini.
daca parintii nu-si permit, e alta poveste, dar nu cred ca e cazul sa ne dam cu parerea despre moda lor.

Asta asa este. Ma uit consternat la conversii fetelor mele, tarnositi in ultimul hal, dar preferati oricaror alte variante Eu m-am invatat sa le las libere, singura conditie fiind dcenta. Evident, o pereche de conversi rupti sunt decenti...
Eu le cumpar anual din Turcia. Evident, nu originali, cum bine spune Marina, dar "multi stie, putini cunoaste". Au aceeasi calitate, acelasi aspect, difera pretul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si mirosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Noi pe vremuri ne bucuram de conversii nostrii

http://1.bp.blogspot.com/_wB7cL6V9ZpQ/SW_LBbQGdAI/AAAAAAAAA1I/cmFoMNcp0aw/s400/baschetichinezesti.jpg

Mergi la inceput