Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza burtici!

In primul rand, cu intarziere si scuzele de rigoare, LA MULTI ANI Ilida! sa fii sanatoasa, fericita, iar bebele sa fie exact asa cum iti doresti tu (adica nici prea prea, nici foarte foarte)

Lissa, te-am adaugat si eu pe facebook, vreau sa salivez la minuatiile facute de tine. Pentru restul, ca nu va gasesc, dati-mi si mie add, ma gasiti cu Oana Bancila.
A, si Lissa, inca o chestie: cum faci florile alea pe tort? mereu m-am intrebat oricum arata genial, stii doar!

Mihaelahegarty, vegetaria de 13 ani?? wow... e ceva. Felicitari! dar vorba fetelor, in sarcina trebuie sa mananci si mai multe, si mai bine, decat de obicei. Multa bafta!

Zicea cineva - lulusor? - ca la 27 de sapt. simte bebele o data la 3-4 ore (maxim). Si eu la fel, deci e normal

Ilida, m-ai imbolnavit cu Givency... e unul din parfumurile mele preferate, alaturi de Lolita Lempicka... ah, ce dor imi e de el!

Ramyy, Arianna, foarte frumoase pozele noi!

Cum e faza ca baietii vin mai tarziu? adica peste 40 de saptamani?! pai eu abia mai rezist, deja ma simt ca o balenuta si incep sa iau in greutate din ce in ce mai mult.... bat spre 9 kg... ofofof....

O saptamana excelenta tuturor!

26+

:))
draga mea, idem. si eu ma simt ca o balenutza.
si bebe al meu misca rar, la cateva ore...uneori doar de 2 ori pe zi.

_

25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Babyblue relax ca si bebelina mea tot asa putin misca si foarte suav

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput

felicitari fetelor pentru numarul de saptamani implinite.

wow, roxy, ce putin mai ai!

o sa intru si eu sa va vad noile poze.
maine imi vine si mie camera lui bebe, dar neasamblata.
stiu ca mai sunt fete care voiau sa comande de la bebe design, asa ca, imediat cum reusesc sa o asamblez, o pozez si atasez poze pe site.

si eu am emotii si sper sa fie frumoasa, asa cum pare in poze.

_

25+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Babyblue relax ca si bebelina mea tot asa putin misca si foarte suav

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

da si al meu tot suav e...nu ma doare, nu simt bushituri..doar asa il simt ca misca pe acolo..:)

fetelor eu am arsuri pe esofag, o fi normal asa devreme?
voi aveti?

_

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

pupici si de la noi

felicitari fetelor pt saptamaniel implinite
multumesc pt felicitari la burtica mea frumoasa

roxy nu imi vine sa cred ca ai 32 sapt ...valeu ce mult mai am ...parca nu mai trece timpul asta ...

babyblue asa e si bebe al meu are zile in care danseaza continuu de nu imi vine sa cred si are zile in care misca o singura data iti dai seama ca asta ma sperie destul de tare..dar trebuie sa inteleg ca asa e.
si eu mi-am luat mobila de la bebedesign, cred ca am mai zis..eu am mai si modificat-o un pic..eu o sa o primesc prin 10-15 iunie abia astept si maine asteptam poze cu ce mobila lui bebe Iustin

Apropo v-am zis ca am gasit nume? GABRIEL CONSTANTIN

Andra pupici la Eva , de cate ori va aud pe voi care mai aveti un copil, ce pot sa debiteze ..ma gandesc oare bebe al meu cum o sa fie

Ariana
- bestiali papuceii si burtica

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

vai rammy, ce frumos nume! bravo!

bebe gabriel o sa fie un rasfatat cu o mamica ca tine!

_

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Salutare
Ilida iti doresc si eu La multi ani cu intarziere, multa sanatate si un bebe perfect
Mady, la multi ani pentru Razvan
Felicitari tutror fetelor care au rezultate bune la eco

Am fost si eu joi la eco si bebele meu avea 1,3 kg +-100 g si corespunde la 27 saptamani, iar doctorita mi-a zis ca ar trebui sa aiba 28 saptamani. Eu stiu sigur cand a fost data conceptiei pt ca pe 21 oct cand am avut ultima menstruatie a fost operata Lady si apoi am stat cu ea mai bine de 2 saptamani prin cabinetul medicului veterinar si sunt sigura ca 5 nov a fost data conceptiei, apoi pe 6 nov i-a intrat pipi la operatie si au aparut complicatii cu care am mai stat vreo 10 zile prin cabinete. M-am panicat pt ca doctorita tot repeta ca bebe are handicap de crestere o saptamana.
Azi dimineata am fost la sora nasei, care e medic rezident si mi-a facut eco, iar bebe are 1,5 kg +_151 g si corespunde la 28 s si 3 zile, nu 27 s 3 zile cum am eu. M-am calmat si acum stau linistita in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Rammy, felicitari pentru nume, este foarte frumos. Si Filip al meu se va sarbatori de Constantin si Elena, odata cu sor-sa, o sa-i punem Costin, al doilea nume

Babyblue, eu am arsuri din saptamana 12. Deci, esti norocoasa

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ramyy, foarte frumos numele, felicitari!

Arsurile... cred ca incep si eu. Am asa oarece jena dupa ce mananc. Inca nu e puternica, dar mai e timp . Stiu ca se poate lua ceva pentru arsuri, nu?

Mihaela, ti-am zis ca n-ai de ce sa-ti faci probleme!

Ma duc miercuri la ginecolog. Abia astep. Pe de o parte, mi-e cam frica, am gargauni in cap!

Andra, e mortala fiica-ta auzi, e si ea gravida!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

fetelor

ma doare burta de innebunesc, mor aici. dar numai in partea dreapta sus, fix sub ultima coasta. o fi din cauza ca atinge bebe ceva?

contractiile se simt jos, nu?

plus ca nu stiu ce face, parca vrea sa imi iasa prin buric asa ma intinde

mama de Carol (29.12.2008) si 29+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput