Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Astazi facem si noi 25 saptamani
Suntem baieti mari, ce sa mai...
Eu cred ca am inceput sa retin apa.Parca mi s-a umflat fata si degetele de la maini... Mi-am scos si eu inelele

Roberta si Cereline, ce bine ca vin mamicile, o sa aveti ajutor
O sa vina si a mea, poate o pacalesc sa stea o luna cu mine ( dupa nastere)
Am observat ca Fecian, nu a raspuns la apel! Stiti ceva de ea?
Acum, intru sa le vad pe laudaroasele noastre dragi( Ramyy si Arianna)

Va doresc o saptamana minunata, plina cu vesti bune

25+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Neata spun si eu

Noi am facut 32 saptamani si raportam 11 kg +

Pup toate fetele

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 32+
DPN 04.07.2011

Roxy, ti-ai facut bagajul? Aaaa, cred ca la Eva, nu ai nevoie....
Mai ai cumparaturi de facut?
Doamne, ce putin mai ai ( parca am eu emotii)

25+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sper ca ati avut un week-end placut.

Noi am fost pe la bunici...Razvi nici nu a vrut sa stea in brate la mami, ii era frica ca il lasam acolo . Nu va zic ce fericit a fost cand s-a vazut in parcarea din fata blocului la Bucuresti .

Eu am anemie...bine, era de asteptat la cat de bine ma hranesc ...ar trebui sa am si eu mai multa grija de alimentatie, da' nu prea am chef de mancare sanatoasa si fructe mai deloc, la fel ca si Miha. Dar promit solemn sa remediez problema, macar acuma la sfarsit.

Si maine vreau sa mai recoltez o data exudatul nazal sa ma conving ca am stafilococul auriu. Daca intr-adevar iese si de data asta, trecem pe antibiotic si asa nu-mi place cand trebuie sa iau medicamente...

Babyblue ma bucur ca au iesit prezentarile OK.

Lissa am vazut ultima creatie...dar te-ai perfectionat, nu gluma. Daca te intorci in Romanica poate iti deschizi magazin de torturi.

Ilida nu-ti fa probleme ca nu ai talent la cantat...eu cant ca o cizma dar sa vezi ce repede adoarme Razvanica al meu cand ma pun pe cantat. Si nici macar nu stiu multe cantece, 3 mari si late pe care le repet ca o moara stricata. Dar lui ii place la nebunie.

Felicitari pentru schimbarea semnaturii fetelor si pentru bebeii grasunei. Eu mai am pana pe 20 pana o revad pe bebelina.

O zi usoara si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Corry, cumparaturile sunt facute iar bagajul nu l-am facut pentru ca nu am mare lucru de pus in el o pereche de papuci,chiloti,sosete,pasta de dinti si actele ....

Fetele eu ma misc tot mai greu, ma dor toate, nu mai dorm bine asa ca bucurati-va cat mai puteti ca dupa 30 sapt incepe greul

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 32+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Cred ca Fecian e inca in vacanta, zicea ceva ca vine in Romania de Pasti, probabil ca sta mai mult

32 de saptamani.... wow... mi se pare asa mult pana acolo felicitari tuturor pentru inca o saptamana trecuta!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor,

Roxybarbu: felicitari pt cele 32 de sapt. Cu +11 kg esti f ok. Sa fiti sanatoase pana la final!

Ilida: La Multi Ani!! cu intarziere.

Babyblue: ma bucur ca ti-au iesit bine prezentarile, si ca ti-ai recapatat pofta de viata

Si noi am intrat in sapt 31...inca dormim bine, si ne miscam bine. Mai incolo vedem cum o mai fi.
In we am fost si noi la bunice, la tara...departe. Dar sunt f bucuroasa ca am ajuns sa le vedem, ca cine stie cand mai ajungem la ele. Acolo e drumul rau, asa ca, pe unde era terenul prea accidentat, eu am mers pe langa masina. A fost f bine asa, si cred ca si lu bb i-a priit aerul curat si linistea deplina de acolo.

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana excelenta!

30+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna....deci eu sunt terminata, m-a omorat raceala asta..azi noapte nu am dormit deloc,ma doare ingrozitor gatul,nici saliva nu mai puteam sa o inghit o scuipam...groaznic,mai si am si niste secretii.....am baut la ceai cu lamaie si miere....si acum mai sunt si la munk!!!!

Ieri la party a fost bine,iar s-a umplut casa de jucarii cred ca lui bb nu o sa mai cumpar nici o jucarie,mai scot cate una de la Razvi...

Gata..va pup o zi buna!multumim de felicitari

edit pt schimbare de semnatura
Mami de Razvan (09.05.2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani, Razvan! Sa cresti mare si sa ai parte numai de frumuseti si impliniri!
La multi ani, Ilida! Sa fii fericita si sa ai un bebelus sanatos si mancacios!

Ilida, nici eu nu stiu sa cant, dar i-am cantat Evei intr-o fericire si numai cantecele inventate de mine. Nu-i intereseaza pe ei ca ai voce sau nu, important e sa auda vocea mamei, e linistitoare.

Nu cumpar jucarii, sa fie clar, casa e asaltata, in debara sunt doua cutii uriase. Oricum nu-i intereseaza jucariile in primele 3 luni, apoi o sa-i iau o girafa Sophie si niste carticele din plastic.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Maine ma duc la doctor cu analizele in dinti si sunt anemica, de unde e usor de dedus ca eu de fapt nu am luat vitaminele pe care mi le-a dat, pentru ca mi s-a nazarit ca am arsuri de la ele.

De dormit dorm f prost, ma dor toate cele, ma trezesc ca sa ma intorc de pe o parte pe alta si sa-mi aranjez pernutele sub burta si intre picioare. Colac peste pupaza, se trezeste si Eva de vreo cateva nopti sa mearga la pipi, si eu nu mai adorm la loc.

Eva doarme si ea cu o pernuta intre picioare pentru ca e ...."gavida". De altfel se lauda la toata lumea ca si mami e "gavida" si ca la vara ea (Eva) va avea un bebelus

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Andra un Evei " gavida".
Stiu de fecian ca e plecata in romania , probabil mai sta inca.
Cereline si mama trebuia sa vina deabia cand nasc , dar ne-am razgandit , nu mai poate de dorul meu si nici eu fara ea.
Roxy , felicitari esti ok cu Kg , eu am mai multe si sunt cu 2 saptamani mai mica. Ce putin mai ai!! Eu dorm inca bine , dar problema este ca mi-e foarte cald noaptea( aici deja avem 20 grade ) si cu perna dintre picioare ma trezesc uda toata, ce m-oi face cand o sa fie si mai cald .
Aaa , zilele trecute mi-a curs din sani ... cum se numeste?? am patat bine tricoul si cand m-am uitat apoi la sutienul pe care il pusesem cu o zi urma cand am fost la spital , avea doua pete galbene de toata frumusetea pe care nu le observasem
Crisspy , vad ca anemia asta o avem mai toate . Eu de ex. am luat vitamine si mananc ca o sparta si tot am , mi-a dat si mie sa iau fier. Oricm mai anemica ma simteam inainte de a fi insarcinata , acum ma simt bine.. cu atatea vitamine si mancare ...

30+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput