Prietene la bine si la greu - 118
Raspunsuri - Pagina 20

laura - andreea spune:
Merci frumos Many, nu m-a impresionat deloc.
1. Sunt sigura ca pretul este mare si daca ar fi profi ar tb sa puna niste preturi macar estimative
2. Meniul este f prost gandit dpmdv - firma aia de asigura este un srl despre care tb sa spuna mai mult, micul dejun este sarac, almette-ul ala nu are ce cauta etc, pranzul este oarecum greoi si unde sunt snackurile, legumele proaspete, apa, ceaiul? Ca si aici nu este diferentiat pe grupe de varsta.
Licurici , stii ca te iubesc tare, nu?
Mie-mi place Victor
poze

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Merci frumos Many, nu m-a impresionat deloc. ![]() ![]() 1. Sunt sigura ca pretul este mare si daca ar fi profi ar tb sa puna niste preturi macar estimative 2. Meniul este f prost gandit dpmdv - firma aia de asigura este un srl despre care tb sa spuna mai mult, micul dejun este sarac, almette-ul ala nu are ce cauta etc, pranzul este oarecum greoi si unde sunt snackurile, legumele proaspete, apa, ceaiul? Ca si aici nu este diferentiat pe grupe de varsta. Licurici ![]() ![]() ![]() poze Europe is the best! |
Eu am cateva cunostinte care si-au mutat copii de la gradi. normala la montessori si sunt super, mega incantate de evolutia copiilor si dezvoltarea lor. Mai multe nu stiu sa spun.

mami de

Multumesc Doamne!

dankutza spune:
Many intreba cunostiintele tale cat costa aceasta gradi. Mie "imi miroase" a vreo 1800-2000 lei pe luna. Asta in urma a ce am citit despre ei.
Laura_andreea nu-i problema. MAi avem ceva provizii.
O educatoare care stie ce face, ar trebui sa stie sa atraga copilul in "jocul educatiei" fara sa simta. Ar trebui sa stie sa-l faca pe copil sa uite ca nu e acasa, ca nu e mama langa el. Astfel incat copilul sa uite. Fiecare educatoare trebuie sa aibe acest potential si sa nu-i spuna mamei ca "lasa-l sa planga ca se obisnuieste el". Oricum grupa mica de gradi este denumita "valea plangerii". Plange unul, plang toti. DAr sunt scumpi, de numa. Imi place asa de tare sa trec pe langa locul de joaca al gradinitei. Tare-s dulci.

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Many intreba cunostiintele tale cat costa aceasta gradi. Mie "imi miroase" a vreo 1800-2000 lei pe luna. Asta in urma a ce am citit despre ei. |
Am incercat sa aduc in discutie acest aspect dar foarte frumos au schimbat subiectul, nu stiu de ce asa secret, apoi noi ne-am reorientat si nu m-a mai interesat. Insa daca este asa cum spune Laura 1000euro in Germania, 1800-2000 lei nu mi se pare asa mult in comparatie cu alte gradinite mult mai scumpe si nu vad ce ofera in plus.
mami de

Multumesc Doamne!