Prietene la bine si la greu - 118
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Nu-i plac cartofii noi... |
mai bine. aia cred ca sunt 300% chimicale. Cine a mai pomenit productie de cartofi noi in Romania la 1 mai?!?!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Bei, lipseste omu juma' de zi si deja ii imbracati cupchilu?
Multam mult de oferte, anunt la mare nevoie!
Intre timp am cumparat bumbac albastru si bleu, ghiciti pt cine oare, am facut o sesiune de shopping de ate(in contul la banutii care o sa ii castig din comenzi care nici nu le-am facut ) si mi-a mai trecut supararea..
Da' la nume tot nu suntem hotarati, Stefan parca nu imi mai place, mi-ar place Luca, dar nu suna bine cu numele de familie, bla bla blaaaaa
Many, Gabitza, vreau pozici cu trici
Tina, interesante meniurile tale, dar fiimea la sclifoseala ei nu mananca mai bine de jumatate din felurile scrise de tine. Pe probate si incercate de mai multe ori poate, poate accepta
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 23+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Many, Gabitza, vreau pozici cu trici Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 23+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
Numai cu una te pot servii si nici aia prea explicita. O sa facem cand o sa luam aparatul cu noi, asta este cu tel.
mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!
gabitza35 spune:
iar de la mine mai ai de asteptat...inca nu ne-am apucat sa le montam
Maine m-a anuntat ca vine tarziu, asa ca poate ma incumet eu sa fac o "ciorna". Joi vin pt o zi parintii mei (sa lase pisica la soramea,ei pleca in conced la Felix) si as vrea sa fie montate trici,sa-i trimit sa plimbe un pic mucosii...
mami de gemenasi
poze
Dozz spune:
o,ho, iara s-au intamplat multe!
Dienutze, bine ai revenit. Si multumim pt lista de intrebari de pus la interviurile de gradinite. Despre unde are loc gatitul mancarii eu nu m-am gandit sa intreb pana acum, dar am inclus pe lista subiectul.
Licurici, ma bucur ca te-ai pus pe cumparat ate bleu si gri. Hai, lasa supararea ca nu ai de ce, sa ai fata si baiat e minunat, de fapt sa ai doi copii e absolut fantastic! Si Ana are multe haine de baieti, primite de la rude si prieteni, cu bleumarin, bleu, gri sau verde inchis si arata ff bine. Chiar ca nu e importanta culoarea, iar de acum incolo poti sa ii cumperi Amaliei haine cu mai putin roz si mai mult rosu, galben sau portocaliu - culori care merg si la baieti. Daca chiar ar fi sa scormonesc dupa un neajuns, eu vad o singura dificultate cand ai baiat si fata, ca de la un moment dat vor avea nevoie de camere separate, dar asta e departe tare deocamdata. Plus ca se poate intampla ca si doua fete sa aiba pretentii la camere separate... Sa fie sanatosi copilutii si restul toate se rezolva ff usor!
Tina, imi scrii te rog cele 3 adrese de site-uri ale tipelor cu lucruri de copii: cea cu petites, cea cu hainute-hainute si cea cu comenzi? Merci.
Many, ce frumos se joaca Vlad cu Lila si ce mandru e pe tricicleta lui. In ce sens era mai ok cea de la smarttrike? Si ca veni vorba de Lila mica, bafta Lili la proiect si spor la treaba!
Help pt uituca de mine! Isi aminteste cineva un site despre dezvoltarea copilului, in care aveam descrise jocuri pt fiecare saptamana? Era organizat site-ul pe varste (dar amanuntit, pe saptamani chiar la inceput) si iti dadea cam 2 idei de jocuri pt fiecare varsta. Stiu ca am gasit link la site-ul asta de aici, de pe forum, dar nu-mi amintesc nici cine l-a pus, nici cum se chema site-ul. Multumesc!
Altfel, noi ok. Ana a invatat sa zica litera b, asa ca are acum noi cuvinte in vocabular: bau, baba, bubu. Merge bine, mananca ok si acum a racit din nou, asta ca sa exersam cum va fi din toamna, la gradi, cu racelile. Doarme la fel ca si pana acum, adica tot cu 1-2h mai putin ca media pt varsta ei.
va pup!
laurairina13 spune:
Dozz, multam, stiu de hainute, dar nu numai asta e baiu, e baiu de cum se vor intelege, vor relationa, ce interese si hobby-uri vor avea, deh..cu doua fete era parca altfel ecuatia.
Uite aici un prim link pt site-ul cu hainute George si alte natii de care spunea Tina, si eu am luat de aici, sunt ok la pret, dar se misca cam greu tipa cu comenzile. Acum nu stiu cum mai e, ca e ceva vreme de cand am dat eu comanda, poate ai noroc sa fi prins experienta si sa mearga mai repede comanda.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 23+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ionelamaria spune:
Mneatza
? E pentru toata lumea...
Eu sunt chioara de somn. Printu meu m-a trezit la 7 si asta e grav... mai ales ca devine obicei. Macar 8 vreau si eu.... asa as mai dormi........
Vremea la iasi e cam urata... sper sa se mai indrepte sa putem sta mult afara... la soare... ca asa... ne fugareste reoede in casa
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+
monis5 spune:
http://www. activitaticopii.ro/activitati_varste.html
http://www. nutritie-sanatoasa.ro/articol/Mama-si-copilul/Cresterea-copilului/1673/Cresterea-bebelusului-de-la-nastere-la-un-an
monis5 spune:
Dienutze welcome back. Multumim de info de la gradinita. Interesanta chestia cu olita si reductorul. Desi cand am citit prima oara, mi-am zis ca are sens, mai apoi m-am gandit si cred ca sunt o gramada de situatii in care poti ajunge cu copilul si ar fi bine sa faca la olita (primul gand e la drumurile lungi cu masina cand te opresti si nu poti pune reductorul pe un wc public... etc etc). Cred ca ar fi fain sa faca si la olita si la buda si la copac. Vise taica, vise .
Ceva poze cu Natalia?
Floricik, Gabitza dupa intarcare si Iulian bea lapte noaptea. Dar era cumva artificiala treaba, ca el bea saracul de cate ori ii dadeam eu. Si dupa cca 1 luna, am scos laptele de noaptea pur si simplu si a ramas la 3 portii (seara, dimineata si la pranz - la pranz portie mica).
Seara bea 200 ml la 9 si apoi dimineata la 6.30 e in picioare si la 7 primeste alti 200 ml. Iar pana la 9 e cu mic dejunul luat . Ce zici tu Floricik intr-adevar nu are cum sa functioneze, adica lapte la 10 seara si urmatorul la 10 dimineata.
Cory brrr ce patanie cu unghiuta aia. Bine ca a fost doar atat. (si eu zic ca o sa va dea cu ea in cap cand o fi mare ).. Spor la munci
ionelamaria spune:
Fotografii de ieri facute intre 2 reprize de ploaie
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+