Prietene la bine si la greu - 118
Raspunsuri - Pagina 16
grigore_tina spune:
Alexa si noi tot bubchen folosim.Uneori si babylove de la dm.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelor..help..spuneti-mi si mie sampon si gel de dus pt bb ..fara paraben..fara sls...si cat mai putini conservanti.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
noi folosim Lipikar..are un teren atopic..;am folosit Bubchen ,dar pediatra ne-a recomandat Mustela si ulterior asta..
miany75 spune:
fugim la o plimbarica ..desi e cam innorat si a tarait putin mai devreme...o seara frumoasa!!
Ramonika spune:
chiar nu inteleg cu ce e mai bun sa ai un baiat decat o fata la varsta asta. adica cu ce se deosebeste un baiat de o fata la 1-2 ani? de-aba mai incolo se vad diferentele si poti spune ca e mai bine de un sex sau altul...
licu te inteleg de ce iti doresti fetita, si din punctul de vedere al hainelor, jucariilor etc, dar cred ca se si inteleg mai bine la joaca daca-s de acelasi sex. insa probabil mai tarziu va fi mai bine ca-s de sexe diferite. oricum, cum ai zis si tu, ce conteaza e sa fie sanatosi. asa ca nu ai motive de suparare.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Many,ai facut morfofetala,stii deja ca e fetita? noi avem albastru si mov....asamblarea cine stie cat dureaza...sper sa vina tati la timp de la serv ca daca vine la 21 nu se mai apuca mami de gemenasi poze |
noi am primit tricicleta la botez si cei de la care a venit ne-au spus ca in cutie este si o felicitare. Asa ca am deschis cutia sa cautam felicitarea si am si montat putin din tricicleta sa vedem cum arata daca tot o scosesem (in jdemii de bucatele). Felicitarea nu am gasit-o si ce sa vezi, nici multele bucati nu au mai incaput inapoi in cutie sub absolut nici o forma . I-am si sunat pe prietenii cu pricina sa-i intrebam daca au facut misto de noi cu felicitarea . Oricum tricicleta a stat semibagata in cutie luni bune, pana am montat-o definitiv...
Alexa uite aici http://www. organicbaby. ro/cosmetice-bio-bebelusi-c29
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
dankutza spune:
In sfarsit, am reusit si eu sa atasez niste filmulete. In primul se dau pe tobogan amandoi. Peste vreo 2 ani, cineva de la Mangalia, nu spun cine, persoana importanta, va posta si ea un filmulet din asta si va vedea ce fain este sa ai pereche.
In al doliea , sunt in parcul circului cu trasurica, fix dupa nunta englezesca.
Al treilea, nu se vede prea bine, dar tot se vede cum se scobeste in nasuc. Eu am vrut sa filmez cum danseaza Pinky, dar ea a vrut sa se scobeasca in nasuc in loc sa danseze.
Alexa Weleda, Babylove, Bubchen,Hipp.
Monis multumesc pt info despre quinoa.
Dienutze la ce gradi o duci? Coccinele?
Nu stiu ce a papat Pinky de dimineata, dar la parnz a dat gata un castronel de ciorbita de vita cu bors, legume multe, stelute si carnita. Nu s-a lasat pana nu a baut bors proaspat din sticla. Ii place rau borsul.
Nu-i plac cartofii noi...
ionelamaria spune:
Cuscri, eu cred ca indiferent de varsta copilului, pentru parinti e total indiferent daca au fata/baiat/copii de acelasi sex sau copii de sex diferit. Un baiat nu e mai misto decat o fata si o fata nu e mai faina decat un baiat . Dar, na.... unii dintre noii isi imagineaza familia lor intr-un fel, o priecteaza suprapusa pe viitorul lor si e greu sa reordonezi piesele puzzleului cand se schimba o piesa importanta... dar oamenii sunt adaptabili si reusim noi cumva
EDIT: vorbesc asta din punctul meu de vedere, sper sa nu se inteleaga aiurea
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+