Dovlecei de sept-oct2009**13**
Raspunsuri - Pagina 14
Danuta1979 spune:
Ioana, bine ai revenit!
La fix cu reteta...caci tocmai m-am intors din parc si asta mica adoarme in curand ca e obosita...deci eu o sa pregatescd spanacul:)
si a mea cand e obosita se culca singura...se urca pe canapea si se culca...In patutul ei nu vrea caci ar insemna sa fie in alta camera decat mami si asta e nepermis:))
Eu asa sunt de plictisita de vesnicul pragram...casa=parc-casa de mor...
Trebuie sa schimb ceva zilele urmatoare:)
Va pup si o zi faina!
Danuta1979 spune:
Ioana, felicitari pt. progresele lui Carol cu vorbitul si cu nevoile fiziologice! Bravo lui, e baiat istet puiul mamii:)
Poate pui si tu o poza pe FB cu Carol cel tuns sa vada si ochiul nostru:)
Pupici!
Ioanna81 spune:
mai fetelor fii-miu doarme de la 13.15, ieri a dormit la fel. ce-o fi cu el? banuiesc ca nu e ceva in neregula, recupereaza energia cheltuita prin alergarea continua, nu?
kemsy spune:
Salutare!!![]()
monikus, ce se intampla? Sper sa treaca repede pasa proasta.
lali, ce frumos trebuie sa fie sa poti merge la mare cand vrea muschiuletul
Nu-mi vine sa cred ca exista parinti care sa-si bata copiii, mai ales asa mici.
Eu cu L nu am probleme de astea, gen lovit pe mine. Noi inca ne "luptam" cu piscatul. Oricum, si eu aplic metoda cu anuntatul, ii zic cu cateva minute inainte de a vrea sa-l "intrerup" din ceva placut lui. La noi merge, mai plange uneori dar e intelegator.
ioanna, ce baiat mare ai!!Bravo lui, ascultator si pisacios la olita ![]()
Asa e, un copil ne face sa ne descoperim permanent. L doarme la amiaza de la 13 la 15-16.00. Si-a format de cateva luni programul asta. In schimb cu olita, a inceput sa arate pampersul dupa ce face kk
Vine dupa mine in baie, se aseaza pe olita si eu ii zic:"fa pishhh". Si el zice "pishh"
Deci mai avem muuult de lucru 
lauranico, claucia 
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
Danuta1979 spune:
Buna dimineata fetelor
Da, e fain sa stai la mare. Cred ca e visul tuturor iubitorilor de mare care nu stau langa litoral:) Sotul ma tot bate la cap sa mergem si noi de sambatav pana duminica dar nu stiu cum e vremea, ca pe Constanta aratasera la meteo doar 21-22 de grade si sa nu fie totusi prea racoare... Lali, poate imi spui mai incolo pe la amiaza cum e vremea acolo si daca stati in pantaloni scurti-tricou sau e mai racoare:) Daca venim poate bem o bere fara alcool![]()
Ioana, cu dormitul si a mea are zile cand se culca la ora 12 sau 13 si zile cand se culca dupa 14.30-15.00. Cred ca depinde de cat de tare se obosesc.
Ieri mi-a batut toate recordurile. Pt. prima data de cand s-a nascut nu a dormit deloc peste zi. Nu a vrut, nu i-a fost somn. S-a culcat aseara pe la 20.30 dar daca nu insistam, cred ca mai rezista o ora cel putin si se culca la ora ei de somn. De dimineata s-a trezit ca de obicei pe la 7.30-08.00.
Sper sa fi fost doar un episod:) Copiii au totusi nevoie sa doarma si peste zi...
Voua vi s-a intamplat ?
laura78nico spune:
Buna fetele!
Daca nu sunt prea coerenta sa stiti sa sunt cu gandul la Ramona : a plecat cu gradi in excursie si va veni acasa in jur de ora 15. Am niste emotii!Acum tati este cu Mihai in parc are liber azi.![]()
In rest si noi spunem la fel mi-as dori o casa la mare pe timp de vara...noi vom merge cred ca undeva pe la sfarsitul lui iulie inceput de august.
Danuta inca nu mi s-a intamplat cu mihaita sa nu doarma deloc peste zi, mai putin da dar deloc nu in schimb de la inceputul anului cred Ramona nu mai vrea sa faca nani la pranz...asa ca.
Kemsy a cum cum este vremea?
ici si ne auzim pe seara.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Am si eu o tema pt voi: cum reactionam cand un alt copil il loveste(bate) cu intentie pe al nostru.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Roxxy80 spune:
Salutare!
Maria mea are un singur somn pe zi de la 14.00 la 17.00. Rar se intampla sa doarma mai putin de 3 ore. Seara se culca la 22.00 si se trezeste dimineata in jur de 9 (cu 2-3 treziri noaptea).
Laura, hai sa-ti raspund ce fac eu care sunt posesoare de baietel care mananca bataie de la toti si de fetita care-i bate pe toti
. Langa Maria stau mereu, ea devine batausa in momentul in care cineva incearca sa0i ia cu forta jucariile. Eu ii spun pe un ton mai dur ca nu e frumos sa dea in copii ci trebuie sa le faca ''mai-mai''. Si eu incep sa mangai copilul respectiv si, de obicei, si Maria incepe sa-l mangaie si chiar sa-l pupe.
Matei a devenit si el mai infipt de cand cu gradinita. pana la 3 ani daca dadea un copil in el, venea la mine plangand dar niciodata nu riposta. daca vad vreun copilas ca da in el iar parintele lui nu-i spune nimic sau nu e prin preajma, il intreb cat mai frumos posibil de ce a dat in baietelul meu, de ce nu vrea sa fie prieteni si sa se joace frumos amandoi etc. De fel ma feresc sa tin vreo teorie copiilor altora, dar nici nu-i las sa-mi bata copilul.
Roxxy80 spune:
Dana, am patit-o si eu acum o luna cu Maria. Nu a dormit 12 ore. Am mers la niste prieteni la curte. Erau vreo 6-7 copilasi si un caine. Vreo 3-4 ore a alergat dupa cainele acela (era un golden retriever, parca asa ii spune). Saracul caine cred ca a plecat stresat de la petrecerea aceea
. Am incercat de 2 ori sa o culc (era liniste in casa, era tot patut din plasa ca al ei), dar nu a fost chip. S-a culcat cu greu pe la 22.00. Ideea e ca nu a fost deloc plangacioasa cum e de fel cand e obosita. Nu stiu ce a avut in ziua aceea.
Si eu sunt de parere ca somnul de pranz e esential pt creierasul lor. Sper din suflet ca amandoi copiii mei sa renunte f f tarziu la somnul de pranz. Pe Matei daca nu-l culc pana pe la orele 15.00, vine si-mi cere el (dar el a fost mereu fan dormit).