mamici singure un sfat va rog

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana
Asa ca , eu am trait situatia asta , din pct de vedere al copilului si ma bucur ca a fost asa si nu altfel ! N-as fi vrut s-o am pe langa mine pe femeia aia ! Si ma bucur ca am crescut cu ideea ca o familie egal mama-tata-copil , nu mama vitrega-frate vitreg-mama naturala-tatal si eu .

si eu am trait situatia asta din pct de vedere al copilului..si sunt super fericita ca am un tata biologic, un tata vitreg, o mama vitrega,o mama biologica si 2 surori vitrege..una de mama si una de tata..LE IUBESC PE AMINDOUA ENORM SI NU MIAS PUTEA INCHIPUI VIATA FARA ELE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

laura, ce frumos ai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

SUNT SUPER FERICITA! ieri am vb pt prima oara cu sora mea de care am aflat abia acum un an1 Mi-am tinut in brate si nepotzica care e atat de dulcica ca iti vine sa o papi! Am ramas un pic socata de asemanarea dintre ea si tatal nostru dar una peste alta am reusit sa imi controlez emotiile si a imi joc rolul destul de bine fiindca nu am indraznit sa ii spun nimik, astept sa vb mama ei cu ea. totusi cred ca s-a prins sau ca stia ceva nu stiu ce sa zic dar a fost atat de dulce si atat de mult mi-as fi dorit sa o iau in brate!

laura si pe mine m-a impresionat mesajul tau

Mergi la inceput

aa.. s-a mai intamplat ceva. Socrul meu... am trecut ieri pe la ei si cum am ajuns m-a privit ff acru, abia ca m-a pupat si a zis ca vrea sa vb cu mine ceva fff serios, apoi eu am plecat un pic cu fiul meu in "cercetare" si aud tipete:dl se trambala plin de furii si nervi tipand de rasuna pamantul despre faptul ca nu trebuie sa pastram acest copil,ca sunt nebuna si inconstienta, ca ce le dam peste 10 ani, ca nu suntem in stare de nimic noi doi si mai ales eu, etc. nu am fost atenta la detalii insa fierbeam, de fiecare data cand auzeam cate ceva mai clar si la un moment dat nu am mai rezistat, pe langa faptul ca de copii mei sunt "cacaletzi" mai nou in viziunea lui, mi-am dat seama ca asta vroia sa si vb cu mine, insa atat m-am enervat incat nu am putut sa ma mai abtin si sa zic lucrurilor pe nume: am jurat ca nu mai calc pe acolo, iar pe "cacaletele" din buritca o sa-l vada doar in poze, i-am zis si ca sa o ia pe cealalta in casa ca si nora fiindca ea se pare ca a fost o martira, a devenit "fata buna" si o victima a sotului meu si a mea mai nou de cand am hotarart sa o dea in judecata iar eu si sotul meu suntem fara creier si suflet!
Exagerat sau nu dar nu m-am abtinut sa nu i le zic! Si i-am promis ca nu o sa cerem nimic de la el sa stea mai linistit
Va spun sincer ca atitudinea lui din tot timpul de cand il cunosc mi-a lasat un gust atat de amar si chiar nu inteleg ce mama ... i-am facut de nu ma suporta deloc?? Si pe ai mei sunt suparata pe tema cu bebe din burtica dar desi nu mi-au aratat "sustinerea" in aceasta -nebunie- cum o numesc ei, macar au zis ca decizia asta o luam doar noi doi si ca trebuie sa ne asumam responsabilitatea ei sub toate aspectele!

Mergi la inceput

Nu mai pune la suflet si nici nu te mai obosi macar sa trimiti poze.
Nu te mai duce la ei, nu ma du copii la ei si gata.
Fiecare are o limita, a lor e mai joasa, ce sa le faci acum? Sunt oameni in varsta, nu o sa-i mai schimbi tu acum.
Un biet copilas trebuie sa vina pe lume si toata lumea sare impotriva lui. E atat de putin crestineste, nici n-au idee.
Tu iarta-i insa si nu te mai gandi la ei, importanti sunt sotul si copilasii tai...
Acum ca vine si al treilea sotul tau trebuie sa plateasca o pensie alimentara mai mica pentru primul copil, poate asta va va mai ajuta.

In orice caz, bunici de felul asta nu trebuie nici macar sa stie cum iti arata copii.

Sotul tau ce a spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

oana eu nu inteleg cum uni oameni pot sa iti ceara asa cu tupeu sa iti omori copilul!unde maninca 3 pot manca si 4...si lor le e usor sa iti spuna "fa avort!!" ca nu ei trebuie sa traiasca toata viata cu gindul ca si-au omorit copilul probabil ei cum sunt batrini nu stiu ca inima copilului bate deja de la 7 saptamani in uter..si ca la 12 saptamani copilul are toate organele...se gandesc ca daca nu se vede burta, copilul e doar o celula fara viata..altfel nu imi pot explica ...dar se vezi cind va fi copilul pe lume ce se vor mindri cu nepotii lor

Mergi la inceput

Eu sunt mai drastica dar nu cred ca ar trebui sa le ofere ocazia sa se mandreasca cu nepotul lor. Cu niciunul.
Niste bunici care isi resping nepotii in halul asta nu se pot numi oameni.
Dar hei, facem pariu ca merg la biserica si ca au macar o icoana in casa atarnata la loc de cinste? Dar asta nu-i impiedica sa indemne la crima.
Si nu inteleg de ce se revolta asa, de parca si-ar lua ei de la gura sa creasca copii. Ce suflete impietrite....
Sa-i ierte Dumnezeu!

Mergi la inceput

pe mine m-a deranjat f tare urm aspect" in loc sa mearga la munca sta sa fete la copii", nu stiu de ce are impresia ca stau pe banii lui fii-su(sotului) si ai lor , de parca maternitatea pe care o iau nu e datorita faptului ca am muncit, e drept am platit 3 luni cartea de munca fiindca la 6 luni de sarcina am ramas in aer, dar tot pt sotul k meu am decis sa renunt la un job bun in Buc, si sa o iau de la "0" fiindca el nu a fost in stare sa o faca, pe cand eu da. Cred ca de muncit am toata viata inainte sa o fac, sunt tanara ,am doar 27 ani pana la 58 mai e mult si bine!! In plus nu i-am pus sa stea nici 5 min cu copilul meu ca sa se vaite atata si unii si altii! Tata ii singurul care a mai stat si siungur cu fiul meu, atat. Si financiar ne-au ajutat destul de mult si ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Oana nu te mai stresa nu face bine nici tie nici copilului tau .
Nu baga in seama rautatile oamenilor , ti-am citit povestea , no comment
iti doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

gata m-am hotarat , rup raul din radacini. o sa divortez.

Mergi la inceput