Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 17
camcris spune:
ancadragoman ferice de tine si apreciez astefel de persoane
dar in cazul meu sincer ma simt atacata subtil prin afirmatiile soacrei, ma deranjeaza ca la noi nu vede nimic in neregula, poate din cauza ca eu nu ma plang nu-mi sta in caractr
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
Anca a ta soacra e exceptia care confirma regula 
Felicitari !
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madabout2003 ...fetelor v'am spus ce norocoasa sunt ca soacra'mea sta in Venezuela ![]() ![]() Noroc ca o "impart" frateste cu cumnata'mea.MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+ |
mai aici pot subscrie si eu
nu sta chiar in venezueladar e in pt. neamt - 360 km
deci tot e bine
oricum cand vine sau cand mergem noi rezist cam 2-3 zile maxim
apoi intru in depresie si ma ia starea de agitatie si de nervi

racheel spune:
mma bag si eu in discutia cu soacre.Eu si sotul suntem de undeva de la tara pe langa craiova.Si la tara este conceptia ca baiatul sa ramana alaturi de parinti.Eu si sotul avem cate o sora casatorite la casele lor.
La inceput au existat discutii intre parintii nostrii ca eu sunt singura si el singur si cu cine raman daca eu ma mut la el sau el la mine(asta nici nu era in discutie)si asa au trecut 10 ani si noi ne-am casatorit si ne-am mutat la Craiova si ei au ramas singuri.
De cate ori mergem la tara imi zice soacra-mea...ati plecat si ne-ti lasat si noi am facut case si pt cine nu stiu si bla, bla bla(intr-adevar are ditamai vila vu 8 camere si 2 sase pe langa cu cate 3-4 camere in aceeasi curte)Si eu ii zic, si ce-mi spuneti mie?Nu aveti baiat?Dar sotului u-i zice de frica ca se apuca cu ea la cearta si nici nu o baga in seama.![]()
![]()
![]()
Dar cu toate astea ne ajuta si financiar.Acuj vrem sa facem credit pentru apartament si azis ca ne plateste ea ratele.![]()
Scuze daca v-am plictisit 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 ce masina nelia? ca am scos-o la vanzare sper sa reusesc sa ma calmez dar ma doare tare rau sufletul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mai ales cu intarzierea asta si cu liniutele imaginare, dar pe ultimele mi le-a confirmat si sotul si era asa fericit, ma tot pupa pe burta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o sa mai intru cand o sa fiu pregatita, mamontan prefer sa ma retrag, sa ma linistesc, sa imi schimb putin viata, sa mai fac ceva investigatii, sa-mi refac fortele ca nu mai sunt buna de nimic am ajuns in ultimul hal va pup si sa stiti ca o sa ma gandesc la voi si o sa fiu aici cu sufletul tot timpul si o sa ma rog pt voi ca pt mine nu prea mai pot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
hai ma Lore....
nici nu stiu ce sa iti zic.....
ca inteleg perfect cum e sa o iei de la capat in fiecare luna..si mai ales in situatia experimentata de tine..cu asa intarziere
oricum chiar daca vorbele sunt inutile si nici nu stiu ce sa iti spun sa iti revii, sa stii ca ma gandesc la tine si e f important sa stii ca sunt oameni care se gandesc la tine,
si fetele iti sunt alaturi
poate cand te linistesti mai intri
eu stiu ca atunci cand sunt neagra...si am tot fost...am intrat si v-am citit (pt. ca ma linistea lectura voastra) si am mai si scris, si simplul fapt ca mi-au raspuns atatea fete, si ca m-au sustinut, a contat foarte mult
si eu am tot zis ca nu mai intru, ca asa ma detasez insa...n-a fost asa
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Dreya fetelor am inceput si eu cu TB dar nu inteleg prea multe deocamdata de pe FF uitati cum arata graficul http://www.fertilityfriend.com/home/34fcda ![]() |
pai Dreya, se pare ca ai ovulat in ziua 18...
luiza77 spune:
Felicitari Nelia si Ylari pentru sarcini si va doresc multa sanatate si sarcini usoare si nasteri la termen...
Eu sunt bine, astazi incep amenajarea in casa, montez patutul, spal si calc hainutele lui bebe...au mai ramas doar 4 saptamani pana imi voi tine baiatul in brate.
Va pupacesc pe toate si sa fiti optimiste 

35+ cu
Matei
Matzaila_81 spune:
Soacra mea e ok. Nu ma plang de ea. Ma enerveaza uneori dar foarte, foarte rar si de regula o ignor.
La inceput nu ma avea la suflet dar am inceput sa o vizitez, am fost la ea la spital, ii povesteam orice ca si cand ar fi fost cea mai buna prietena a mea si in timp s-a dat pe brazda chiar bine. Avem deci o relatie nu ca in filme dar foarte buna zic eu.
Cu siguranta ca si eu o calc pe bataturi uneori.
bellasamoyed spune:
pup fetele

ylari felicitari mamico....sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos tun

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+11
samburelul meu
draguta spune:
buna fetele
Ylary felicitari, sarcina usoara si la termen cu un
sanatos

lorena
, capul sus titele inainte, trebuie sa fii puternica si sa mai stii ca in afara de dorinta f. mare de a avea un bebe cred ca multe dintre noi mai avem si alte probleme, nu trebuie sa cedam, fiecare zi e o lupta, sunt cazuri ff. grave de sanatate care chiar nu au rezolvare sa ca noi trebuie sa ne bucuram macar asa cum suntem
te
si suntem alaturi de tine, cand mi-a fost foarte greu aici am gasit alinare, sper sa revii cand te vei simti mai bine

sanatos si la termen