Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 16
lorena_86 spune:
ce masina nelia? ca am scos-o la vanzare
sper sa reusesc sa ma calmez dar ma doare tare rau sufletul 

mai ales cu intarzierea asta si cu liniutele imaginare, dar pe ultimele mi le-a confirmat si sotul si era asa fericit, ma tot pupa pe burta 

o sa mai intru cand o sa fiu pregatita, mamontan prefer sa ma retrag, sa ma linistesc, sa imi schimb putin viata, sa mai fac ceva investigatii, sa-mi refac fortele ca nu mai sunt buna de nimic
am ajuns in ultimul hal
va pup si sa stiti ca o sa ma gandesc la voi si o sa fiu aici cu sufletul tot timpul si o sa ma rog pt voi ca pt mine nu prea mai pot 

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor eu simt ca inebunesc, am facut o obsesie pt bebe e grav, vad linii inexistente a inceput spotingul in z 36 ca niciodata repet, niciodata nu am avut un ciclu atat de lung, nu stiu ce se intampla plus stresul cu toata situatia noastra, nu mai pot, cedez psihic si daca nu iau masuri ori ma imbolnavesc foarte tare ori ma cautati pe la nebuni sunt la capatul puterilor nu inteleg ce mi se intampla, ma simt blestemata Doamen de ce m-ai parasit? cand nu e una e cealalta, nu mai pot nu stiu cand o sa mai intru pe la voi, o sa incerc sa ma mai detasez putin, sper sa si reusesc va tin pumnii la toate si va iubesc mult ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lorena draguta eu sincer nu am trecut si nu doresc la nimeni sa treaca prin atatea probleme cate duci tu, daca tu doresti sa iei o pauza de la noi i-ti vom respecta dorinta
dar eu zic ca DD ne da aceste greutati cu cun scop la uni mai putin si la uni mai mult, poate nu este corect dar trebuie sa fim puternici si sa le ducem asa cum putem

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Dreya spune:
fetelor am inceput si eu cu TB dar nu inteleg prea multe deocamdata de pe FF
uitati cum arata graficul
http://www.fertilityfriend.com/home/34fcda
ancadragoman spune:
Elena eu am mare incredere in Arash,mi-a urmarit toata sarcina si nu a fost o sarcina usoara plus eu un stres continuu.Tot el i-a descoperit sorei mele ceea ce nimeni nu vazuse nicaieri ,adica o endometrioza de stadiu avansat.
Mergi la el cu incredere ca iti garantez pentru el.Sa il saluti din partea mea![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht camcris nu ma supar cu hsg-ul - ziceam sa mai stam vreo 2 luni! Eu am ramas insarcinata acum 8 ani, dar nu era momentul sa avem un copil si din pacate am renuntat la el...imi pare rau acum, dar asa a fost sa fie! Initial am fost la dr. Albu care mi-a dat luunga lista de analize. Sa-ti spun de ce nu m-am mai intors la el: dumnealui este in centrul de excelenta medlife si acolo totul costa si ecografiile, tot (eu am un abonament care-mi acopera cam 80% din analize, ecografii, consultatii, etc) Nu-mi permit sa dau 2 mil pe echo! M-am speriat ca ma punea sa fac hsg si am inteles ca costa in jur de 12 milioane si mi-a fost rusine sa ii spun ca nu am bani sau ca vreau sa ma duc in alta parte unde pot face cu 5 mil! apoi m-a pus sa ma duc la un nutritionist acolo, chiar m-a stresat cu asta...eu ii spusesem ca am inceput o cura, ca mai fac sport si tot insista! Stiu ca e un doctor f bun si daca nu sunt multumita de dr Arash, pb ca ma voi intoarce la dr. Albu...dar am zis sa incerc asa!Plus ca imi este mai usor sa ajung in Unirii decat in Grivita...Tie dr. Albu ti-a dat vreun tratam? Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!!vreau si eu un ![]() |
eu am o nenorocita de candida de care nu mai scap
si nu pot sa fac HSG, toate analize de pe foaia aia le-am facut eu+sotul acum astept sa scap de ....., a asta m-am impotmolit, cu mine dr. sa comportat super frumos nu mi-a bagat nimic pe gat si eu am cardul acela de reducere, acum cat va costa HSG nu mai conteza o fac doar sa scap de candidalegat de unirii si mie i-mi este mai aproape dar la grivita m-am dus dupa dr. chiar daca este mult mai departe, sa-mi mai spui si mie cum este noul dr.

elenusht spune:
Ancadragoman, iti multumesc pentru opinia ta despre dr. Arash.Conteaza pt mine ca plec catre dr cu inima deschisa! Sper sa fie bine!
. Va spun diseara ce zice!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
vreau si eu un 
Matzaila_81 spune:
Lore, scumpa, capul sus. Sunt perioade si perioade.
Imi pare rau ca vindeti masina, asa simt si eu cu casuta noastra, dar pana la urma sunt niste lucruri doar.
Poate ar trebui sa te rogi putin sau daca ai timp sa dai fuguta pana la biserica, pe mine asta ma ajuta in cele mai grele momente si Dumnezeu stie ca au fost multe si in viata mea.
Roaga-te la Maica Sfanta sa te ajute sa fi mama, ea nu ne dezamageste niciodata. Ai incredere si nu dispera. O sa vezi ca o sa ai burtica cat de curand.
ancadragoman spune:
Elena du-te cu incredere la el
anca
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
camcris spune:
apropo de soacre eu ma simt fericita ca nu stau cu ea dar este ca un
eu cu sotul zice ea ca suntem bine, sanatosi nu avem probleme, in schimb fiisa are cele mai grave probleme din lume
batuta de soarta vai ce rau este de ea, ca nu are aia si alata si .....
deci zic si io ca alte fete delete
ancadragoman spune:
Bai eu stau cu soacra mea de 6 ani si ne intelegem f bine,ma ajuta foarte mult mai ales cu Maria
anca
poze si filmulete
povestea nasterii