Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Loredana multumim.
Dar de ce pana lunea viitoare? sotul tau lucreaza in weekend si are numa 1 zi libera? Offf , te inteleg...al meu weekendu asta s-a mutat cu birourile si a mers la serviciu si sambata (vro 12 ore !!!) si duminica (numa vro 3-4 ore)....in weekendu viitor pleaca in Grecia.....abia astept weekendul 21-22 mai sa pot sa fiu si eu cu el!

de Yannis

Asta cu serviciul e naspa.
Practic tu il cresti mai mult singura pe Yannis. Asta e, sunt si sacrificii...sau ....mai funny, cineva trebuie sa mai si munceasca
Zi merci ca macar unul din voi doi sta cu copilul....noi amandoi stam f putin cu el. Prea putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

alexutza, maseleala usoara in continuare!!!!!!

buna ideea cu miscoratul portiilor, doar ca la mine nu e asta problema...eu mananc putin si F DES!!!!!!!.....si asa frumos slabisem dupa ce am nascut, nici nu aveam multe in plus, iar acum m-am facut ca poarca si nu stiu ce naiba am.....cred ca o sa-mi iau guma de mestecat ca tot simt nevoia sa rumeg ceva...dar mi-e sa nu dau intr-un ulcer, doamne fereste!

mai zic inca una legat de numele fostei.....saraca, eu n-am nimic cu fata aia, nici nu am cunoscut-o, disparuse din peisaj de vreo 2 ani cand am aparut eu, bine, mai vorbeau cand si cand la tel, oameni civilizati..ma rog.......doar ca prea auzeam laura-n sus, laura-n jos, genu...si laura a purtat bluza aia, ala mi l-a facut cadou laura...bla bla......si socrii mei in vreo 2 randuri mi-au spus laura, fara sa-si dea seama, nu m-am suparat, dar ajunsesem in asemenea hal ca ma si imaginam cum ma cert cu fata aia, desi nu o cunoscusem.......nici reclama la ciocolata laura nu o mai suportam.......

e un soare afara!!!!!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

alexutza, maseleala usoara in continuare!!!!!!

buna ideea cu miscoratul portiilor, doar ca la mine nu e asta problema...eu mananc putin si F DES!!!!!!!.....si asa frumos slabisem dupa ce am nascut, nici nu aveam multe in plus, iar acum m-am facut ca poarca si nu stiu ce naiba am.....cred ca o sa-mi iau guma de mestecat ca tot simt nevoia sa rumeg ceva...dar mi-e sa nu dau intr-un ulcer, doamne fereste!

mai zic inca una legat de numele fostei.....saraca, eu n-am nimic cu fata aia, nici nu am cunoscut-o, disparuse din peisaj de vreo 2 ani cand am aparut eu, bine, mai vorbeau cand si cand la tel, oameni civilizati..ma rog.......doar ca prea auzeam laura-n sus, laura-n jos, genu...si laura a purtat bluza aia, ala mi l-a facut cadou laura...bla bla......si socrii mei in vreo 2 randuri mi-au spus laura, fara sa-si dea seama, nu m-am suparat, dar ajunsesem in asemenea hal ca ma si imaginam cum ma cert cu fata aia, desi nu o cunoscusem.......nici reclama la ciocolata laura nu o mai suportam.......

e un soare afara!!!!!

_
mama lui Stefan, pui scump

Daca tot am inceput, hai sa mai zic:

eu am fost prietena cu sotul meu multi ani (vreo 7), ne-am despartit, el a fost cu respectiva Anca, apoi ne-am reimpacat/casatorit/etc,etc.
Prima intalnire cu sora lui, care avea gemeni de 2 ani si ceva.....a fost haioasa.
Am intrat in masina unde erau ei si cumnata mea tot repeta....ea este "numele meu", da? ati inteles?....pe ea o cheama "numele meu"...
Imi si imaginam ca aia micii o sa imi zica Anca din greseala.
Dar n-a fost sa fie, probabil uitasera numele deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

si....pt ca toate tre sa se intample in....stilul meu....si sa fiu fresh...sa mai dau kile jos....m-a sunat tanti de are grija de el ca nu poate sa vina pt ca are un deces in familie...asa, neasteptat....

asa ca am intrat in priza...e mama...dar habar n-are nik...tre s-o invat cum e cu tehnologia din casa....desi i-am aratat de 10 ori cum se deschide tv...tot nu stie....ce sa mai zic de plita..sau microunde?

asta e...scriu pe hartie ca la clasa 1...am sa rog vecinele mele, mamici, sa fie putin pe faza...ioi...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

si....pt ca toate tre sa se intample in....stilul meu....si sa fiu fresh...sa mai dau kile jos....m-a sunat tanti de are grija de el ca nu poate sa vina pt ca are un deces in familie...asa, neasteptat....

asa ca am intrat in priza...e mama...dar habar n-are nik...tre s-o invat cum e cu tehnologia din casa....desi i-am aratat de 10 ori cum se deschide tv...tot nu stie....ce sa mai zic de plita..sau microunde?

asta e...scriu pe hartie ca la clasa 1...am sa rog vecinele mele, mamici, sa fie putin pe faza...ioi...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

DOAMNEEEEEEEEEEEEEEE!

NU POT SA CRED!!!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Loredana multumim.
Dar de ce pana lunea viitoare? sotul tau lucreaza in weekend si are numa 1 zi libera? Offf , te inteleg...al meu weekendu asta s-a mutat cu birourile si a mers la serviciu si sambata (vro 12 ore !!!) si duminica (numa vro 3-4 ore)....in weekendu viitor pleaca in Grecia.....abia astept weekendul 21-22 mai sa pot sa fiu si eu cu el!

de Yannis

Asta cu serviciul e naspa.
Practic tu il cresti mai mult singura pe Yannis. Asta e, sunt si sacrificii...sau ....mai funny, cineva trebuie sa mai si munceasca
Zi merci ca macar unul din voi doi sta cu copilul....noi amandoi stam f putin cu el. Prea putin.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

A propos de cine munceste si cine sta cu copilul. Stii, Yannis e fascinat si iremediabil indragostit de taica-su! cum vine ta-su, daca e la el in brate si vin si io ma impinge, fratilor da ma impinge intr-un hal si cu o atitudine d-aia de "bes d'aici ma zdreanta!" ta-su rade, zice ca nu e popsibil asa ceva, se amuza si le tot arata si altora cum ma impinge Yannis.
La ta-su nu plange la baie
la ta-su sta cuminte in brate
pe ta-su il imbratiseaza cu foc
pe ta-su nu se supara niciodata indiferent daca uneori e mai dur cu el. Eu daca-l cert pe Yannis ptr ceva, apoi e suparat pe mine de nici nu vrea sa ma vada. In Noaptea de Inviere de exemplu ma impingea departe de el fara nici macar sa se uite la mine din cauza ca eu l-am trezit si imbracat sa il iau la Inviere cand el adormise...

So....la ce folos ca mai mult eu stau cu el? Eu il spal, imbrac, ingrijesc, gatesc, hranesc, fac ordine de 1000 de ori in urma lui, il las sa se joace cu ce ii place fara sa tip la el ca nu e voie (cum faice taica-su)....etc, etc?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

dece...nashpa cu inmormantarea....felicitari cu kg date jos(sper sa scazi din tot sufletul sub 61.) ...si iar nashpa..cu tanti...Sa dea Domnul sa fie totul bine!
felicitari de maturitatea de care dai dovada in legatura cu exa

alex...multumim de cinste! si un copil la fel de cuminte ca si pana acum. si sa iti dea tie mai multe hug-uri...

fetele...ana...blue ...mortale si voi...oricum is tari povestile despre fostele... so-acra o suna tot pe fosta, sa il verifice pe al meu...cu toate ca noi eram impreuna...

si ca sa ma laud si eu....cu o zi inainte de 2 saptamani de dieta am slabit 3,7 kg si 4,7 kg din 22.04...deci se poate .m-am speriat ca ptr 2 zile nu am dat nimic jos...apoi nu m-am cantarit o zi...si surpriza -500 gr.
va pup...plec sa fac o uspica de fasole verde...

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Alexutza,da,sotul meu lucreaza 6 zile pe saptamana si ziua libera e luni,si in zilele lucratoare pleaca la 10 dimineata de acasa,pe la 3 jumate vine in pauza,la 5 se intoarce la serviciu si vine acasa la miezul noptiiAsta e gastronomia,ce sa-i faci...Tare as vrea sa se reprofileze,dar nu stiu,zau,ca e prea pasionat de cratiti,mi-e greu sa cred ca ar renunta vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Alexutza sarumana de cinste... felicitari pt prima maselutza. Ce bine ca nu il chinuie. Doamne ajuta sa iasa toate asa usor.

Sorina ai pregatit adidasii?... sa vezi alergatura de acum. Bravo Iris. Ati fost la dr?
Simply asteptam si noi sa vedem poze cu frumoasa mica
Alexutza, Loredana multe pt voi.
Dece felicitari pt kg in minus... ce bine e cand incep sa se vada rezultatele dietei. Da-i inainte ca e de bine. Drum bun si la dus si la intors...
Alicredo wooow super rezultate ai in 2 saptamani. Bravo... tine-o tot asa...

Ca tot vorbiti despre slabit... duminica la botez m-am imbracat cu o rochitza pe care am cumparat-o prin noiembrie anul trecut. Nu m-a dus capul sa o probez sapt asta, sa vad daca mai imi vine si in ziua botezului, statea ca pe gard pe mine. Mi-am dat seama ca am slabit foarte mult cu pneumonia mea, ceea ce pentru mine nu e chiar ok. Eu am mai zis... sunt slaba de fel, acum am vreo 51-52kg (cum am avut inainte sa raman insarcinata). Problema mea e burta. Am slabit de peste tot, dar ramasesem cu un mare strat de grasime in fatza. Nu exagerez aveam burta de gravida in 5 luni si mai sus imi numaram coastele. O sa va pun poze candva ... cum aratam acum 2 saptamani... si cum sunt acum, ca incep sa arat si eu cat de cat normal.

Offf... s-a trezit...cred

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Raportez inca 2 cucuie pe ziua de azi... deci e din cale afara de nazdravan. Si Mara a crescut in aceeasi casa, dar parca nu a stat tot timpul bushita asa...

Mamica fericita de Mara si de David

Dau si eu "buna ziua" inspre amiaza...

Nyny sorry pt cucuie. Stiu cum e! Si Kiti parca e un iepure in pat. Si desi a tot incercat, tablia de la pat nu se da la o parte.

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/104-set-alice-albastru-marin.html" target="_blank">Seturile Alice albastru marin, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/105-set-alice-roz.html" target="_blank">roz degrade, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/106-set-alice-bleu.html" target="_blank">bleu degrade si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/107-set-ela.html" target="_blank">Set "Ela"

Magazinul meu

Mergi la inceput