Blender super meserias!! :). De care???
Raspunsuri - Pagina 3
Tzuni spune:
Denizel, cat ai dat pe el? Ma intetereseaza si pe mine...
multu
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
denizel spune:
Tzuniii, nu te-am mai vazut de-o mie de secole!!!!! :) Ma bucur sa te revad!
Mai, a costat 2500 de lei :D. E de 5 ori mai scump decat tot robotul Braun pe care l-am avut (niciodata nu mai cumpar 100 de chestii intr-una singura, nu-s de fapt nici una foarte buna), dar il ai mult timp.
Ocebine zicea mai sus ca ea il are de 11 ani si merge la fel ca in prima zi :).
Tzuni spune:
Denizel, multam de re-primire
2500? hmmmm.... tre' sa vand matza! sau daca vin in fiecare dimi la tine la usa cu 5 ron in mana sa ma lasi sa-mi fac laptele.... iti scoti banii in ceva timp!
Merci frumos, cred ca-mi comand si eu unul, ca-i musai!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
P&ANA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Denizel, unde (pe ce site) l-ai comandat? Multumesc. Gabi There is no way to happiness. Happines is the way. |
de aici :http://rawveganmall.ro/roboti-de-bucatarie
esti la rand dupa mine
denizel spune:
Gabi, sotul meu a comandat, nu stiu site-ul, dar daca vrei il intreb.
Blenderul nu are 7 ani garantie asa cum am spus aseara.
Scrie pe cutie ca are 7 ani, dar asta e valabil numai pt. UK. La noi are garantie 5 ani.
terishka spune:
Offf, deci asa bun e? Nimic-nimicut de rau?
Mai, trebuie sa ma prinda si pe mine febra asta a smoothie-urilor, pe care deocamdata nu le-am incercat, probabil atunci am sa ma dau de ceasul mortii sa ma fac de-un Vitamix
Eu fac la blenderul meu obisnuit, parca Braun, mai mult creme gen "branza" de migdale, caju, macadamia. Drept e ca au o consistenta mai... zgrunturoasa asa. Pana acum am reusit sa vrajesc numai juniorul cu branza de caju, fetita mea nu se prinde la nimic deocamdata. Tot la salamurile de le mai ia bunica-sa viseaza . Mai fac pateu de linte si eu si diverse supe-crema de legume, imi plac mult. Am incercat o singura data un smoothie cu ceva spanac dar au ramas bucatele mici de la frunzele de spanac si nu l-am putut bea, chiar daca era combinat cu fructe. La asta cred ca ar fi bun blenderul asta minune.
Gabrielama spune:
Denizel,
multumesc, stai linistita. Am gasit pe vreo 2 site-uri, dar spuneau ca are garantie 5 ani si credeam ca nu este cel potrivit, pentru ca al tau avea garantie 7 ani. Acum m-am lamurit!