Blender super meserias!! :). De care???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sa fiu sincera habar n-am de model...probabil acum e total invechit. Cind ma duc diseara acasa, ma uit pe el. Stiu ca atunci am cumparat modelul de baza (fara "super" "mega", etc).
Are doua "cani"...una pentru "uscate" (griu, zahar, condimente, nuci) si una "uda" pentru lichide (smoothies).

Totul iese EXTREM de fin...faina de migdale fac si eu pentru prajituri si iese mai fina ca cea cumparata.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aha, multumesc, Anamaria!!!
Uita-te totusi cum ii zice si treci pe aici cand ai timp :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Am doua : un blender de mana ,Philips Hr 1366 si un Turbi Twin http://www.shopmania.ro/magazin~online-394_aparate-diverse~produs-turbi-twin-robotul-de-bucatarie-al-maestrului-bucatar-tony~p-8731569.html .
Pe acesta din urma l-am folosit la maxim de cand il am si sunt tare multumita de el! Iata si prezentarea :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

noi folosim un blender Philips de 600W si sunt f multumita de el pt ca isi face treaba repede

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Eu am un Braun hand blender: http://www.braun.com/global/household/food-preparation/multiquick-hand-blenders/multiquick-5.html
de care sunt incantata dar sincera sa fiu acuma imi cam face cu ochiul cel cordless...

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Eu am Vitamix...de vreo 11 ani si inca merge la fel de bine ca in prima zi.

Oh, l-am vazut la Costco, era o tanti cu microfon care facea o prezentare, pacat ca n-am stiut de el mai inainte, mi-am cumparat un Cuisinart.

Oana_B

I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Denizel, daca te hotarasti pentru Vitamix si dai si banii pe el:) ne spui si noua te rog cum e, daca e dramatic diferit de robotul obisnuit?

Am o prietena cu care tot incercam tot felul de retete raw si ma innebuneste cu Vitamixul, ca e cel mai bun, stie ea... mie mi se pare totusi mult prea scump fata de un blender obisnuit de putere mai mare. Chiar sunt curioasa daca merita; si cum noi nu avem bani sa ne lamurim odata, ma gandeam poate ma lamuresc pe banii altcuiva:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Braun, il am de 7 ani si l-am folosit si de 3 ori pe zi, macina f bine

Mergi la inceput

terishka, l-am comandat duminica, ieri ni l-au adus.
Are garantie 7 ani (Braunul nici n-a trait atata saracu' ) si e fabricat in USA).
Am cumparat doar vasul Wet Blade, nu si pe cel Dry Blade - cel pt. macinat boabe uscate.
Se pot macina boabe uscate si cu Wet Blade, numai ca nu iese o pudra la fel de fina ca la Dry Blade.

N-am facut cu el decat o limonada cu ghimbir, un pate de linte si un lapte de caju, dar mi-a fost suficient sa vad ca asta e blenderul pe care mi-l doream
Nu se compara cu ce am avut!!

Hai sa-ti zic de ce am avut eu nevoie de blenderul asta, ca sa vezi daca te-ar interesa si pe tine.

1. Baietelului meu nu ii e foame dimineata, mananca abia dupa vreo 2 ore de la trezire.
Se trezeste la 6,30 si il apuca foamea pe la 8,30, fix la mijlocul primei ore...
Asa ca trebuie ca dimineata sa prepar ceva hranitor care sa poate fi cu usurinta inghitit inainte de a pleca la scoala.
Faceam fel de fel de smoothies cu fructe + nuci/seminte + cereale, numai ca erau greu de inghitit .
Ca sa fac o comparatie cu un material textil, aveau o consistenta de panza de sac .
Blenderul pe care il aveam nu reusea sa faca un smoothie smooth :), facea un soi de terci in care se simteau grauncioare mici de seminte, fructe, cereale.

A, din cauza ca lamele vechiului blender lucrau cateva minute, compozitia se incalzea, alta chestie nedorita atunci cand vrei sa prepari ceva raw.
La Vitamix laptele caju a fost gata in vreo 30 de secunde.

2. Eu nu folosesc strecurare atunci cand prepar lapte vegetal si voiam un blender care sa-l faca foarte fin, chiar daca nu e strecurat.
Vitamixul asa il face.

3. Sunt fel de fel de retete culinare in care ai nevoie de un blender bun.

A, Vitamixul a venit si cu 2 colectii de retete foarte, foarte faine.

Maine dimineata fac smoothie din afine, mere, caju, floarea soarelui si quinoa incoltit, o sa intru sa-ti spun daca a iesit la fel de fin ca laptele de caju facut azi.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun alta chestie foarte interesanta la Vitamix. Poti gati in vasul respectiv!
IN 4-6 minute ai facut o supa sau un sos. Ieeee!~!!! :))
Din cauza ca lamele se invart cu viteza mare, continutul se incalzeste foarte tare.
Uite ce scrie intr-o reteta: blend for 4-5 minutes or until heavy steam escapes from the vented lid.
Arunci in vas niste broccoli, ceapa, lapte vegetal si condimente si papi supa in mai putin de 10 minute.

Mergi la inceput