Blender super meserias!! :). De care???

Blender super meserias!! :). De care??? | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Salutare!

In dimineata asta si-a dat obstescul sfarsit robotul meu de bucatarie . E un Braun parca. Sau Bosch. Nici nu mai stiu...
Am fost destul de multumita de el, era loc de mai bine.

Acuma nu mai vreau robot, vreau doar un blender super extra mega tare care sa macine bine-bine-bine orice si cu care sa pot face laptii mei vegetali si tot felul de smoothies si paste care imi trec prin cap.

Voi ce blendere aveti?

Am vazut pe site-ul Ligiei Pop ca foloseste un Vitamix.
Il stiti, il aveti, sunteti multumiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Recomand cu caldura Braun.

Mami, Ana si Iris

fishing4ever.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cica www.pentrugatit.ro/index.php?productID=4067&discuss=yes" target="_blank">blender-ul asta de la Kenwood e ff bun
astia de la Bilancia, care au echipamente horeca, au showroom in Corbeanca. si... au si produse second hand - dar nu din cele folosite la maxim. ci de astea, folosite la demonstratii, cateva luni, etc. as da o fuga pana acolo.. cine stie ce instrument "super meserias" gasesti.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

uite asa mi s-au facut ochii cand am dat de Vitamix pe google ... la doar 2500 ron ... da ce face nene la pretul asta ? il mai are cineva in afara de Ligia Pop?

Denizel, cel mai important la un blender e puterea lui si tara de fabricatie ... in functie de ce faci la el conteaza celelalte detalii :
-capacitatea
-din ce este fabricat bolul(plastic/metal)
-din ce este fabricat corpul(plastic/metal)
-lamelele(fixe sau detasabile),(inox/metal)
-functie puls
-picioruse cu cauciuc antiderapante
-sistem de siguranta
-functie de spart gheata
.
.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Zepter. Face bine ce face , iar piesele "de rezistenta" sunt metalice.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Rufus, eu nu mai sunt asa multumita de Zepter. Tu de cand il ai?

Eu am folosit unul ocazional pana la prima diversificare, cand am inceput sa il folosesc zilnic si dupa 1.5 ani s-a rupt axul de la cutie..nu stiu cum se cheama. Urmatorul m-a tinut doar 1 an si acum astept de vreo 3 luni sa primeasca vasul cu pricina.

Blenderul e foarte ok intradevar, are aproape 10 ani de folosire, dar vasul mic....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Am avut un Braun de 700 W, nu mai vreau de 700W, e prea slab pentru ce-mi trebuie mie.
Eu vreau sa-mi macine extrem de fin migdale, nuci, cereale incoltite si orice ar putea sa deranjeze intr-un smoothie sau lapte vegetal pe sclifositul de fiu-mio. Si pe mine .
Laptele vegetal se strecoara, dar eu nu vreau sa-l strecor, deci imi trebuie blender care sa-mi faca o crema extrem de fina.

E drept, Braun-ul (la pretul pe care l-am vazut acum in catalog) e de 5 ori mai ieftin decat Vitamix .
Dar durata vietii Braunului nostru a fost cat garantia Vitamixului (5 ani adica :D).
Nu spun ca o sa pastram Vitamixul 25 de ani, dar 5 ani de viata pentru un aparat electrocasnic mi se pare putin.

Multumesc mult pentru sugestii , incep cautarile si va anunt apoi ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Rufus, eu nu mai sunt asa multumita de Zepter. Tu de cand il ai?

Eu am folosit unul ocazional pana la prima diversificare, cand am inceput sa il folosesc zilnic si dupa 1.5 ani s-a rupt axul de la cutie..nu stiu cum se cheama. Urmatorul m-a tinut doar 1 an si acum astept de vreo 3 luni sa primeasca vasul cu pricina.

Blenderul e foarte ok intradevar, are aproape 10 ani de folosire, dar vasul mic....

De 4 ani. Dar nu-l folosim zilnic...am trecut de diversificari...
Pentru perioada aia am folosit (la greu) unul spaniol, nu mai stiu cum ii zicea, care s-a stricat (iremediabil) fix cand am terminat si noi cu retetele "speciale".
Am ales Zepter tocmai in speranta ca nu mai patesc accidente de angrenaje.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

denizel, pentru lapte vegetal poti cumpara un aparat din asta
http://www.soymilkquick.com/soyquicksoymilkmaker930p.php
http://cottoalvapore.blogspot.com/2008/01/macchina-per-fare-il-latte-vegetale.html

poti face si lapte de migdale, orez, ovaz etc cu el, nu doar de soia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu am Vitamix...de vreo 11 ani si inca merge la fel de bine ca in prima zi. Nu am schimbat niciodata piesele, nu s-au tocit cutitele.
Ce imi place cel mai mult este ca imi face faina din graunte.
L-am cumparat inainte sa nasc pe Alex, mai mult pentru baby food (poate face si supa usor incalzita) dar pe parcus mi-am dat seama ca are potential mai mare.

Face si zahar pudra (eu aici gasesc zahar pudra doar cu cornstarch deja bagat si eu nu agreez de fel cornstarch in mincare si prajituri).

Cel mai mult il folosim vara la "inghetata"...bag fructele intregi, cuburi de gheata, un strop de miere si pulverizezi...iese EXACT o inghetata usor topita!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

11 ani si e ca-n prima zi?? Wow!! Faina treaba!!
Anamaria, ce model ai?

Dar spune-mi, te rog: iese intr-adevar o pasta extrem de fina atunci cand mixezi alimente mai tari impreuna cu lichid? (gen miez de nuca + apa, sa zicem). Nu se mai simte nimic solid - chiar daca bucatele minuscule - in lichidul care rezulta?

Alina, multumesc!
Mama are aparatul ala. Mie nu imi trebuie numai pentru lapte, iar laptele de nuci si seminte il fac crud, nu incalzesc nimic.

Mergi la inceput