Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Am avut ceva de recuperat, nu gluma!
Am vazut ca ni s-au alaturat 4 gravidute noi de cand nu mai citisem eu, asa ca BUN VENIT SI SARCINA USOARA1
Felicitari mamicilor ce si-au vazut sambureii la eco...eu am fost la 5 saptamani cand am vazut ca era sacul bine pozitionat, si ma mai duc la 9 saptamani...sau 10. Dr a zis peste o luna, deci ar fi undeva pe 20 mai, dar astept sa vad daca imi sunt gata analizele pana atunci. Oricum, luna asta sigur il vad si eu pe bebe meu.
Ralu_tweekendul viitor ne sarbatorim amandoua, dupa cum vad. Stefanul meu fac sambata viitoare 4 ani.
In rest...noi suntem acasa...va dati seama ce inseamna sa tii un copil acasa 14 zile? CRUNT! Asa ca azi am avut program de cantat, de jucat pe calculator, de uitat la desene, si acum dupa ce scriu mesajul ne apucam de un puzzle de 100 de piese.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, cu toata bunavointa, nu cred ca pot recupera din urma, desi mai incerc. Am prins o frantura din discutiile in contradictoriu, nu vreau sa le redeschid sau sa pun paie pe foc, ci sa va spun ce am vazut la fetele mele: copiii mici (sub 1 an) nu urla niciodata ca sa ne supere pe noi sau sa ne faca in ciuda, ci intotdeauna au o nevoie pe care de multe ori numai mama o poate satisface. Si asta inseamna pampers, san, alintat, luat in brate, frica, frig, cald, somn, durere de burtica, dorinta de a vedea lumea de sus, nevoia de a ne simti aproape si calme.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

ah ambramburiko ,as scrie eu mai des ,dar stau prost cu timpul.si sincer nici pana acum nu v-am invatat pe toate ,cu toate ca va citesc de ceva vreme .unde mai pui ca apar noi mamici si devin total confuza .as vrea sa va multumesc la fiecare in parte pt urari ,dar ar trebui sa va notez mai intai pe o hartie !ma simt bine sa vad ,ca tunci cand scriu si eu 2 randuri cineva inca isi mai amiteste de mine !oricum pe cele mai active dintre voi va tin minte !
succes mamicilor ce asteapta sa faca ecografiile si sarcina usoara in continuare tuturor!raman pe aproape !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

albert - ia notite atunci . Ai timp 6 luni de-acu' incolo sa ne inveti pe nume.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, noi nu facem camera separata pentru bebe, stam in 2 camere si deja sufrageria este impartita intre fete si birourile noastre. O sa schimbam patul Sabinei cu unele suprapuse, iar in cel de bebe al Larisei se va instala noul ocupant . La mare avem 3 camere, toti copiii vor imparti o camera micuta.

Bella, eu la prima sarcina am avut o femeie-doctor care a fost perfecta, am nascut natural la stat si cu perineul intact, fara intepaturi, perfuzii, medicamente, epiziotomie & stuff. In travaliu (vineri noaptea) mi-a pus comprese fierbinti pe perineu si ulei de cocos, ca sa nu ma rup, nici o moasa nu ar fi facut asta. Din pacate, la a 2-a sarcina, deja se integrase in sistem , a se citi ca a crescut exponential numarul de cezariene, iar nasterile naturale erau doar cu inducere, ca sa nu fie deranjata in weekend sau noaptea.

ManiBani, voi mergeti la Bambi? Cand am cautat eu, stiu ca cereau 400 Euro lunar si nici asa nu erau locuri la grupa mica, sa mai spuna cineva ca e criza...

Am vazut ca va plangeti ca dorm copiii la eco. Eu cand voiam sa le vad facand figuri, mancam niste ciocolata cu 10-15 minute inainte .

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

ca tot e vb de absente ...

dana.n - cum mai esti? Tot asa rau sau ti-a mai trecut? Poate mai vii si pe-aici la o vorba, doua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

albert - ia notite atunci . Ai timp 6 luni de-acu' incolo sa ne inveti pe nume.

De ce 6 luni, eu sper sa ne mutam impreuna la scutece cu bine si o sa mai avem timp .

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Citind si eu una-alta pe net iata ca am aflat ca azi e Sfanta Irina.

Asa ca, irina (miereamara), la multi ani de ziua numelui!! Aceleasi urari si pt. alte Irine din grupul nostru, daca mai sunt.

Mergi la inceput

Pana atunci are timp sa ne invete, n-a zis nimeni ca ne despartim. Dupa 6 luni punem note mici, daca nu ne stie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
ManiBani, voi mergeti la Bambi? Cand am cautat eu, stiu ca cereau 400 Euro lunar si nici asa nu erau locuri la grupa mica, sa mai spuna cineva ca e criza...

Inca nu merge, ca suntem mici. Vreau sa-l dau din sept. Sapt. viitoare sper sa ajungem sa mai facem o vizita si sa-l si inscriem. o sa meraga la grupa de pitici. Ptr. inceput la 4 ore si in functie de cum se acomodeaza o sa mearga la program prelungit. La 4 ore cu pranz, 290euro, la program prelungit pana la 18, 380euro, pana la 19 390 euro, fara alte optionale.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput