Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, numai vesti bune aduceti de la eco, Doamne ajuta sa avem numai bebei sanatosi la Odiseea asta! Felicitari pt maricei

Abramburika, vezi, mami, ca nu ai de ce sa-ti faci griji! O sa fie totul bine cu bebe mic

Eu aseara m-am laudat degeaba ca mananc dupa ce culc copilul, aiurea, am adormit si eu nemancata odata cu copilul Si faza e ca am asa o greata tot timpul de nu prea pot sa mananc nimic

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Felicitari si de la mine pt bebeii mai miscareti sau mai somnorosi Roxana, Firicel, Brambu si Albertje!!! Cresc toti frumos si asta e cel mai important!

Mada, ce zgarciti sunt francezii tai cu echo si ce cumintica astepti tu! un pupic de incurajare cu asteptarea

La mine au aparut de cateva zile niste dureri de spate in partea dreapta. O fi de la schimbarea centrului de greutate... Ma asteptam sa apara eventuale dureri prin trimestrul 3, dar nu acuma.

12 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

Felicitari si de la mine pt bebeii mai miscareti sau mai somnorosi Roxana, Firicel, Brambu si Albertje!!! Cresc toti frumos si asta e cel mai important!

multumesc!

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anna, bianca - multumesc!!

albert - felicitari si tie!! Scrie si tu mai des, ca te dadeam disparuta .

AM trecut eu noile burtici pe lista.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77
Mada, ce zgarciti sunt francezii tai cu echo si ce cumintica astepti tu! un pupic de incurajare cu asteptarea

12 +
www.psychosomatics.be

Bianca esti o draguta!

Albert felicitari pentru vestile bune de la eco!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Brambu, Albert, felicitari ptr. rezultatele bune. Sa o tinem tot asa

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

firicel din pacate la noi nu exista masuta aia de infasat...ar fii fost draguta.
acum ma gandesc daca in loc de canapea sa iau patul din acceasi gama. oricum o sa ma duc in mag sa vad ce si cum.

mai au ei o canapea/pat din fier forjat foarte draguta da nu o mai gasesc pe site.

oricum pana in iunie/iulie mai am timp sa ma gandesc

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu la prima sarcina nu am cumparat nimic pana in ultimul semestru, asteptam mai intai sa zugraveasca tati camera lui bebe si apoi sa incepem decorarea. Acum deja am majoritatea lucrurilor pt bebe 2, asa ca nu prea am ce mari cumparaturi sa fac, doar carucior imi trebuie. Si daca o sa fie cu noroc si o sa fie fetita...o sa ma infig in hainite

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor.

Bun venit noilor burtici Loredana, Matza2 si Mikiduta.

Felicitari pentru vestile bune de la eco Firicel, baby_r, abramburika si Albertje.

Vin si eu cu vesti bune de la ecografia de ieri, taziu dar aseara eram prea obosita sa mai intru iar la serviciu am avut o zi foarte incarcata. Bebe este bine, ii bate inimioara si se misca de zor, nu au mai aparut hematoame, asa ca totul e ok.
La 8 saptamni si 3 zile bebe are 2.26 cm, adica dimensiunea pt 9 saptamani a zis doctorita.
Sanatos sa fie si sa creasca, asta vrem.

O zi cat mai buna tuturor.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mihaela - multumesc, asemenea, pt. felicitari.

many - de 2 ori, stii tu de ce .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput