Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

cu ce crema te-ai dat pe operatie burtocika?

mama de Carol (29.12.2008) si 29+ cu Patrick
blog

Parca BANEOCIN ? Sau ceva cu IOD ... Dar nu mai sunt sigura ... nu ustura, oricum.

Irina (2006) si 26+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy
... la aproape 30 saptamani de sarcina o sa ma urca in 3 avioane, pret de 16h, sa ma duc la Sibiu.

Bun gasit si azi pasarele vesele! Vad ca primavara va indeamna la ciripeli, cred ca iar completati un capitol pe zi, hihihi

Krissy draga, sa verifici te rog la companiile cu care pleci daca te lasa sa zbori cu aceasta varsta a sarcinii, inclusiv cat vei avea cand te intorci. Vezi ca unele iti cer scrisoare de la medic in care spune cate saptamani ai si ca nu e nici un pericol sa zbori. Eu la intoarcerea de acum 2 saptamani am facut 25 de ore pe drum si mi-a fost greu desi aveam doar 25 de saptamani. Sa iti iei frumos crema de desumflat picioare in gentuta si papuci de stat in avioane. Iti doresc de pe-acum zboruri line fara intarzieri, pupicei!

Ramona, m-ai amuzat cu gandurile tale, rabufnirile astea sunt normale cand suntem implicate in munca noastra. Hai sa iti spun ca poate fi si mai rau, cum e cazul meu. Eu am renuntat la cariera ca sa vin aici cu sotul, in conditiile in care jobul meu era mult mai bun din toate punctele de vedere, aveam o pozitie super, un colectiv minunat, un salariu mare chiar si pt Bucuresti. Dar uite ca am plecat si sunt casnica. Asta pt ca am vrut sa nu nasc in Ro, sa ii dau copilului meu un start bun si mai multe posibilitati in viata decat am avut eu. Si pt ca a copilari langa parinti inseamna implicare din partea lor mai mult decat a 10 bone in Bucuresti, m-ar fi durut sa il las cu straini/bunici si eu sa-mi iau poseta si sa plec la job. Si nu vreau sa pierd nimic din evolutia lui in primii anisori. Mai tarziu poate-mi va pune interzis pe usa de la camera lui, de ce sa nu ma bucur acum de gingasia lui, acum cand are asa multa nevoie de mine?
Imi va fi f greu sa reiau cariera dupa ce ne intoarcem in tara, iar ca timp asta inseamna mai mult decat un concediu normal de crestere copil cum e la tine si la alte fete, deci deprofesionalizare dura. Insa o pot lua si de la capat daca e nevoie, nu imi e frica de provocari, si imi voi reveni mai cu spor stiind ca acasa am un sufletel pt care sunt totul pe lume. Eu si sotul am crescut in medii in care familia reprezinta totul, ei te iubesc si sustin neconditionat, sunt singurii in care merita sa investesti. In rest toate sunt trecatoare...

Voi avea un cavaler !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

ne-am intors de la echo ....toate bune si frumoase ,zanica mea are 1005 gr +-109 gr....abia a reusit sa ii faca o poza la fatza ,asa dintr-o parte...este rusinoasa tare
si surpriza col de 30 mm orificiul intern inchis ,eu ce D-zeu sa mai cred ?......ca in 2 sapt de inchidea ?.....ma indoiesc.
dr.ff mirata...wow inchis !!??!!
dar asta nu inseamna ca am scapat de "condamnare"

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Hello ,

ne-am intors de la echo ....toate bune si frumoase ,zanica mea are 1005 gr +-109 gr....abia a reusit sa ii faca o poza la fatza ,asa dintr-o parte...este rusinoasa tare
si surpriza col de 30 mm orificiul intern inchis ,eu ce D-zeu sa mai cred ?......ca in 2 sapt de inchidea ?.....ma indoiesc.

25 + Arianna-Maria

super veste !!! ai grija in continuare !! ce creste bubulina
babyblue te pap toate , ai grija !!! s-ar putea la inceput sa iti placa , dar vin cu un facalet mareeee, dublu cat tine si sa vezi atunci uite eu am un motto in : viata bate filmul ! intotdeauna timpul mi-a demonstrat ca nimic nu este intamplator, totul se intampla cand si caum trebuie ! este bine sa fim si umpic egoisi, si sa vrem mai mult, sa nu fim multumiti ( asta este omul ) dar mereu lucrurile se vor derula cum sunt scrise, si orice lucru ramas inceput ii vine timpul sa il continui ..eu sunt f convinsa ca bebe Iustin o sa iti dea o multime de satisfacii, de multumiri, de impliniri, o sa te faca atat de mandra ca esti mamica lui si ca o sa fie un pui de om sanatos si mancacios ce o sa creasca ca la carte si pe langa asta va veni continuarea profesionala, oricum toata viata invatatm si vrem sa aprofundam!
te si vb noi ...maine dupa amiaza sunt prin zona la tine si daca vrei( sau nu, ca nu-i pe vrute )iti fac cunostiinta cu facaletul ( plec la socrela si il iau cu mine )

24+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Ilida, sarut-mana de sfaturi - am verificat cu companiile aeriene si cu doctorul meu inainte de decizie, si intentionat am luat traseele cele mai scurte, si la dus si la intors. Pare impulsiva decizia, ca azi m-am hotarat subit si final sa cumpar biletele, dar "coc" eu de o vreme ideea. Mai am si saptamana viitoare control la obstreticianul meu, sa ma mai asigure inca o data ca e OK, si imi va da si o hartie pt "good to fly". Mai ramane numa' sa-mi ajute D-zeu sa ma simt bine ca si pana acum, si sa decurga zborul usor si cu bine. In paranteza fie spus, o duc si pe Sophia la bunici, eu ma intorc dupa o saptamana la serviciu si renovari acasa, sa pregatim terenul pentru "baby brother". Mama va veni inapoi cu fetita la mijlocul lui iulie, cand se apropie marele "eveniment". Imi vor trebui insa trei picioare de care sa fiu tinuta si ajutata sa imping, ca vreau ca sotul, sora si mama sa asiste la nastere.

Bravo Arianna, frumoasa surpriza la eco!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Arianna felicitari!
Deci m+au luat niste arsuri de zici ca imi ia gatul foc
Uffff!!!

29+

Mergi la inceput

Multumesc dragelor ...pe toate fara exceptie.

si eu am arsuri

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Hello ,

25 + Arianna-Maria

Tu esti sigura ca a fost deschis....
Fara contractii....oare se poate deschide asa, din senin?
Cred ca nici efort nu faceai, nu?
Auzi, dar voi cresteti , nu va incurcati

24+cu si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Tu esti sigura ca a fost deschis....
Fara contractii....oare se poate deschide asa, din senin?
Cred ca nici efort nu faceai, nu?
Auzi, dar voi cresteti , nu va incurcati

24+cu si

Dap.....stiam de la morfologia facuta de Pop....apoi am mai avut 2 confirmari .
da crestem.....cu cine sa semene ?...seamana cu mine...grasa si frumoasa

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

super vesti arianna!!! ma bucur enorm pt tine.

la mine bebe, azi la eco, avea 760g+- 100 g si corespundea varstei, nu era mai mare.sper sa nu ramana in urma. mi se pare mic fata de al tau, arianna. noi avem aceeasi varsta de sarcina.
sta cu capul fix in col.

alexia, te astept cu drag maine si cu o cafea aburinda! il aduci si pe ronika,nu?

ilida, imi place ambitia ta, precum si felul cum gandesti.

poate, dupa ce nasc, bebe o sa mi modifice modul de a gandi.:) in bine.

va admir pe toate care aveti realmente calitatea de MAMA. eu, desi mi-am dorit enorm acest copil si l doresc in continuare enorm, am dubii dc o sa fiu o mama buna. mi se pare ca am accese de egoism, de ambitii personale, care poate vor leza exact legatura mama-copil.
nu ma sperie ideea ca n o sa am grija de el, sigur ii voi lua tot ce i trebuie etc,ma sperie sa nu cumva sa NU am suficienta daruire si dedicatie emotionala si spirit de sacrificiu pt copilas.

poate dupa ce nasc si mai creste,o sa reusesc sa le impac pe toate, intr-un mod demn.

florina, tu stii ca si eu ma gandesc mai mult la educatia lui,decat la suzetele de la inceput,ma gandesc la cum sa fac sa pot sa l educ bine...sa i insuflu anumite chestii, sa l ajut sa devina un "barbat adevarat".:)))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput