Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Mai Babyblue, fata draga, tu ce-ai, ai picat in freza ??? Ce fel de idei sunt astea ? Hai ca le inteleg pe-alea ca te plafonezi, ca iti ratezi cariera (mai ales ca in mare parte sunt adevarate ) dar cu bietul sotul tau ce ai ???

Daca omul este "de calitate" (cum zicea bunica mea) si presupun ca este, ca doar de-aia te-ai maritat cu el, nu se uita la aiureli de-astea, ca te-ai ingrasat, ca arati nu stiu cum etc. ! Ce, el de-aia te-a luat, ca arati ca o manechinuita sau ca esti fata desteapta si esti jumatatea lui ? Cand el o sa ajunga chel si cu burta tu ce-o sa faci, o sa fugi dupa altul ?

Chestia cu cariera este o problema reala, dar nu insurmontabila, mai ales daca ai cabinetul tau. Mie mi-a fost intra-devar foarte greu sa ma intorc la servici dupa 2 ani, mi-am gasit postul ocupat si a trebuit sa ma lupt ca sa-mi recapat locul si pozitia (nu ca m-ar fi dat afara, dar sefii si echipa se schimbasera si a trebuit sa muncesc din nou ca sa ma afirm). Si crede-ma ca nu e usor sa muncesti si sa fi cu capul la job cand ai un pitic acasa care-ti solicita toata energia si atentia ! Si acum plec iar si probabil peste 2 ani voi avea aceeasi problema ... Asta e, atunci cand ai copii prioritatile se schimba, dar asta nu inseamna ca nu te vei putea ocupa si de tine ! Doar ca va trebui sa-ti reorganizezi viata si sa-ti redistribui timpul liber astfel incat sa-ti ajunga pt toate.

Hai, capul sus, o sa treaca toate si va fi bine !!!

Irina (2006) si 26+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

in ce freza sa mai pic, ca n-am decat una, o coama nepieptanata de femeie care sta la pat.;))

da, pai mi-am mai revenit acum. (oare?)
sunt geloasa pe sotz pt ca e la rampa acum, in locul meu, mi-a preluat pacientii de la cabinet si asta ma seaca la culme (absurd, stiu), mi-a prezentat niste proiecte, a preluat niste discutii cu niste persoane de care EU ma ocupam...si cand vine seara si mi pov cu ochii stralucitori, ma oftic. in loc sa ma bucur ca trage pt noi.
dar cand ii vad pe fazta satisfactia pt reusite si ma uit la mine, ma enervez la culme. as lua-o la picior dar cand aud ca e colul asta tot mai scurt, parca e un complot.

manechina n am fost niciodata, ca s mica de inaltime si n-am talente din astea. dar orisicat, parca eram mai draguta inainte.

motivul crizei:
in wk acum este un congres, la care eu am 4 prezentari de sustinut, de cate o ora, mai bine zis e un curs post univeristar acreditat de minister, pt care am luptat enorm sa fiu lector. si toti din familie vor ca EU sa nu ma duc si sa mi sustina sotul prezentarile.
si NU VREAU! si dc le zic acum cum mi-a gasit asta colul, adica mai scurt, mai rau imi sar in cap.
nu e destul ca-l vad cum vine seara satisfacut, sa mi mai tina si prezentarile muncite de mine, in locul meu??

si nu e vorba ca suntem la concurenta sau ca sunt geloasa, desi sunt, e vb ca nu suport si ma oftic de mor, ca l vad seara cum lucreaza la prezentarile lui si e satisfacut si mi zice cand mai termina cata una: mai, o sa i sparg, ia uite ce fain am lucrat aici si aici...si eu stau in pijamale si ma gand ca prezentarile mele o sa le zica asa si el...cum o da domnul...si mi vine sa plang de nervi.

asa ca o sa ma duc.si mi bag picioarele in el de col de 26 de cm, ca poate sa ajunga si de 10/.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mai babyblue, dar chiar merita? Ia gandeste-te tu, daca sotul tau ar fi fost bolnav si consemnat la pat, tu ce ai fi facut? Nu tot asa, i-ai fi spus sa stea cumintel in casa si sa se faca bine, ca te duci sa sustii prezentarile lui? Ba chiar ai fi insistat sa stea acasa linistit, si cred ca te-ai fi simtit jignita daca el ar fi insistat sa nu te duci in locul lui.

Adicatelea, tu sau el, tot una, voi sunteti unul de acum si nu conteaza cine ce reusite are. Reusitele se transpun in conditii mai bune pentru FAMILIE.

Chiar merita efortul acesta, mai ales ca uite, na, ti-a iesit colul mai scurt?
_
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu dupa cezariana am fost incurajata sa ma spal ca la dus, doar sa nu ud operatia pe cat posibil - daca trece putina apa peste ea nu e problema, dar nu o chiar speli

oricum nu imi dadeam jos pansamentul, ca in primele 14 zile nu am putut sa ma uit la ea, abia dupa am avut acest curaj

dar m-am spalat si pe cap in spital, m-a ajutat sotul meu, si totul a fost bine

acuma fiind vara evident voi face dus, ca na... pute

lui nu i-am putut arata operatia decat dupa ce a trecut buba/crusta complet, sa fie piele. desi el abia astepta sa o vada

mie bagajul imi e gata, astazi imi iau vata si pampersi si gata. o sa pun fix atunci peria de dinti si pasta

si de data asta nu imi mai duc laptopul (nu am net portabil) imi duc tv ca au cablu in spital si poate e mai putin plictisitor (unde nasc eu nu e cu roming in asa ca intre alaptaturi te plicti rau de tot)

babyblue - e complet normal sa te simti oricum acuma, partea buna e ca toate sentimentele astea trec.

orice temere e normala, ca niciodata nu suntem total pregatiti sa avem copii, important e sa nu ne panicam si sa nu ne lasam coplesite. eu chiar daca am unul, nu mai am temerile de la carol, dar am temeri cum se vor intelege ei, cum e sa cresc 2, cum sa ii iubesc pe amandoi, ce face carol pana sunt eu in spital, cum sa fiu in forma dupa nastere pt amandoi, ...

gelozie nu prea am, ca acuma cum eu sunt in pat cum ajung acasa cristi dupa job trage si cu carol, si cu cumparaturi-ordine-curatenie-spalat haine si tot, superman sa fie si nu mai are cum sa aiba energie sa se uite dupa altele. daca se aseaza 5 minute adoarme instant. ba uneori cand as fi vrut eu chestii... interactive, se ruga frumos sa las pe data viitoare, ca e greu.

mama de Carol (29.12.2008) si 29+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dupa ce am nascut nici nu m-am mai gandit ca-s grasa, ca alaptez si ma dau cu crema (si doar asta faceam toata ziua), sincer nici nu stiu la ce ma gandeam, ca nu-mi aduc aminte nimic din primele doua luni. Dar dupa aia m-a busit un pui de depresie, si nu gandindu-ma la mine, cum zicea si Cristina, eu pun familia pe primul loc, ci cu gandul la copil. Innebuneam incet la gandul ca i s-ar putea intampla ceva, ca s-ar putea imbolnavi, pe strada ma gandeam ca ar putea avea loc tot felul de accidente. Urat tare!

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

eu nu-s geloasa pe sot si nu ma gandesc ca s-ar uita dupa altele, asa-i si felul meu si suntem si de foarte mult impreuna. Pur si simplu mi-e greu sa suport atatea kg in plus, osatura mea subtire se resimte. Dar...m-am tuns, am fost la un tratament, mi-au mai venit niste hainute de gravi dar frumusele si ma simt mai bine.

Soacra-mea mi-a facut cadou o camasa de alaptat, laudabil gest, dar ce-o fi fost in mintea ei de mi-a luat camasa groasa?! Eu ce sa fac acum cu ea?

Sa va spun de Stokke, ma duc la un magazin, cred ca Miniprix, cand avea Eva vreo 6 luni, chitita sa cumpar un carucior usor, il vazusem pe net, era vrea 250 de lei. Cat se duce vanzatoarea sa aduca caruciorul, imi pica ochii pe un Stokke, vad pretul si mintea mea taie un zero, asa ca sunt incantata, 350 de lei, numai bun. Vine vanzatoarea si o pun sa mi-l arate, Nu-mi venea sa cred ce noroc pe capul meu, OZN curat la asa pret. Bineinteles ca m-am dezumflat total cand am vazut ca lumea eticheta cu pretul

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Buna fetele si imi pare tare bine ca v-am regasit la fel de vorbarete,asa cum v-am lasat in urma cu ceva timp.!
Babyblue, nu te stresa in ce priveste imaginea ta in transformare!
Nu uita ca vei fi mamica si acest lucru ar trebui sa te bucure enorm, tinand cont de faptul ca doresti acest copil de mai mult timp!
Priveste optimismul lui Rammy, ESTE SUPERBA, retine acest lucru si incearca sa gandesti pozitiv!
Este valabil pentru noi toate, dealtfel!
Rammy, ti-am scris 2 mesaje si pentru ca nu am primit raspuns,incepusem din nou sa-mi fac ganduri negre in ce te priveste, insa am intrat pe forum si cu bucurie am vazut ca esti si pe "aici". FELICITARI pentru ultima fraza din mesajul tau de mai jos:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

vai Roxy cata dreptate ai....noi deja ajunsesem sa ne gandim sa infiem si mergem pe strada sau in mall si vedeam burtici si ma gandeam ca eu nu o sa simt niciodata cum misca copilul meu la mine in burtica ...inebuneam de durere.....aveam perioada cand eram exact invers de cat e acum babyblue ....imi anulam toate celelate roluri ..nu mai eram nici sotie buna...nici sora nici fica ...cariera mea era zero parca nimic nu realizasem ...daca nu aveam bebe in burtica...si uite ca d-zeu mi-a dat

asa ca eu sunt convinsa ca in 1-2 zile ii trece si la babyblue...

si eu ma vad ca sunt mare ..sunt grasa ...umflata de-a dreptul cu parul nevopsit ..nu sunt asa cocheta cum eram de obicei...dar totusi ma vad mai frumoasa ca niciodata ....sunt superba

26+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

VA PUP, VA OFER MULTE LALELE IMAGINARE SI, CA INTOTDEUNA
VA DORESC MULTA SANATATE!

in 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pai eu nu puteam sa ma dau cu crema pe operatie, ca abia puteam sa stau in picioare ! Asa ca m-a dat sotul. Oricum nu e asa o nenorocire ca sa nu te poti uita la ea ...

In primele 2 (care 2, ca la mine au fost vreo 6) luni nici nu ma puteam gandi la altceva decat la bb ... si la SOMN !!! Eram chiauni amandoi, singurul lucru pe care-l puteam face cand prindeam un moment liber era sa dormim ! Nici vorba de alte lucruri !
Dar timpul trece si le estompeaza pe toate, asa ne-am hotarat sa-l facem pe-al doilea, pt ca am mai uitat din disperarile de la primul Sa vezi soc cand o sa ne aducem aminte

O sa-ti poti relua si cariera, si te vei simti din nou o femeie frumoasa, vei putea sa mergi prin magazine sa-ti iei ceva pt sufletul tau (dar mai pe furis si pe furate, intre servici si casa, ciupesti o ora din programul de servici pt un shopping minimal).

Apropo de bagajul de spital / dupa nastere, sa nu uitati fetelor sa va luati SUTIEN DE ALAPTAT, ca pe-asta nu poate sa vi-l ia sotul ! In principiu sa tineti cont ca la alaptat sanii mai cresc, deci sa va luati "cu rezerva" !

Irina (2006) si 26+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
M-am tuns, am fost la un tratament, mi-au mai venit niste hainute de gravi dar frumusele si ma simt mai bine.

Ce tuns, tratamente, haine (nu ca nu le-am bifat si pe alea)?! Eu cumpar bilete de avion ca sa ma simt mai bine. Asta au facut din mine azi hormonii de sarcina - mi-e dor de "acasa" si uite-asa frumusel la aproape 30 saptamani de sarcina o sa ma urca in 3 avioane, pret de 16h, sa ma duc la Sibiu.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

indra ceve nu a functionat ok in 27.04 am primit ultimul mesaj de la tine si ti-am raspuns chiar ma gandeam si eu de ce nu mai zici nimic :)

sutem bine multumimi de grija ...

26+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cu ce crema te-ai dat pe operatie burtocika?

mama de Carol (29.12.2008) si 29+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput