Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

La Multi ANI BABYLICIOUS!!! SA ne traiesti, sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte de cea mai frumoasa intalnire cu Eliza peste 10 saptamani!!!

florina, da, m-am mai linistit, pt ca stiu ce am de facut.:)

alymih, imi pare f f rau de vestile proaste. sa ne tii la curent cu ce ti mai spune dr sa faci si sa ai muulta grija de tine si de bebe.

ruxii, felicitari pentru cununie, sa fie intr=un ceas bun si casa de piatra!

anaemi
, felicitari pentru prunc lungan si grasun si sfios! eu zic ca va iesi Petru! imi place mai multe decat ioan, de aia...

alexia,hai ca am pus de cafea...

alina oprea, ma bucur ca ai bebe cu craci lungi, e frumos asa! la mine bebe are piciorul mic si capul mare.:))

arianna, mai dar ce matinala esti!! pupici

thaimeed
, te am auzit cum te inhaitezi cu alexia sa ma bateti...buey dar dc va treziti ca am centura neagra la karate..ia sa va vaz atunci.hihihihi...ma bucur ca ti-a trecut raceala si pentru numarul de saptamani implinite. multa bafta la eco si la reintalnirea cu bebe!

mady
, bafpa la eco!

savvy

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

fetelor, e normal sa ma ingras 2 kg intr-o sapt????

sau sunt balonata?
sau ce naiba am?

m-am cantarit acum o sapt si aveam 56,7 kg. ceea ce insemna fix 4 kile luate de la inceput, ca am inceput de la 53.

si acum m-am suit pe cantar si imi arata 58.9, aproape 59 de kile. m am speriat!! 2 kile si ceva intr-o singura saptamana???????

mi se face rau!

_

24+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

e foarte posibil sa fii balonata.

sau ai mancat prea multe dulciuri?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babyblue....ma bucur ca esti mai bine
nu stiu ce sa zic legat de prezentari.....daca tu crezi ca este ok sa te duci.....tu decizi ...oricum iti tin pumnii

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Babyblue.... eu nu vreau sa te bata, dar am vazut ca Alexia nu renunta la facalet.. asa ca i-am sugerat unul pt masaj.. m-am gandit ca ti-ar placea mai mult un masaj... (mie mi-ar placea tare mult.. cred ca mi-ar fi de folos si un masaj la neuronu' stresat )

Te pup si ma bucur ca esti mai bine!

Theo 29+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Babyblue bafta la prezentari ! Dar sa ai grija de tine si sa stai lasata mai pe spate pe scaunel . Acum eu cred ca si cu trei prezentari in sus sau in jos , tot aia este. Dar daca tot ai muncit si te-ai pregatit pt ele, de ce nu !

Si eu as fi facut la fel daca eram in locul tau ! Sa ne povestesti!

In legatura cu kg...si eu am patit sa ma cantaresc doua saptamani la rand zilnic si sa am constant aceeasi greutate, iar apoi brusc sa ma trezesc 1-2 kg in plus...si sa ma mentin asa. Dar mi s-a intamplat si ca de pe o zi pe alta sa am 1 kg in plus, iar a 3-a zi sa am iar 1 kg in minus.

Acum nu stiu cum o fi la tine. Ori le-ai pus si gata ori poate ai mancat mai sarat siai retinut apa, sau esti balonata.

Alexia, bafta la eco !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multi ani Babyliceous! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cel mai frumos, sanatos is fericit copil, la termen evident

Felicitari celor care au fost la eco pt vestile bune.

Anaemi ce bebe grasut.

Babyblue ce iti pregatesc fetele astea, vai de spinarea ta. Ai mare grija, tin pumni la prezentare. Cred ca ai mei m+ar fi legat la pat daca imi venea asa o idee.

Am aflat si eu (avocat ce sunt) ca am dreptul la cate doua concedii, de la barou si de la stat.
Intrebati la casa de asigurari de sanatate daca nu cumva puteti lua si de acolo niste banuti pe perioada de 126 de zile. Da rabdare multa cu doamnele de acolo, ca daca nu insistati nu obtineti prea multe. Teoretic ar trebui sa mai luati si de acolo 3 mil vechi, fata de ce va da angajatorul. Si sunt de luat nu de dat, deci nu strica o informare.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ramona se intampla sa nu te ingrasi deloc cateva saptamani la rand si apoi intr+o saptamana sa pui mai mult.

29+

Mergi la inceput

un masaj ar fi super!

sunt disperata cu kilele astea. cred ca intru la cura de Non-Dulciuri!!!

_

24+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut mamici,
m-as asezat la masa si printre inghitituri m-am gadit sa ma mai bag si io in seama, ca am senzatia ca absentez cu gratie
so:
ruxii cat de bine te inteleg la faza: "eu ma cunosc si din pacate nu sunt in stare sa nasc natural". asa ziceam si eu inainte de a-l naste pe Dani, poate voi apuca sa va poveste si eu, macar pe scurt, cum am nascut. si, iti spun din expertienta, ca nimeni nu este constient de ce e in stare sa faca pentru copilul lui. eu asa cred cu tarie, nimeni nu imi va scoate ideea asta din cap ... mai ales pana nu ai copii ... nu ai cum sa iti dai seama. iar prin a avea copii, ma refer la a-i tine in brate. parerea mea
mamutz, rammy ohohoho, cate intrebari, ganduri si nelinistit veti mai avea. va cred, va inteleg perfect, eu sunt la al doilea si tot le am, dar ... incercati sa nu va ganditi prea mult, oricum totul va fi dat peste cap cand va sosi bb
madybulancea eu am facut doar dublu, dupa ce a vazut rezultatele doctorita a spus ca nu mai e cazul si de triplu. so, relax.
babyblue sper ca mesajul bolduit a fost ca sa ne distreze pe noi, nu ca ti-ar trece astfel de ganduri, pe bune, prin cap. ca daca e asa, ma simt obligata sa scot biciul mareeeee si sa trag vreo doua la fata.
am ajuns la mesajul cand cereai 3 pumni in cap ... ma ofer voluntara daca continui asa. daca vrei, cel mai important proiect din viata voastra in porti tu, la tine in burtica, il simti tu si va fi al tau for ever. nu uita asta!
corry eu o inteleg pe v_florina si sunt 100% de acord cu ea - apropo de griji. stii de ce? pentru ca stiu si sunt constienta ca oricat de temeinic ne vom pregati, tot sunt lucruri care ne vor scapa din vedere (eu de ex. mi-am luat de toate la maternitate, am uitat sa imi iau ceva cu care sa tai tifonul pentru a face acele tampoane de vata de care vb fetele si rupeam tifonul cu dintii ). este inevitabil. si vom fi nevoite sa ne bazam pe cei dragi noua. florin avea lista pe frigider cu ce are de facut seara dupa baita ... nu reusea sa tine minte nimic, am tinut lista acolo vreo 4 luni, si el tot o mai consulta periodic. si am plans amandoi. si ne-am dat cu capul de pereti. si am fugit la 21.55 la farmacia care inchidea la 22 sa luam lapte praf ca nu mai stiam ce sa ii facem lui bb si sa ii luam astfel de tetine si si si si ... ... ... astea, cred, sunt lucruri prin care vom trece cu toatele, important e sa nu o luam pe dealuri ...
sunt la pag. 7 cu cititul, dar mi-a expirat pauza, sper sa mai revin sa citesc vesti bune de la voi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput