Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Alexia.....dap...am inceput sa am insomnii....am cauta-o pe Florina toata noaptea si de aia m-am trezit asa dimineata

Florina.......merci
Anaemi....felicitari pt bebe

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna dimineata!BABYLICIOUS La Multi Ani!multa sanatate si tot ce ti doresti!ANAEMI felicitari pentru rezultatele bune de la eco! 30+ Maya-MariaAMR 8-10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...burticute...dupa cum am promis,am revenit....

LA MULTI ANI BABYLICIOUS!!!

Babyblu cum esti azi???

Anaemi ce frumos cred ca a fost...noi nu am reusit sa vedem f bine fata la bb..in 2d se vedea bine,dar in 3d nu prea k era cu capu intre placenta si grasimea mea si mereu se misca,inschim am vazut coloana si picioare si maini ffff bine....diseara ma duc la eco,la un alt doc....

O zi frumoasa!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Babylicious La multi ani cu sanatate si o bebelina sanatoasa si frumoasa !
Ruxiii casa de piatra si multa fericire !

Felicitari si fetelor care si-au vazut comorile la eco Arianna, Anaemi, Babyblue

Noi suntem bine, pe balerina o apuca dansul exact cand ash vrea si eu sa dorm si tati se amuza f tare cand vede burtica cum face valuri.
Parca nu mai am rabdare sa-i vad muutrisoara, sa ne dam cu parerea cu cine seamana...
La ultima eco dr a spus ca are nasul carn si cracii lungi , sper sa fie asa si sa semene in partea sotului unde toti sunt inalti ca eu sunt si pitica si umflatica

Pupici !

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Babylicious, la multi ani , draga noastra!
Iti doresc tot binele din lume, o nastere usoara si o fetita sanatoasa si norocoasa.
Astea-s ptr tine
Anaemifelicitari ptr rezultate bune si de abia astept sa nasti, ca sa-mi spui si mie cum stau treburile pe acolo
Aly, de ce nu iti iei un aparat de luat tensiunea de la farmacie, ca sa stii sigur daca ai probleme?

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA
La ultima eco dr a spus ca are nasul carn si cracii lungi , sper sa fie asa si sa semene in partea sotului unde toti sunt inalti ca eu sunt si pitica si umflatica

Pupici !

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

ce caraghioasa ai fost cu pitica si umflatica
hai k mai avem si noi putin

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Lissa ce mai faceti? Sunteti bine? Ana?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Anaemi felicitari pentru vestile bune de la eco bebel sanatos si sa vina pe 29.06 iti doresc
de Theo ,Dya cine mai stie????
La 2 plecam si noi spre eco, apoi spre socrela. Revenim pe marti !

24+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Babylicious, la multi ani sanatosi si fericiti!

Babyblue, stai linistita, esti normala la cap, toate avem stari din-astea (cel putin eu - imi imaginez cum o sa ma plafonez in doi ani de stat acasa si n-o sa mai fiu buna de nimic dupa)!

In alta ordine de idei, am mancat ca un purcel (si mi-a revenit pofta de dulciuri), iar acum imi este greata.

Stie cineva sau aveti vreun link catre noua lege cu concediile de maternitate? Voiam sa-mi iau doi ani, dar mi-a spus o cunostinta ca trebuie sa fiu atenta, ca dupa un an pot fi concediata, chiar daca sunt in concediu de maternitate (daca optez pentru pachetul de doi ani).

Sanatate la burtici!

31 de sapt., se pare cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Alexia_ada... aici sunt.. va citesc, dar n-am cea mai buna stare si nu prea am chef de scris...

In afara de starea oarecum naspa .... suntem bine si eu si bebelina.
Raceala mi-a mai trecut, a mai ramas tusea care ma mai sacaie.

Am facut si noi 29 de saptamani, si mergem la eco saptamana viitoare pe 11 mai, cand o sa am 30 de saptamani si 3 zile .

Anaemi, felicitari pentru grasunelul lungut... si cu ajutorul lui Dumnezeu sa nasti pe 29.06

Babylicious La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Alexia, sa iei un facalet de burete sau din ala special de masaj... ca sa-i priasca din plin lui Babyblue.. si sa-si revina

Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa (in ciuda vremii de afara)!

Theo 29+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput