Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 24
Monnvas spune:
Prezent! Da's inca cu mucii-n barba, asa ca mai bine ma puneti la izolare. N-am mai fost racita in halul asta din liceu. De o saptamana imi innod amigdalele sub ceafa. Se pare ca nu-mi priesc virusii alogeni :)
Sanatate puilor bolnavi. Of, Anaan, ce peripetii si pe voi...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
carla28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da-da! Aprob pozitiv! Eu cred ca la gradi a descoperit ca si alti copii mananca si nu am eu vreo idee fixa cu treaba asta. Ba mai mult, aseara am avut o surpriza de proportii: ADELA A CERUT PAPA! Stiu, o sa spuneti ca ce mare kestie... Ha-ha! Este mare kestie! Stiti, io-s aia cu bebele care nu a plans niciodata de foame (o suspectam ca nu are senzatia asta), nu a cerut niciodata mancare... si nici nu a mancat cine stie ce. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
sa stii ca si cu {b] Raul [/b] la fel a fost, cum a inceput sa mearga la cresa asi mancat foarte bine, avand in vedere ca acasa era o provocare sa-l fac sa manance cat de cat. Am avut senzatia ca am dus un copil la cresa si am scos altul, asa de mult s-a schimbat in privinta asta.
ma bucur pentru tine, mai ales ca stiu exact ce inseamna.

carla28 spune:
Ilinca, Andiarro, Anaan , ii pupam pe bebelusi, imi pot imagina prin ce sperieturi ati trecut, ma bucur ca sunteti bine acum.
Olga, frumoase pozele voastre si ce sa zic david este un scump!
cocufan spune:
fetelor, citesc despre performantele copiilor vostri in vorbit, despre nostalgia mamicilor ai caror copilasi incep sa nu mai stalceasca cuvintele sau ai celor care vorbesc in limba lor.
eu nu sunt sigura in ce categorie sa ma incadrez. cred ca deschid una noua.
Sorina nu spune cuvinte noi decat atunci cand le spune corect. Niciodata nu a repetat dupa noi desi ne asculta cu atentie. in fiecare zi spune ceva nou dar nici nu le stalceste, nici nu am ajuns la performanta de a recita poezii, desi exprima ceea ce doreste dar numai in cuvintele din vocabularul ei.
novus spune:
Neata si pe aceasta cale
!!
Olga, aseara am savurat pozele voastre
, mi-a placut tot incepand cu David care are un breton tare trendy
,apoi toata gasca si locatia care tare-mi place si imi pare rau ca nu am putut veni si noi dar poate la anu' iasa pasenta de 1 mai ![]()
Andiaroro, ce patanie si pe capul vostru ! vad ca nu va plictisiti nici voi ![]()

Chatonel, eu parfumurile mi le cumpar/aleg eu de obicei si la Pisi idem ![]()
La parfumuri preferate eu am unele de iarna - Bvlgari - Rose Essentiele, Diamonds - Armani, Elisabeth Arden - 5th Avenue si unele de vara , Champs Elysees - Guerlain care ramane preferatul meu, Lacoste - Pour femme, Givenchy - Very Irresistible
Mi-a placut tare mult Kenzo - Flower dar acum l-am abandonat ca si pe Cerutti - 1881
Eu sunt fan parfumuri, asa ca unde vad unul nou in testez ca sa imi dau seama cum miroase pe mine si vesnic am o lista de asteptare
; de cumparat le cumpar in pricipiu de la furnizorii locali care le cumpara din en gros-uri de dincolo si le vand sub pretul din magazinele de la noi
Am si parfumuri care nu-mi plac de nicio culoare cum ar fi Opium sau unele super dulcege
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan, super tare Andrei vorbaretul, abia astept sa il aud!!!
Mi-e dor de voi !!

Ada cand veneau asistentele sa-i faca injectiile in branula le explica ca o sa vina tata sa o dea jos
Tot la capitolul vorbit, mai nou cand o intreb ceva pe Ada incepe cu pentru ca si are niste explicatii de te spargi de ras, cand nu are chef sa faca ceva spune ca e mica daca a facut ceva interzis motivatia e pentru ca nu e tuminte
Eu si Pisi suntem mama mea si tata meu , ma topesc cand o aud cum zice plus ca mai nou face tot mai multe gesturi de afectiune, vine si ne mangaie pe fata adica face draga draga cum zice ea asta cred ca e echivalentul lui mai mai, nu ?
Ce mai, ne-au crescut ghioceii
!!
Va pup
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Prezent! Da's inca cu mucii-n barba, asa ca mai bine ma puneti la izolare. N-am mai fost racita in halul asta din liceu. De o saptamana imi innod amigdalele sub ceafa. Se pare ca nu-mi priesc virusii alogeni :) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Baga o tuica fiarta sa te pui pe picioare
Multi

bebe_shtrumf spune:
Neatza!
Bravo Olishka, frumos la Vasilika, nu?
s-a vazut, nota 10, iar pozele incredibile in care sariti.![]()
![]()
HAi k fusei la tanti dentista si mi-a explikat cum sta treaba cu biberonul, ca mai bine sa bea 500ml lapte pe zi decat sa nu mai bea, pana la 3 ani din biberon nu-i problema.
Laptele e esential!
Cu zymaflorul mi-a zis ca depinde de alimentatie si apa si pasta de dinti, altfel se depune aiurea si faci niste complikatii, iar dc alegem varianta cu zymaflor sa fie dupa 3-4 ani pana la 12 ani zilnic si sa dam jumatate din doza recomandata.
A zis ca si adultii inghit si raman cu gustul in gura de pasta de dinti, plus din apa, peste si alte alimente, deic ne luam florul zilnic, iar bebelusii, adika stai ghioceii nostri la fel, cu conditia sa se spele de 2 ori pe zi pe dinti, mai ales seara.
Ariana inca stalceste cuvinte, zice si neatza mami corect, du-te,insa inventeaza si cuvintele.
Parfum eu sunt fun Hugo Boss, si acum parca as mai baga degetul si din astea fresh, insa sunt cu esenta dulce si tare in general.
hello meniul zilei, cucuuuuu bau, unde e?
gata 
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009

fericita de