Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 23
andiaroro spune:
Ilinco, noi am fi avut raie domneasca, nu capreasca. Te rog frumooosss![]()
Impetigo asta cica e o suprainfectie bacteriana a pielii. Printr-un cos de la raceala, o piscatura de insecta, o scarpineala, intra bacteria in piele si se instaleaza. Asta, daca am citit io bine ca nimeni nu mi-a dat expliclatii clare.![]()
Oricum, pe la voi a fost complicat si nu vreau sa ma gandesc prin ce emotii ati trecut fiecare in parte. La noi a fost mai mult: cum rezolvam enigma? Ca raie ne-a fost clar ca nu-i, cum am aflat ce-i "gala". Nu stiu, cum a putut dr sa se pacaleasca in halul asta ca pana acum era mereu ok. Asta e..se mai inseala omul. Noroc ca ei erau in stare generala buna.
Magdy- Am notat propunerea, dar in we ala il duce Cristi pe Alex in Ro ca incepe vacanta lui si si-a pus deja o sapt de concediu fix in per respectiva special pentru asta. Am vorbit insa cu consortul si daca ne punem de acord din timp, noi suntem pentru o intalnire in Belgia la mare sau prin alte parti![]()
Discutiile astae ale voastre, m-au facut sa-mi amintesc de una cu sotul. A raams cu un os de peste in gat, dupa ce mancase la un resto chinezesc. Dupa ce i l-au extras aia la spital, incepe sa filozofeze: "Sper sa nu se insoare fi'miu cu o chinezoaica ca eu de cate ori am mancat la astia am avut ceva". Eu contraatac: "preferi un alt baiat sau o chinezoaica?"..."Tu ti-ai pus in cap sa ma zapacesti. OK,nu mananc niciodata la nor'mea, dar sa am totusi nepoti"![]()
chatonel spune:
hahahaha, andiaroro, la voi e veselie mare mereu, ori cu voie ori de nevoie :)) auzi la ei, cica riie, oase de peste-n git, copii gay si alte alternative
; bine ca sinteti bine! atentie la impatigo ala, e f naspa, de multe ori revine ... taica-meu a facut pe fata si ii reapare in mod regulat.
Fetelor, am citit pe la femina intim un subiect despre parfumuri si mi-a placut cum isi descriu fetele parfumurile, parca vorbesc despre amanti :)
Voi cu ce va dati? Dar consortii? Cum va cumparati parfumul?
Io ma dau, in functie de starea de spirit, cu :
_ Jasmin noir de Bulgari, cind ma simt "diva"
_ Fidgi cind vreau sa am o mireasma discreta
_ Galliano cind sint putin "cu capul in nori", parfumul asta ma duce cu gindul in copilarie, cind am gasit un parfum care mirosea exact asa in casa bunicilor... un miros dulceag cu iz de praf.
_ La môme de balmain cind sint vesela
_ kenzo ... le-am cam dat uitarii, sint parfumuri de vara, florale.. poate acum, ca a revenit timpul frumos, sa le reincerc
martin se da cu "sport" nu stiu al cui, e un parfum care nu se mai face, il ia numai de pe net, in principal de la americani.
parfumurile mi le cumpar eu exclusiv, in functie de "impulsuri" :)) mi s-a intimplat sa le iau si de pe net, doar pt ca imi placea numele sau sticla
insa am avut noroc si "s-au nimerit".
Ilinca_M. spune:
Chatonel, la noi e criza
, de cand mi s-a gatat parfumul adus de huzband din Franta in octombrie 2009 (nu mai stiu exact cand l-am gatat) nu mi-am luat altul...ca asteptam bursa
(in functie de dispozitie imi vine sa plang sau sa rad cand ma gandesc la bursa:))). Dar compensez cu 2 creme de corp, ambele aduse de besfrienda mea din USA vara trecuta: o crema Victoria's Secret cu un parfum mai discret, foarte interesant, si una Chanel Chance, ca parfumul aferent, desigur.
Eu, in ciuda aparentelor, sunt foarte conservatoare (de fapt termenul "constanta" s-ar potrivi mai bine in context): imi place mult Miracle de la Lancome, pe asta l-am avut cel mai des. Mai imi plac de la Chanel- Allure si Chance si imi placea si Light Blue de la Dolce y Gabbana, dar de-ala n-am mai avut de cativa ani.
olishka spune:
Salutare fete dragi!!!
Am aparut si noi la apel ![]()
Imi pare tare rau pentru bebicii bolnaviori. Numai pe peripetii urate v-ati tinut
Anaan, Ilinca, Andiaroro va pup pe toate 
Ne inscriem insa si noi in club. Am venit din Grecia cu infectie la ureche si am stat pe antibiotic o saptamana. Maine avem programare la ORL sa vedem cum este urechea. Sper sa fie ok, desi David isi tot baga degetul in ureche, semn ca l-ar jena ceva. Suntem raciti si asta este a 3-a saptamana cand nu merge la gradi
In rest suntem bine.
Anamariame ce vorbareata este Eva
Ma uimesc ghiocelele noastre 
Ilinca si noi suntem in acelasi stadiu la vorbit. Cand zice un cuvant ma minunez de numa, da mi-e drag tare de el cum bodoganeste inca in limba lui![]()
Gigelica fii tare mamico. Imi aduc aminte cat de grele au fost acele zile de acomodare, dar trec si astea
Noi cred ca o sa luam de la capat cu acomodarea la cat am lipsit 
Va pup si revin cu poze.
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Poze din Grecia
https://picasaweb.google.com/olgagireada/BesteventInGrecia?authkey=Gv1sRgCKze0q2X6-D4Mw#5605502251953445634

olishka spune:
Dragi mamici, pentru ca am avut asa mare succes de Paste cand am dus cadouri la copilasii bolnavi, vrem sa repetam actiunea si de 1 iunie. Apelez iarasi la ajutorul vostru. Cine vrea si are posibilitatea sa faca o bucurie, rog sa ma contacteze aici, pe PM sau la tel.
Va multumesc anticipat 

chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Poze din Grecia https://picasaweb.google.com/olgagireada/BesteventInGrecia?authkey=Gv1sRgCKze0q2X6-D4Mw#5605502251953445634 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
oli, frumoasa gaska! si David ce mare si frumos s-a facut! nu ca nu era el frumos si inainte, dar acum e chiar baietel, nu mai are bebelos in el :)

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Poze din Grecia https://picasaweb.google.com/olgagireada/BesteventInGrecia?authkey=Gv1sRgCKze0q2X6-D4Mw#5605502251953445634 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Ce frumos si ce frumosi!
Minunat copil ai, Olga!
Pozele cu el si cu catelul m-au dat gata!Eu ma inscriu cu drag si la actiunea de 1 Iunie, numai sa-mi dai detaliile.
Sanatate Davidutului!

Cu vorbitul, ma inscriu si eu in trend: ma simt nostalgica dupa "pia te" care acum a devenit "utia lapte"; dupa "Tantana" care acum e "Tanti Ana"; dupa "tetas?" care se transforma tot mai mult in "ce faci?" si tot asa...
Am fost in seara asta la tratament si le-a explicat asistentelor ca el a venit sa "dai papa la utulas" - adica sa-i puna medicament in branula si le-a atentionat ca e nevoie de "pic tzenie" pe acolo, adica de putina curatenie
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
oli, frumoasa gaska! si David ce mare si frumos s-a facut! nu ca nu era el frumos si inainte, dar acum e chiar baietel, nu mai are bebelos in el :) ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Multumim Chato!!!
David seamana a baietel, dar cand deschide gura iti dai seama ca e mult bebelos in el

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Ce frumos si ce frumosi! Minunat copil ai, Olga! Pozele cu el si cu catelul m-au dat gata!Eu ma inscriu cu drag si la actiunea de 1 Iunie, numai sa-mi dai detaliile. Sanatate Davidutului! ![]() Cu vorbitul, ma inscriu si eu in trend: ma simt nostalgica dupa "pia te" care acum a devenit "utia lapte"; dupa "Tantana" care acum e "Tanti Ana"; dupa "tetas?" care se transforma tot mai mult in "ce faci?" si tot asa... Am fost in seara asta la tratament si le-a explicat asistentelor ca el a venit sa "dai papa la utulas" - adica sa-i puna medicament in branula si le-a atentionat ca e nevoie de "pic tzenie" pe acolo, adica de putina curatenie |
Multumesc Ana

Iti trimit pe PM numele si varsta copilasului.
Ce vorbaret este si Andrei

David stie sa zica si apa si lapte, dar el tot "tagada" ne cere. Mie imi place de mor, nici nu-lmai corectez

Izia, 23 mars 2009