Aspirante optimiste >20 ani (681)
Raspunsuri - Pagina 17
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Felicitari Nelia ! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen! si sa mai iei o graviduta, doua, noua de manuta sa o duci la odisee!
Atentie sunt pupici molipsitori
!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
7+
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilimara Am mai pierdut o ovulatie fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ca asa imi vine sa-l ![]() ![]() ![]() Credeti ca au rezistat mormolocii de duminica sau mai bine imi iau gandul de tot luna asta ![]() ![]() Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
Neata.
Lasa lili poate nu e pierduta, poate e bine, mai presteaza si de acum inainte si o sa vezi ca o sa fie bine.Nu pleca la drum cu gandul ca nu e
ca atunci chiar nu o sa fie ca atragi legea atractiei.Si eu ma tem de asta sa nu am certuri cu sotul vineri si sambata viitoare ca mi-a facut program sa ma duc la socrela sa o ajut la treaba si cum eu nu vreau dar tac din gura pana in ultimul moment si atunci incerc sa gasesc vreo scuza ceva nu stiu cum o sa iasa, dar am asa o presimtire ca iar o sa gaseasca ea ceva sa ii zica ca nu e multumita si noi sa ne certam.Dar lasa ca sigur nu o sa fie asa si noi o sa ne iubim mult si o sa facem un bebel.

Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui neliaCris Neatza fetele.Vin cu vest bune pentru mine,sper sa va bucurati si voi!! Rezultatele mamei de la Cluj au fost deocamdata favorabile,adica noduli ei de la sani sunt necancerosi,benigni ![]() Si acum vestea despre mine: Ieri am facut un Clear blue si a iesit :incinta...adica gravida.Singura chestie e ca l-am facut seara si mi-a dat ca am doar 2-3 saptamani Nu mi-as dori sa imi treceti titlu cu felicitari,as vrea sa fie un pic secret pana revin cu alte teste ca e totul bine Va pup,si haideti ca se poate ![]() Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
Felicitari si sarcina usoara pana la capat.
Bine ai venit sa ne scoti din butoi cu o veste asa de buna.
Gata eu am iesit deci se poate, atunci sigur o sa vina
si la mine.
neliaCris spune:
Fetelor,eu o trimit unde doriti numa dati adresa.
Apropo de prestatul non-stop inainte si dupa.Daca sotul nu are problemute incercati mai rarutz.La mine mereu sa prins asa.Tin minte cu CRIS,nu stiam niika de ovulatie sau de astea,stiam doar ca daca faci jap jap tre sa iasa.si faceam si de 4 ori pe seara...apoi cand ne-am plicti dupa 4 luni am luato mai usor![]()
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui elenusht nelia felicitari!sa dea Dumnezeu sa fie bine! Fetelor sa va spun prin cate am trecut de dimineata! La 08:30 sotul era programat pentru prima lui spermograma....pe care am recoltat-o acasa ca nu avrut cu nici un chip sa o faca la clinica!in mod normal, trebuia ajuns cu ea in maxim 30 de minute, dar parca totzi soferii cand ploua ies cu masina si uita cum se conduce...pe un traseu care se facea in maxim 20 minute am facut 40-45...sotul se enervase, bombanea...eu eram in timpul asta cu gigeii in recipient si recipientul pe burta mea si cu mana pe el, sa-i tinem la caldura...Am ajuns acolo, eram disperata, m-au intrebat detalii despre ora, abstinenta, etc si am lasat-o...diseara avem rezultatele! Insa tare mi-e teama ca pt ca au trecut 40-45 de minute rezultatul sa fie prost! Eu totusi sper ca si-au luat si ei o marja de timp mai mare de cer la 30 min, ma gandesc cam maxim o ora....Avem emotii amandoi, speram sa fie bine! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!!vreau si eu un ![]() |
Oricum m-a distrat experienta voastra ca mi-am amintit de a noastra
sa va povestesc:
nici barbati-meu n-a vrut la spital
acasa
si dimineata, s-a sprayat, s-a gelat, si-a pus costumul, pregatit tot, ca dupa mergeam la munca
si s-a dus in dormitor
eu m-am asezat sa il astept
am auzit o bubuitura/bufnitura
am stat in continuare pt ca mi-am imaginat ce se intamplase
cand a iesit de acolo mi-a zis: ca a cazut cu scaunul (avem niste scaune d-alea misto gen Ikea, fara picioare dar gen sanie care se si balanseaza usor cand stai pe ele. el s-a asezat pe margine si i-a venit tot scaunul in cap
a fost amuzant si totodata penibil asa... :)))) pentru el...:)))
i-am dus proba la subrat

Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui elenusht nelia felicitari!sa dea Dumnezeu sa fie bine! Fetelor sa va spun prin cate am trecut de dimineata! La 08:30 sotul era programat pentru prima lui spermograma....pe care am recoltat-o acasa ca nu avrut cu nici un chip sa o faca la clinica!in mod normal, trebuia ajuns cu ea in maxim 30 de minute, dar parca totzi soferii cand ploua ies cu masina si uita cum se conduce...pe un traseu care se facea in maxim 20 minute am facut 40-45...sotul se enervase, bombanea...eu eram in timpul asta cu gigeii in recipient si recipientul pe burta mea si cu mana pe el, sa-i tinem la caldura...Am ajuns acolo, eram disperata, m-au intrebat detalii despre ora, abstinenta, etc si am lasat-o...diseara avem rezultatele! Insa tare mi-e teama ca pt ca au trecut 40-45 de minute rezultatul sa fie prost! Eu totusi sper ca si-au luat si ei o marja de timp mai mare de cer la 30 min, ma gandesc cam maxim o ora....Avem emotii amandoi, speram sa fie bine! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!!vreau si eu un ![]() |
Bafta sa iasa rezultatul foarte bun.
lilimara spune:
Offf Monique si cu visele astea...si eu am avut unul alaltaseara.Am visat ca am un nodul la san dar asa real parea ca ma durea cand il palpam.Stau si ma palpez si acum; ma gandesc sa nu fi fost vreun semn ceva...tata cancer,bunicii de pe mama amandoi cancer.Is cam stresata eu de felul meu...

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui neliaCris Deci:UM:4 APRILIE,ciclu neregulat la 32-33 de zile,prestat ziua 12 si a 14...deja din ziua a 15 adica 18 aprilie deja ma dureau un pic sanii. Am niste cosuri enorme pe fata si spate,burtica doar de 2 zile incepe sa ma intepe in dreapta sus De 3 zile ma culc la 11 noaptea si la 3 sunt la wc apoi mai adorm la 5 dupa care am cosmaruri. Imediat dupa ovultatie ma ardeau ovarele,si imi venea sa merg non-stop la wc,chiar ma durea acum merg normal. Aveam pofta de afumat!!!slanina afumata keiser cu rosii.eu cu afumatul numai insarcina cu Cris am avut... Si cam atat.Sanii acum incep sa ma oara la subrat chiar si cu sutien cu sarma... atat. Eu sper sa prindeti cat mai multe odiseea de bulgarasi,abea ce s-au facut inscrierile.eu sunt a 3-a Multumesc de felicitari ![]() Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
si eu am tot avut cosmaruri vreo 3 nopti la rand. O fi vreun semn?????
si acum vad ca am inceput iar-acu' 2 nopti am visat o pisicuta alba cu piciorul rupt care plangea
azi-noapteam visat porumbeii astia cu malformatii...saracutiii
ehhhh
Burta nu te-a durut ca la ciclu?
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Mihaela tu pe unde esti? Ieri nu am mai reusit sa-ti dau bunadispozitie dar azi sunt disponibila ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Sunt aici, astazi un pic mai bine.Si de maine si mai bine ca doar incepem o noua luna si ne pregatim sa il primim pe
, ca l-a cat e de asteptat.
camcris spune:
elenusht eu zic sa stai linistita ca si eu am facut ca si tine am depasit timpul ala de 30 de minute si rezultatul a fost dezastruos
de saracul sotul
nu mai stia pe unde sa scoata camasa la ce ochi a avut scosi de la mine
ca el este de vina si de unde ca dupa alte cateva luni a mers singurel si analiza a iesit super bine
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC