Aspirante optimiste >20 ani (681)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Deci:UM:4 APRILIE,ciclu neregulat la 32-33 de zile,prestat ziua 12 si a 14...deja din ziua a 15 adica 18 aprilie deja ma dureau un pic sanii.
Am niste cosuri enorme pe fata si spate,burtica doar de 2 zile incepe sa ma intepe in dreapta sus
De 3 zile ma culc la 11 noaptea si la 3 sunt la wc apoi mai adorm la 5 dupa care am cosmaruri.
Imediat dupa ovultatie ma ardeau ovarele,si imi venea sa merg non-stop la wc,chiar ma durea acum merg normal.
Aveam pofta de afumat!!!slanina afumata keiser cu rosii.eu cu afumatul numai insarcina cu Cris am avut...
Si cam atat.Sanii acum incep sa ma oara la subrat chiar si cu sutien cu sarma...
atat.
Eu sper sa prindeti cat mai multe odiseea de bulgarasi,abea ce s-au facut inscrierile.eu sunt a 3-a
Multumesc de felicitari

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Lili si tu?
Pai Moni cum vrei sa vina barza daca tu esti suparata?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

pai tocmai d-aia trebuie sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni tu meriti bataie
Nu ai posibilitatea sa mergi in weekend undeva , oriunde , cu sotul sa te relaxezi putin?

Mergi la inceput

Mihaela tu pe unde esti?
Ieri nu am mai reusit sa-ti dau bunadispozitie dar azi sunt disponibila

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Am mai pierdut o ovulatie fetelor
Ca asa imi vine sa-l Nu stiu cum am reusit dar ne-am ciondanit aseara si mi-a pierit cheful de facut copii...
Credeti ca au rezistat mormolocii de duminica sau mai bine imi iau gandul de tot luna asta

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Lili stai lini' ca asa am facut si noi ovulatia asta....
asa ca.....

Mergi la inceput

Lorenaaaaaaaaaaa
Nu vrei sa ne dai vestea cea buna?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Neatza fetele.Vin cu vest bune pentru mine,sper sa va bucurati si voi!!
Rezultatele mamei de la Cluj au fost deocamdata favorabile,adica noduli ei de la sani sunt necancerosi,benigni
Si acum vestea despre mine:
Ieri am facut un Clear blue si a iesit :incinta...adica gravida.Singura chestie e ca l-am facut seara si mi-a dat ca am doar 2-3 saptamani.Azi merg sa imi fac programare la nedicul de familie pentr a face un beta si ce imi mai trebuie.
Nu mi-as dori sa imi treceti titlu cu felicitari,as vrea sa fie un pic secret pana revin cu alte teste ca e totul bine
Va pup,si haideti ca se poate

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Yupyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bravo Neliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
felicitaariiiiii!!!!!!!!!!!!
Sarcina usoara!!!!!!!

Felicitari si pentru mama ta, chiar ma bucur pentru voi!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mihacor cred ca si tu ne dai o veste buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Neatza fetele.Vin cu vest bune pentru mine,sper sa va bucurati si voi!!
Ieri am facut un Clear blue si a iesit :incinta...adica gravida.Singura chestie e ca l-am facut seara si mi-a dat ca am doar 2-3 saptamani.Azi merg sa imi fac programare la nedicul de familie pentr a face un beta si ce imi mai trebuie.
Nu mi-as dori sa imi treceti titlu cu felicitari,as vrea sa fie un pic secret pana revin cu alte teste ca e totul bine
Va pup,si haideti ca se poate

sa inceapa petrecerea

felicitari
ai prins barza, vezi sa-i tragi o batatie ca sa lasat asteptata si apoi sa o trimiti la noi

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

nelia felicitari!sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Fetelor sa va spun prin cate am trecut de dimineata! La 08:30 sotul era programat pentru prima lui spermograma....pe care am recoltat-o acasa ca nu avrut cu nici un chip sa o faca la clinica!in mod normal, trebuia ajuns cu ea in maxim 30 de minute, dar parca totzi soferii cand ploua ies cu masina si uita cum se conduce...pe un traseu care se facea in maxim 20 minute am facut 40-45...sotul se enervase, bombanea...eu eram in timpul asta cu gigeii in recipient si recipientul pe burta mea si cu mana pe el, sa-i tinem la caldura...Am ajuns acolo, eram disperata, m-au intrebat detalii despre ora, abstinenta, etc si am lasat-o...diseara avem rezultatele! Insa tare mi-e teama ca pt ca au trecut 40-45 de minute rezultatul sa fie prost! Eu totusi sper ca si-au luat si ei o marja de timp mai mare de cer la 30 min, ma gandesc cam maxim o ora....Avem emotii amandoi, speram sa fie bine!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Elenush...daca rezultatul este prost sa nu disperati..
cu siguranta e influentat de cele 40-45 minute
cu cat stau mai mult cu atat se deterioreaza mai tare deci... RELAX and try again

Mergi la inceput