Ingineri fosti, viitori...(36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Ziua buna tuturor!

And... the winner is... Pisi & the boys !!!

Felicitari si la mai mare! Desigur ca important e sa participi si frumos tare, tare de tot e sa castigi! Sa purtati sanatosi centurile!

Uite, daca tot a pomenit Pisi, asa mi-am amintit si eu ca a fost apocalipsa. Si doar zisesem ca imi pun ceasu' sa sune, ca sa nu pierd! Dar la cum uit eu in ultima vreme... Am dormit ca un copil.

P-aci e un soare absolut nesanatos si o caldura bolnavicioasa. Mi-e dor de niste vremuri normale.

Va urez tuturor ca sortii sa fie de partea voastra si lucrurile sa iasa asa cum e mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
Pisi, stai linistita, nu am abandonat...insa nu am de gand sa merg pe calea IA, FIV &co. Nu mi se potriveste, nu mi se pare ceva pentru mine. Daca e sa fie, sa fie pe cala naturala. Iar cu adoptia..cum o vrea Dumnezeu.

Cristina, imi pun in agenda...sa vad cum stau cu alergatura, utlimele saptamani au fost foarte "dubioase" dpdv program.

Ioana, ma bucur ca ai mai intrat si aici...iti tin pumnii, dupa cum stii.

Glimmer, sa inteleg ca nu iti place caldura??? Eu o ador!! Bine, recunosc ca atunci cand canicula in Bucuresti mi se pare insuportabil din cauza prafului, betoanelor etc. ....dar prefer asta decat frigul. Asa ca pentru moment nu ma plang deloc ca a venit brusc caldura. Iar in parcuri e asa frumos seara!!! Cel putin in Parcul Circului, unde merg eu.

Am ratat sa spun la multi ani de Sf. Constantin si Elena....asa ca imi cer scuze si spun acum un calduros LA MULTI ANI tuturor care poarte acest nume!!! mai ales lui Xerxe, proaspata mamica...hei, cum iti merge ??? Banuiesc ca esti foarte ocupata cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!

Doamne ce active suntem sa nu ne fie de deochi.
Pisi felicitari! Stiam ca o sa mearga lin totul. Vezi ce flacai ai tu de nota 10.

Glimmer ce te invidieza ca poti sa dormi. Eu cam am probleme cu somnul. Nu imi era mie de apocalipsa ca nu suntem noi asa de draguti incat sa ne ierte DD si sa ne ia asa dinttr-o lovitura fara sa ne lase sa ne chinuim.

Iepurasi dragalasi mie imi spui de nebunie de program .... hehe acum veni si cenusa vulcanica peste noi iarasi si din nou asa ca sa vedem daca ajunge interpretul ca sa tina concertul.
Anunt in orice caz dara daca poti tare ferice mai face.

In rest ce sa va zic: sala, servici, durere de spate, emotii cam in asta se rezuma totul.

Va pupic si sa averti o zi super.

Mergi la inceput

Va salut si eu! Sper ca aveti o zi buna!

Eu am. Adica situatia e stationara. Daca nu e mai rau, consider ca e bine.

Iepumic, imi place caldura. Imi place sa fie soare si vreme buna, ca din cauza asta nici nu m-am putut hotari sa ma mut din tarisoara. Puteam, inca as mai putea, de fapt, sa ma stabilesc cu familie cu tot in Norvegia, dar m-a oprit exact chestia cu clima. Nu m-am imaginat indurand zile intregi de ploi si vreme mohorata. Scria intr-un timp pe aici Otilia, care am vazut ca e stabilita acolo, chiar in Stavanger unde am fost eu in decembrie, tare as fi vrut sa aflu cum e cu adaptarea. Mie mi se pare ca as da in depresie. Si cu toate ca imi place sa fie cald si frumos, mi se pare prea cald pentru luna mai, cum zice si cartea. E totusi o vreme anormala, cu o zi inainte pe la ora 18 ardea soarele ca la pranz. Eu, care eram ca soparla, faceam plaja toata vara, de am avut si probleme cu alunitele de pe corp, nu mai pot suporta soarele asta si imi pun serios problema daca mai calc pe la mare anul asta.

In alta ordine de idei, sa stiti ca apocalipsa s-a mutat prin octombrie.

Ce sa va mai spun... sper sa va iasa lucrurile asa cum va doriti. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuinea
Nu imi era mie de apocalipsa ca nu suntem noi asa de draguti incat sa ne ierte DD si sa ne ia asa dinttr-o lovitura fara sa ne lase sa ne chinuim.

Cristina si Roxy (2.10.2004)

Cristina, mi-a placut teribil aceasta remarca a ta! Adanca, mama! Adanca rau de tot! Esti cea mai tare! Chiar, ati sesizat ca tot in mai il apuca fasaiala pe vulcanul asta? Oare de ce?

Vaaai, Elena, iertare c-am uitat de Sfintii Constantin si Elena! Cu iuresul meu karatec si euforia ce i-a urmat mi s-a sters complet din memorie aceasta zi de mare sarbatoare! Ma alatur si eu Ancutei si-ti spun din suflet un calduros si sincer LA MUUUULTI SI FERICITI ANI! Sa-ti dea DD mulata sanatate si puterea de a te bucura de minunile din viata ta, pana la adanci si linistite batraneti!

Ancuta, eu tot mai cred ca un suflet cald si pur si senin este undeva acolo, sus si abia asteapta sa coboare in viata ta si sa ti-o lumineze! Fa ceea ce simti tu, caci instinctele nu ne insala niciodata!

Glimmer, draguta mea, decat sa fie "prea frig pentru luna mai" mai bine sa fie "prea cald pentru luna mai" ... Zici ca-n octombrie ne mutam cu apocalipsa? Cam pe la ce ora, sa nu mai uitam sa punem ceasurile sa sune?

Pup fetele si o zi minunata va doresc tuturor!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!

Doamne ce imi place ca ne conversam aici de nu se poate.

Pisi mercic pentru frumoasele cuvinte. Eu sunt decat foarte realista si spun doar ca si eu daca as avea puterea in maini nu as ierta ceea ce facem in ficare zi Pamantului asa ca ne demonstreaza ca poate sa faca din zi - noapte si ca poate sa ne distruga planurile, etc. Dar cand vine un zurli-burli sa zica ca stie cand si cum...hmmm nu prea cred. Ultima data DD nu a anuntat decat un om, i-a dat directive si asta a fost tot. Fac ca Bula nu trebuie sa stie toate lumile ca s-a terminat.

In fine sa va zic ca zbor catre casa. Pe pagina de la Leeds-Bradford Airport nu mai este nici o avertizare deci Doamne ajuta.

In rest acelasi program nebun la mine.

Deci de maine dispar ca magarul in ceata. Promit sa intru sa va zic ce am facut vineri.

Pupici si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Salutare, salutare!

Toate bune, sper, si la cele care nu transmit nimic de pe teren.
Eu deja am de-a planuri pentru vacanta. Cum o sa mergem eu si fiica-mea la inot, la aerobic sau la sala, (deja am gasit bazin si sala), cum o sa merg cu ea in parc sa se dea cu rolele, cum o sa facem impreuna cutare si cutare chestie, treburi din astea "creative", (de exemplu m-a rugat de cea vreme sa o invat sa croseteze ), iar eu mi-am achizitionat acum vreo luna un wire-jig pe care chiar vreau sa invat sa-l folosesc. Si printre toate cele vreau sa am mai mult timp si pentru gradinarit.

Azi s-au anuntat treij' de grade la noi. Astea fiind la umbra. Nici eu nu vreau "prea frig pentru luna mai", dar nici asa nu e in regula, zic eu. O fi facand si asta parte din Marele Plan prin care planeta se va scutura de noi. Ca-n poanta asta:
O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

Pana una, alta, va urez numai bine! Deja am o ora de cand am inceput sa scriu mesajul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Azi, Andre Rieu!

O simfonie calda a naturii ce se bucura de vremea minunata de afara!

Va doresc sa aveti o zi siciliana, cu parfumul si farmecul ei de vacanta ...

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare...
Cristina, ce-ai facut, ai ajuns in Romanica??

Eu tocmai am aflat ca luni plec la Sofia pentru 4 zile...pe de o parte abia astept, pe de alta imi da planurile peste cap pentru saptamana viitoare. Dar...ma voi adapta din mers.

Va pup, am o zi full azi!

Mergi la inceput

Am trecut si eu sa va salut... Asadar, salut!

Urez bafta tuturor. Pe mine stiti unde ma gasiti.

Mergi la inceput