Ingineri fosti, viitori...(36)
Raspunsuri - Pagina 12
iepumic spune:
Hello, hello,
am scos si eu nasul dintre perne...ca de bube nu se mai vede. Am avut niste zile groaznice, arat ca un monstrulet dar parca totusi astazi sunt mai bine, cred ca voi scapa la timp pentru a pleca in concediu.
Dr. de familie a zis ca n-ar fi bine sa merg la mare dar...asta e. Daca ma fac bine pana atunci, o sa plecam si gata.
In rest n-am noutati, intrucat stau in casa si imi fac de lucru pe aici. Am planuri de facut dulceata de visine si de pus visine la congelator...poate si o prajitura cu visine, ca n-am mai mancat demult.
Si cam atat!
Pisicuta spune:
Salutare tuturor!
Am inceput direct cu antrenul, ca sa va iau prin invaluire si sa nu ma urecheati pentru absenta.
Scuzele mele ar fi, ca de obicei, lipsa de timp, de inspiratie si o mini-vacanta care s-a interpus in programul estival.
Ancuta, cum mai stai cu bubitele? S-au mai rarit? ... Eu sper sa reusesti sa ajungi si in vacanta si sa uiti de toate aceste neplaceri. Acuma, daca stai sa te gandesti, nu ti-a prins rau odihna asta, lasand la o parte neplacerile din faza incipienta a bolii...Sau bat campii? Eu iti doresc si pe aceasta cale, sanatate maxima si-o vara minunata!
Glimmer, esti foarte tonica si ador mesajele tale. Ma alatur si eu opiniei Ancutei care sustine ca ai o talie de invidiat si o frumusete dulce, iar fiica ta iti calca pe urme!
Cristinica, sa ne povestesti cum a fost marea intalnire, ce face minunea ta de fetita! Eu te astept cu vest-povesti!
Nico, eu tot mai sper ca vei reusi sa mai scrii cate ceva aici! Ar fi minunat!
No, cam atata am putut azi. Poate voi mai reveni zilele viitoare, inainte de-a pleca intr-o noua aventura.
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
glimmer spune:
Salutari!
Am intrat sa vad ce mai faceti. Eu sunt bine, ca de obicei.
Iepumic, cred ca deja te simti mai bine. CE sa spun, daca tot s-a intamplat asa, ia si tu partea buna a lucurilor si odihneste-te. Iti urez multa sanatate si sa mergi in concediu cu bine.
Tuinea cred ca e fericita, cu familia langa ea. E de bine, daca nu are timp sa intre aici.
Pisi, iti multumesc si tie, tare bine ma simt! Cu atatea complimente, ce sa mai spun, mai intru din cand in cand si le recitesc. Sa ai numai zile bune in aventurile tale!
Inchei, urandu-va toate cele bune!
iepumic spune:
Hello, fetelor,
Sunt ceva mai bine, intr-adevar...e interesant ca pe fata se duc bubitele vazand cu ochii de la o zi la alta, dar pe corp nu e la fel...sa fie oare din cauza ca fata e libera in schimb pielea de pe corp nu respira la fel din cauza hainelor????
Cat despre odihna....slabe sanse...la 8 sunt in picioare desi as dormi....fac vecinii renovari si la 8 fix se apuca de dat gauri de se cutremura tot blocul asa ca...nici o sansa....
Ieri mi-am facut curaj sa fac dulceata de visine...am muncit destul de mult si mi-au iesit doar 4 borcane...dar sunt multumita de rezultat.
Voi ce mai ziceti?
Otiliav spune:
Eu tocmai ma pregatesc de plecare acasa insa vreau sa va urez we placut ca bag de seama ca munciti nu gluma.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
glimmer spune:
Salut!
Eu zic de bine. Finalurile de saptamana sunt favoritele mele. Zilele libere sunt de departe cele mai minunate lucruri inventate vreodata, laolalta cu vacantele, concediile si altele din aceeasi arie. Pana si timpul imi da iluzia ca mi-ar fi "mai" prieten. Desi, daca ma gandesc ca deja s-a dus deja o luna de vara si juma' de an si habar n-am pe unde si cand, realizez ca nu e chiar asa... Asa ca imi mut gandul si ma axez pe mai micile sau mai marile bucurii cu care sa imi umplu sufletul. Si, dintr-o data, sunt bine, din nou. Cam asta e "bucla" in care ma invart, deci.
Peste vreo doua saptamani cred ca voi putea sa-mi clarific si eu planurile de vacanta si sa le si pun repede in aplicare. Perioada de concediu a sotului meu a fost o necunoscuta, (sau mai degraba o variabila ), pana de curand, asa incat n-am putut sa fac niste planuri clare. Dar, vorba 'ceea, ce atata graba, nu?
Iepumic, ma bucur ca esti mai bine, sper si va doresc sa fiti toate bine.
glimmer spune:
Salutari tuturor!
Ce pustietate aici, parca-i un loc parasit.
Sper ca toata lumea e bine. Cel putin, daca ne ghidam dupa zicala "No news is good news.", asa ar trebui.
Cam peste doua saptamani plec si eu in concediu. Nimic spectaculos, sper ca se va lasa cu plimbari lungi si odihna si cate ceva pentru sanatate.
Sanatate va doresc si voua, ca si mie.
tuinea spune:
Buna fetelor,
M-am intors. Am avut o vacanta super. Am pus pozici pe FB.
Ancuta - gata cu bubitele? Eu zic ca daca te duci la mare de la apa sarata si de la soare nu mai ramane nimic. Si eu am facut varsat de vant cand eram in clasa a 10 si dupa 9 zile am plecat la mare. Nu a mai ramas un pe corpul meu.
Glimmer ma bucur ca ai tinut aici subiectul pe prima pagina. Zic si eu ca si Pisi ca iubesc mesajele tale.
Pisi a fost super vacanta. Ne-am bucurat unii de alti si am facut planuri pentru august. Cat despre Nico si mie imi este dor de ea.
Otilia - drum bun.
Va pupic fetele.
Otiliav spune:
Vai Cristina ce m-ai facut sa zambesc. Eu in mesajul anterior scriam de casa de aici ca eram la munca
As vrea eu vacanta.
Ma bucur pentru voi ca o tineti tot in vacante.
Glimmer hai nu fi asa modesta si zgarcita la vorba. Da si tu detalii mai multe. Locatie, ce tratamente faci?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
glimmer spune:
'Neata!
Tuinea, sa-ti fie de bine concediul! Foarte frumoase pozicile.
M-am uitat in urma si am vazut ca in ultimul mesaj am repetat ceea ce scrisesem la final si in penultimul, ca plec in concediu. Asta-i, nu mi-am recitit mesajul inainte de a scrie si uitasem ca deja ma mai laudasem cu asta.
Din planurile pe care nu le facuseram pentru concediu, am ramas cu mult mai putin, pentru ca al meu sot nu e liber in vara asta cat am "calculat" noi. Ne-am dorit sa ajungem undeva in Austria cateva zile, apoi am zis ca mai bine o saptamana-doua in Norvegia, ca n-avem vreme de alte deplasari, dar el prefera sa vina totusi acasa, ca e satul de ploi si frig si nopti "albe". Asa ca ne vom stabili cartierul general la Olanesti, unde voi face o cura de ape terapeutice si tratament balnear pentru vertebrele mele si pentru articulatii. In ultimii ani mi-am rezervat o parte din concediu pentru astfel de "activitati", imbinand utilul cu placutul. De acolo vom mai colinda imprejurimile, si cu piciorul, si motorizat, poate ne vom avanta si ceva mai departe, depinde acum ce timp si dispozitie catre "aventura" vom avea. Toata chestia va dura vreo 3 saptamani. Cand voi reveni va voi povesti mai multe si va voi arata poze.
Da... si vine iarasi un sfarsit de saptamana, iarasi ma bucur.
Numai bine si zile frumoase va urez!