**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa

abea ne-am trezit..recunosc ca a mai avut fi-mea o tentativa pe la 5 si jumate dimineata,dar i-am bagat dub nas soricelul si iepurasul si a adormit instantaneu

La Multi Ani Maia Riana ,bamsy nu ai mai intrat pe aicea de nici nu mai tin minte cand..o bucatica de tort nu de dai??

sori tu stii cel mai bine situatia si ce ai de facutSingurel in poza pare inaltut,dar in brate la tine e chiar lungan.. saraca matza,ce chin pe capul ei

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buhuhuuuuu
n-am plecat, n-am avut chef de facut bagaje
da nici chef de forumeala nu am...de fapt is home alone si seaca asta mic la cap....acu tranteste usa de la un dulap, repetitiv asa, pana o sa-mi faca creierii flenfuri
ano....acu murdariciul asta scump, cum ii zici tu, daca ii zic ceva imi raspunde 'taci'...si la 'ci' isi face buzele ca o trompetica ca ma si dezarmeaza....ma buseste rasul. deci eu nu ma vad bine
lavi da nu ne zici nic de Andrei?????
cris da si la je o ideeee, fata eu mananc numa iarba si gratare dar copilul asta tre sa pape.....nu mai stiu ce sa-i faccccccccc. PS precizez ca nu-i fac special, papa ce papam noi dar fara piper, ardei iute, prajeli in exces....si daca tot ma innebunestiu tu cu retete ia baga
picky ce faci fetita????? mai poti?
sorilea daaa, pare lungut...mama cum cresc copii astia
geta iar e disparuta
lali esti norocoasaaaa....al meu mai tanjeste dupa brate si nu e deloc usurel....il privez cat pot, vreau sa-l dezvat de tot ca nu ma mai tin balamalele
mady da ce faci mama???? tragi ciulul? ha????
ninia tin sa te anunt ca e cald si la noi, in sfarsittttt si cica vin caldurile.
gata, fug la plod ca urla....
va pup pi tati , fata exceptie

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! V-am dus dorul!

Duminica parea a fi o zi ca oricare alta. Spre ora 22 ma simt din ce in ce mai rau. Incepe febra, frisoane si o stare de rau generala. Ma durea si carnea pe mine. 3 zile asa am tinut-o. De luat (in alaptare) nu am avut prea multe optiuni: paracetamol, frectii, tantum verde, vit C cu propolis, aerosoli cu prospan. Am decurs si la "babisme"- cartof ras cu otet si spirt la gat. Dupa ce s-a incheiat cu febra ma durea gatul ca nu puteam inghiti nici saliva. Ce mai...am zacut la pat. Noroc ca a fost sotul acasa.
Mare bucurie e ca ca si-a gasit de lucru si se pare si mai bine decat precedentul servciu! Va multumesc pentru gandurile voastre bune!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Am pe foc o ciorba de perisoare, am fost deja pe-afara, obligat-fortat ca nu aveam morcov, dar trecand pe langa locul de joaca nu am scapat de topogan.
Nu mai stiu ce sa-i dau felul II Cezarei, ca e cam mofturici la mancarici.
E foarte frumos si cald afara, sper sa tina asa si-n weekend.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

neata si de la mine!
Ieri am fost la spital sa mi se faca ultima epidurala cu cortizon ..aia pt hernia de disc daca mai stiti.. Aoleu ce a mai durut dupa ce l-au injectat. ca niciodata. Am dus copii la soacra si azi ca nu ma simt in stare sa am grija de ei asa cum ar trebui..Ieri cand am fost sa-i luam a inceput fata sa planga si sa ma certe ca plecasem ..vai..vai.Ii place acolo nu asta e prbl , insa e f atasata de mine, numai la mine vrea, baie , schimbat scutece, dus la somn , eu le fac si urla cat o tineee daca incearca si tata sa faca ceva!!
Sorilea curaj mami , tre sa-ti fie tare greu, nici nu-mi pot inchipui, eu nu as putea sa fiu asa de puternica...1 zi daca o las si mor de dorul ei.. Da ce baiat mare si frumos mai aaaaai!!
cris, lali, ema , picky multumesc mult pt complimentele facute la adresa copilasilor..Si eu ma minunez mereu ce frumosi copii mai am, dar cred ca fiecare mamica se mandreste cu puii ei..
Lali m-a bufnit rasul cand am citit ca iti venea sa pupi monitorul cand ai vazut falcutele Elenei .. Mai toata lumea are aceeasi reactie cand o vede..N-am apucat sa te felicit pt.bombonica roz din burtica..Si eu mi-am dorit o fetita enoorm , nici n-am crezut ca e pana nu am vazut io cu ochii mei!
Ema da draga iti dau pantalonii daca nu se tocesc pana ajung la Darius, ii am si pe rosu , sac .. Am vazut la tv prognoza meteo si chiar sa nu te aud plangand, auzi!! Fataa ti-am ramas datoare cu reteta aia de boef stroganoff, am uita complet , scuza-ma , acu ca citeam de retete, mi-am adus amintee..
serialbastre vreau si io ciorbaaa!
mai fetelor ma innebuniti cu listutele bucatarite de voi..ce mi-e dor si mie de o ciorba cu os afumat cris ce-ti fac!!Sa nu credeti ca nu stiu sa fac mancare, insa nu e deloc romaneasca, sotului nu-i place mai nimic din bucatele traditionale, in afara de cozonac Asa ca numai cate o ciorba de perisoare mai fac din cand in cand , si sarmalutele pe care le fac cu varza acra .si barbatu ar fugiii numa de mirosu lor!!
picky mai rezisti? Cum mai e stefi , ai fost cu ea la dr.? Cred ca esti terminata , mai ales ca nu dormi bine noaptea..Hai curaj ca o sa creasca si fetele mai mari si o sa te topeesti uitandu-te la ele cum se joaca impreuna.
Lavi ce bine ca a ajuns micutul Andrei acasa!! Sa inteleg ca e in afara oricarui pericol? Au reusit sa stranga banutii pt operatie? Te-am admirat in rochita de la nunta, esti o frumoasa , si ce silueta mai ai!! Nu cred ca mai ajung in veci sa arat asa, fara nici un pic de burta!!
alynta aoleu saracuta de tine asa de bolnava cu 3 puiuti mici!Super ca si-a gasit sotul asa de repede de lucru, ati scapat si voi de griji..

va pe toate!

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pup fetele!!!

Eu ametesc de abia ma uit in calculator

Am vazut pozicile cu Razvan, un frumos , tare frumos gatit la petrecerea de ziua lui si tare strengarel! Super!

Cris, ma bucur ca ati aflat ce are Miru si cum puteti sa tratati, sper sa reaca repede bubitele Am vazut si niste poze cu Miru, cred ca pe mail-ul comun , e o scumpa, mi-e tare draga!
Ema, pup eu boticul lui, deci asa, iti zice sa taci o mandrete Am vazut poze cu frumosul pe mail si cu tine, imi place tare mult cum te-ai facut la par , esti bine
Andreea, mmm, ciorba de perisoare, mi-ai dat o idee buna sa gatesc si eu in wkd
Ninia, offf, saraca de tine, bine ca ai scapat de injectii, sper sa fie bine de acum in colo. Pup fetita mica, stiu cum e sa ai copil dependent

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Lali, chiar ai baiat mare, al meu vrea sa stea la mine in brate de dragul meu, mama mereu se mira ca toata ziua nu cere in brate pana ma vede pe mine, nu stiu cum o sa-l obinuiesc de asta, ca mi-e mila sa-l sacrific in vreun fel pt bebe ...

Mergi la inceput

Lavi, a venit Andreiutu acasa? Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor,

Acum imi beau cafeau, mananc o felie de paine cu ciocolata ca sa-mi dea energie, deschid facturile, ca au venit multe azi si va citesc asa in fuga ..Nu am intrat ieri ca am avut treaba...am calcat nu dati, nu?! iar azi de dimineata tto cu fierul in mana, apoi am scos copilele la parc, nu de alta da Stefi ieri nu mi-a dormit nici macar o secunda, si seara era franta de oboseala, nervoasa si nu putea sa adoarma..asa ca azi am zis sa o scot putin la parc...si ca sa fie treaba, treaba, au pus aia in parc robinet la locul de joaca si ce credeti? s-a alaturat copiilor care se jucau cu apa si mi s-a udat toata..luasem cu mine chilotei, sosete si panataloni in caz ca-mi facea pipi dar nu m-am gandit ca o sa se balaceasca si o sa se ude pana la piele, iar tricou nu aveam, noroc cu bluza care o luasem cu mine...nu am putut sa o iau acasa dupa faza asta ca venise si Anamaria...acum sper sa nu o intoarca raceala, ca inca ii mai curge nasul.
Febra dupa 3 zile i-a trecut..suspectez o raceala, un pic de rosu in gat, dar nu sunt sigura ca nu am fost la pediatra, si poate niste dintisori ca baleste de-si uda tricoul si rupe biberoanele de atata ros la ele..mai astept si o tin sub supraveghere..sper sa nu o intoarca raceala mai ales ca s-a jcuat in papa rece...E vina celor care administreaza parcul ca au pus acel robinet..iar copii au facut santuri in nisip ca sa curga apa, gen parau..si au stricat locul de joaca cu santurile lor ..
Acum imi dorm amandoua, Stefi in dormitor iar Anna in living ca mai chitaie, mai plange si se chinuie sa elimine gazele si nu prea reuseste...si azi nopate de la 3 a inceput sa planga din cauza crampelor...sper sa treaca o data ca tare obositor este..

Fetelor de ce le este frica la copii vostri?! Ca pe mine m-am innebunit Stefi cu frica ei de "muca si sase" ..tradus "musca si sarpe" cum vede o chestie zburatoare cum gata, e musca si-i face buba, iar in iarba cum vede o ramura de la un copac, o frunza uscata..gata e sarpe si nu mai vrea sa iasa in curte de frica lor..chiar si in casa are impresia ca vede muste si sperpi, iar cand vede un tantar in casa..gata se pune pe plans, vrea in brate si cu greu o convingem ca musca nu-i face rau..Nici in cada nu mai vrea sa intre de frica mustei,..ca a vazut in apa scame de la degetelele ei de la sosetute si de at crede ca-i musca in apa si se lasa cu plansete isterice ..iar la ea baia tine cat o spal pe cap sau cat ii fac un dus si gata ..trebuie sa o scot. ca nu mai se opreste din plans..Iar de sarpe habar nu am cum de se sperie ca nu a vazut niciunul in realitate..mama lor de sepri si muste

Hai ca am scris un roman..sau mai bine zis, continui sa lucrez la autostrada soarelui..ca tot vin caldurile aveti nevoie ptr o tura la mare...revin cu recuperatul ..dar intai sa-mi mai pun o felie de paine uc cioco..nu ca nu as avea clatite..da ..m-a palit pofta...

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Si eu pe aici cat inca doarme mandra.Noi fuseram plecate la bunica ..strabunica Miruneisi acolo era si taica-miu si sa fi vazut voi joaca pe capul ei,mai ales ca astia batranii au lasat-o pana si lalelee sa le faca praf pe toate si sa le strice culturile .Am fost si am facut si comanda de un tort cu fructe pentru maine,ca sa il am duminca sa pun pe masa ceva dulce.Am ajuns acasa fix cand a inceput sa ploua..dar nu asa usor,ci cu grindina.era praf de obosita maimutica si m-am bagat si eu langa ea ca era pufoara rau si m-a furat somnul.

ema ideea penrtu all familly zici..paiieri am taia felii o bucata de muschi de porc.Am facut un amestec de usturoi verde taiat foarte marunt,putin ceapa verde taiata la fel de mic,cateva frunze de busuioc si salvie,un praf de sare,un parf de piper,si 4-5 linguri d ulei ed masline.Am frecat bine de tt in maini bucatile de carne de acea nebunie si le-am pus in tigaie.Am mai turnat putin ulei de masline(numai o idee)ca si ase pusesem toata amestecatura aia de condimente peste carne,si 1 pahar mare de vin alb.Si am lasat la foc mic pe aragaz pana ce s-a fragezit carnita.Cu o garnitura de cartofi cum ii vrei tu facuti si o salata langa si gatapapi si tu si piticul.Vrei si un desert?..Fidea cu lapte si putina scortisoara si poate si un strop de romP.S. Deci mancarea aia nu se prajeste,ci fierbe acolo mocnit si e tare gustoasa
alynta ma bucur ca in sfarsit sotul si-a gasit un job okTu cum te simti?
andreea suna tare bine ciorbita aia a ta
ninia vazusi ca te-ai intepat iar,acum cum te simti?Cum??nu-i plac sarmalutele cu varza acra si mamaliguta?Sau cele in vitza cu smantana?uite cum balesc eu si nu ma mai opresc ...
ana nu cred ca se va pune problema de a sacrifia momentele tale cu Vladut odata cu venirea micului pui.El e baiat mare si istet,si va intele foarte multeImportant e ca atunci cand va venii si surioara ,sa stea si tati cu ea si tu sa ai momentele tale cu Vladut,doar voi doi.
picky nici nu vreau sa ma gandesc ce era pe Puca ieriSper sa nu-ti receasca,dar sigur a fost super distratie pe capul piticilor sa se joace acolo si sa se ude pana la piele.Vorba ta,poate e de la maselute,cine stie?iar ai calcat ?chiar nu ar astampar si ai mancarici vad.. .Poate a vazut la tv la desene animate asa ceva,chiar daca erau imagini inofensive si zero violenta..i s-o fi parut ei mai ciudat si daca a si avut un vis urat si musca si sarpele,atunci e de inteles de ce se tot sperie.Chiar m-ai pus pe ganduri..eu nu stiu de ce se sperie Miru,ca sa nu mai zic ca eu mor de frica unui amarat paienjenel si fi-mea a gasit o ditamai dihania si nu stiam eu de ce chicoteste ea ..ii rupea picioarele si se amuza la culme[help.Stai asa,se sperie de halate albe,de cand am fost atunci internate,a ramas marcaata si incepe sa bazaie si se ascunde dupa mine,ca in est,ce nu-i convine si i se pare dubios,se duce si ceara si ii mai da si una

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput