**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!!

Aveti cafeaua aburind pe masa,in cani,ceaiul e in filtru, laptele in frigider si mierea si zaharul langa cafea!!

Eu hranesc cupilu' si nu stiu ce fac,ca nu am chef de nimic,dar m-am trezit cu noaptea in cap.

Sorilea sunt de acord cu Ema, nu prea e bine sa pleci pe furis, chiar daca ti se rupe inima ,trebuie sa ii spui pa cand pleci,sa vada ca te intorci. Va plange, vei plange si tu probabil, dar cu timpul se va obisnui ca pleci si te intorci. Si eu in locul tau as merge si we asta sa il vad,nu as lasa-o pe saptamana viitoare,e prea mult dintr-o data si e posibil sa se simta parasit. Hai,curaj ca pana la urma totul fa fi bine,si sunt sigura ca tu vei face cum crezi ca e mai bine pentru amandoi.

Emaaa pizza la miezul noptii mamicule? Si stomacul nu se revolta? Nu te doare nimic?

Cris sper ca nu va fi nimic grav cu pielea Mirunicii,si ca o sa treaca numai cu un unguent usor! Tie ti-a mai trecut culoarea cameleonica?

Anna trece mami si perioada asta,iti garantez eu care credeam ca nu se mai termina.LA Paul m-au tinut greturile fix8 saptamani,de la 4 la 12, acum m-au tinut muult,pana la 16 rau,si pana pe la 18 cu rastit la closet doar dimineatza.

Revin.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza!
Inainte de plecare va servesc cu . Eu sunt f obo, asa as mai fi dormit, sper sa-si faca efect cafeaua si sa ma trezeasca!
La multi ani Razvan cu intarziere imi cer scuze Sori, sa cresti mare si sanatos si sa-i imbucuri pe mami si tati merer
Anna iti multumesc frumos pt complimente si pt Rares si pt mine...ei sotul nu ma lauda niciodata, mai mult ma lauda strainii decat sotul, dar m-am obisnuit, atata timp cat imi fac complimente altii inseamna ca e ok, deaia am si zis ca m-ati facut sa creasca umpic inima-n mine...abia astept sa vii cu vesti de la dr. Vladut ce mai face? ce mai zice?
Picky mamicule cred ca ti-e foarte greu, hai ca-ti trimit piticii sa te ajute bine?...sanatate mullta lui Teti si la Anna sa-i treaca colicii repede...la noi a mers foarte bine Infacolul pt colici
Ema pup eu vanataia lui Darius sa treaca repede
Sori ...sper sa se acomodeze repede ca si Rares al meu si sa nu sufere dupa mami lui...stiu ca nu se compara caci Rares e langa mine dar trebuie sa te imbarbatezi si sa te gandesti ca ii e bine
Cris azi mergeti la dr nu? sa ne spui ce a zis de Miru
Lali
Gata fug la servici. Va doresc o zi buna!

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!

Am de zis doua vorbe: Picky, lasa calcatul, mama, ca e demodat! Ca s anu mai zic ca tu si fetele sunteti mai importante decat niste carpe botite. Ia si odihneste-te, stai si joaca-te cu fetele, asta e important!

Sori, imi pare rau ca suferi. Dar si eu zic ca nu trebuie sa pleci de-acolo cand doarme Razvan. Ci trebuie sa-i explici, sa va luati la revedere, e important pentru ei. Chiar daca ni se pare ca-s mici, ei inteleg mult mai mult decat spun.

Si acum prognoza meteo: la Suceava e cald si Soare, pare vreme buna de mers pana la piata.
O zi frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Off course ca fi-mea se trezi iar cu noaptea in cap ca viezuroii,dar am luat-o cu binisorul si am dus-o la noi in pat si am tinut-o strans in brtae sa ne dragalim si ea a adormite asa pufoasa cand face nani si miroase pe ca ceafa a pui miccccccc

sori off,e greu..tare greu,nu as vrea sa fiu in pielea ta.Ce a zic..nu am cuvinte..doar multa putere.Noi iti suntem alaturi.Parerea mea si doar a mea..mergi sa-l vezi.Sunt prea multe zile lasat singur fara mami alaturi.Mai mult ca sigur ca o sa planga la despatire,dar bunicii ii sunt alturi sa-l consoleze si o sa fie bine,ai sa vezi.Eu cred ca ei asa mici cum sunt constientizeaza foarte multe
lavi asta e o super vestein sfarsit isi pot lua puiul acasa.Sa fie sanatos si sa nu mai trebuiasca sa ajunga prin spitele
ema na ca nu balesc ca am facut si eu luni .Ce bine seamana cu noru-ta la zvapaiala..asta a tzopait si s-a proptit cu capul in calorifer,bine ca sunt din astea mai plate ca altefel era tintata in frunte
lali fata,eu as servi din toate,mai putin miere ca parca ma si vad ca-mi trag o prietena din aia smechera pentru toata ziua..BUDA.Ei pe naiba a trecut,daca ma vezi ce pastelata sunt..umarul e mai bine,la fatza a trecut,pe bulanul drept(ma durea si nu stiam de ce)sus de tot am o vanataie belea,iar genunchiul stang e asa colorat de nici pizasso nu a reusit sa creeze asa culori
lavi cum vine asta sa nu te complimenteze soata? Daca al meu nu zice nimica si eu ma fatzai prin fata lui il intreb pe direct "mami,sunt bucata buna nu?Zi ca da ca sa nu-ti sparg ochii" .Ei,si atunci sa vezi ce complimentata sunt.Si eu de abea astept sa vad ce ne-o spune azi la dr. ,te tin la curent
andreea imi place prognoza meteo de acoloLa c-ta e oleaca innorat,dar parca sunt si semne de iesit soarele

Si ca un facut,ca asa se intampla intotdeauna,fi-mea doarme...si la 10:30 trebuie sa plecam ca avem programare..ziceti si voi ce maimutica oripilata si mica si sectoricioasa am

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata mandrelor
da ce faceti??? eu intru asa, sa fac prezenta ca ma bag la nani ca mi-i somnnnn de pic. daca dispar din peisaj sa nu ma dati disparura, inseamna ca-s plecata....inca nu sunt hotarata de plec ori ba la Campulung
hai va pupacesc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

Lavi, ma bucur tare mult sa aud vestile bune despre Andreiutu Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-l ajute si de acum inainte
Vladut e bine, voebeste f mult si leaga bine acum, mor de dragul lui cand il aud cum imi explica si-mi povesteste diverse
Sorina, ai pus pozele pe mail-ul comun? Sa vad si eu iubitul mic
Cris, azi mergeti la doctor? Astept vesti.
Lali, esti o scumpa, multumesc de incurajari Acum de cand s-a marit burtica nu ti-e greu sa-l duci pe pui in brate?
Picky, ufff, ma inspaimant cand citesc ce se petrece pe la voi Sper sa am nervii tari cand o sa ii am pe amandoi urlatori. Cum mai e Stefi, mai are febra?
Ema, pup eu murdariciul scump
Andreea, ce frumos ca aveti vreme buna, la noi ploua de dimineata

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cris nu suporti mierea deloc? Eu as papa un borcan odata .Sau mai bine faguri ,sa rumeg la ei si sa scot ceara...

Annanu il mai car in brate ca am baiat mare,merge numai de manuta afara,sau in carut,iar in casa nu il car deloc in brate,doar cand il ridic din cada,dupa baie. Si nici nu e greu,ca noi suntem la categoria pana,are 11 kg...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Deci,am venit acasa de vreo ora,numai ca pana acuma m-am luptat cu o bucata de carne cu oase (afumatura) ca sa o fac bucati.
Pe miru a consultat-o un dr. foarte dragut.Petele sunt de la iarba,nu orice fel...ci o anumita bucruiana.Si pe masura ce stau si ma gandesc pe ce a pus ea manuta si s-a jucat,am descoperit.Seva de la zambila+ o doza de soare fara sa fie imediat stearsa pe manuta a provocat o reactie si prin urmare apariatia de pete.E bine ca am fost,pentru ca daca mai stateam,in ritmul in care se inmultisera,ajungeam mai rau si se faceau basicute si restul nu va mai spun ca va apuca groaza.Ne-a dat un siropel si un unguent cu care trebuie sa ne tratam 5 zile.Sti ca va spuneam eu la un moment dat ca in partea din fata are cojite?pPai e normal la copilasi.Se numeste dermatita seboreica si pana va creste ii va disparea.Se poate curata si cu o solutie aplicata pe cap,dar nu e musai,mai ales ca nu trebuie sa-i ajunga la ochisori sau sa-i intre in urechiuse.O sa o mai curat eu ca si asa nu are mult,si asteptam sa mai crestem ca sa se regleze productia de sebum de la scalpului.

ema atunci te trecem la absenti cu scutire
ana asa e,sunt asa de dulci cand incep sa lege mai multe cuvinte si sa incerce sa-ti explice anumite lucruriEu mor de placere cand o aud pe Miru,dar ma si prapadesc de ras ca nu mereu ies cuvintele potrivite..si din toata explicatia ei,nu inteleg decat pe jumate ca e o combinatie de limba noastra cu o semibebelusheasca
lali nu e vorba ca nu suport mierea,dar miere cu cafea sau lapte,ma ucide si ma face sa am prieteni nu tocmai ok

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Dragele mele, eu inteleg prea bn ce-mi spune-ti voi si sunt perfect deacord cu voi.
Numai ca...eu inainte sa plec i-am explicat ca plec si ca ma intorc, iar el mi-a spus ce sa-i aduc, numai ca nu am atata putere sa-l vad cum urla dupa mn, ca efectiv urla nu plange si se tavaleste pe jos si tot tacamul. Am incercat sa simulez o plecare si a fost groaznic. Nu as putea sa plec in veci de-acolo vazandu-l asa.
Asa m-am gandit la varianta sa-l culc eu si cand se trezeste macar nu ma vede si trece cat de cat mai usor, ca nu ma vede plecand. Plange sii trece.
Azi am vb cu mama si am un copil extraordinar de cuminte, doar ca nu mananca mai nimik in afara de lapte (azi a reusit cu chiu cu vai sa pape si un ficatel- restul "nu pace") Adoarme singurel ca si acasa, doarme bn noaptea, nu plange, vb despre mn mama cu el sii spune ca am plecat la serviciu si ca vin inapoi, la care el spune " banii - bu mae mie" , adica sa aiu bani si sa-i cumpar masina mare lui .
Acum si de-as vrea si nu pot ajunge weekend-ul asta la el, ca am niste proiecte de rez rapid si lucrez sambata
Sper sa depasim cu bn totul si sa fie acomodarea usoara pana la urma.
Dar mie tot mie dor tare de el

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Vai dar ce liniste e pe aici...
Pun aici cateva poze din putinele pe care le-am facut (ca niciodata)
https://picasaweb.google.com/sorilea73/DeZiuaMea2011?authkey=Gv1sRgCPeMg52h08uZlQE#

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput