Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)
Raspunsuri - Pagina 16
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita selene oboseala si stresul te cam scot din circuit si faci chestii care in mod normal nu le-ai face |
Da' nu eram nici obosita, nici stresata...
Obosita de la ce? Ca n-am mai tradus de o luna... Doar treaba in casa am facut, si nici aia nu stiu cat de zdrobitoare.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
micola spune:
a fost la tara, unde bunica mea a avut niste oameni la lucru, la gard si, pentru ca era totul prea frumos, Alexu s-a repezit cu mana pe o teava proastpat sudata..cu noi toti de fata, 7 adulti, tocmai dansaseram toti (ca nu ne lasa daca nu dansam), si ne bucuram cu el...a fost de ajuns sa isi ia un pas avans cand fugea catre nisip si, in drum, s-a gandit sa puna manuta lui mica acolo..ca proasta, pt ca niciodata nu am viteza de reactie, i-am pus ulei, asa aveam impresia ca e bine...apoi mi-am amintit si de albus, si de miere, si de aloe (care chiar il racorea) si a mai zis cineva de cartofi rasi...a urlat efectiv ora si ceva..pana a adomrit, cu mana intr-o galetusa cu apa rece.Dar, cand icercam sa-i scot manuta ca sa-l pun in patut, se trezea..a fost chin... dimineata si toata ziua de ieri a fost f bine, arata si spune buba, dar are toata palma si degetelele de la manuta dreapta numai basici...banuiesc ca acum nu-l mai doare, ca se mai ajuta si de ea la joaca..
dar, cand se sparg basicile ce sa-i fac? de la farmacie mi-a spus, sa-i dau intai cu Rivanol, apoi cu Oximed.
Leditia spune:
Micola eu i-am luat panthenol forte.Nu i-am dat cu ulei si alte chestii babesti ca stiu ca nu-i bine.Al meu s-a ars de Paste..a urlat si el groaznic,initial i-am dat cu o crema cicaderma din plante ca nu aveam nimic de arsuri in casa si ta-su i-a suflat o ora pe mana de-l durea capul de atata suflat..si m-am dus rapid la farmacie si i-am luat spray.Mai urla ca se tot atingea cu mana cealalta,dar i-a trecut..nu a fost f grav ca mergeam cu el la urgente in acest caz.
Imi pare tare rau..pupam sa treaca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lisssa_ana spune:
vai micola... ce patanie. Aloe stiu si eu ca e foarte buna si grabeste vindecarea. pupam manuta sa treaca
Am mai facut un tort pt o nunta, azi mergem si noi sa sarbatorim. Va pun poze mai tarziu.
Pupici
Mama de Ana si
32+
Fashion
bebelusi spune:
Micola, daca dai cu ce trebuie nu se vor sparge basicile in asa fel incat sa doara, cel putin asa cred, asa imi amintesc de la arsurile mele
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Micola, daca dai cu ce trebuie nu se vor sparge basicile in asa fel incat sa doara, cel putin asa cred, asa imi amintesc de la arsurile mele |
pai si cu ce trebuie?
roxanaz spune:
buna dimineata
Micola, da cu spray panthenol - e excelent. si nu il lasa sa zgandare deloc bubele. va trece si nu se vor sparge basicile, doar se vor usca.
Miere, imi pare rau ca iti e asa de nasol. hai ca poate trece in curand.
alinuk spune:
oh Micola
ma doar in capul pieptului doar cand ma gandesc la durerea unui copil
stiu ca arsura e tare nasoala, si eu cand la cuptor ma mai ard...ma seaca
stiam si ceva de o crema: neopreol
fetele va invit la 
sa aveti o saptamana exceptionala si fara patanii!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Naty spune:
micola ce rau imi pare de Alexutu ... Pupam manuta mica sa treaca repede.
Noi ne-am plimbat mult we asta, am fost si la Gradina Zoologica, au fost tare incantate fetele.
Nadi striga la animale "Ce faci acolo, ma?" "ce faci, tigru, te plimbi?" "ce faci leu, de ce bomi (dormi), ia idica vede Dadia a tine". Cel mai nostim a fost cand am ajung la crocodil si zice (ea e topita dupa desenele cu Peter Pan): "Mami, mai, uite cocodilul lui Hook!" mai sta putin "mami, de ce Dadia nu aude tic-tac?" (pentru cei care nu stiu, crocodilul din film ingitise un ceas si ticaia).
De biberon a scapat complet, mai avem pampersii si suzeta ![]()
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia